Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 12:11 3 788 5

20-годишен изчезна край Пловдив! Търсят го от 2 седмици

  • изчезнал-
  • издирван-
  • стоян танев

Стоян е висок 175 см., слаб е и има тъмни очи и коса

20-годишен изчезна край Пловдив! Търсят го от 2 седмици - 1

20-годишно момче е изчезнало безследно в град Казанлък. Близки и приятели на Стоян Танев го издирват вече две седмици, но без успех. Пред 5 дни семейството му е подало сигнал в полицията, откъдето също търсят момчето.

Стоян е висок 175 см., слаб е и има тъмни очи и коса. Читатели на TrafficNews.bg споделиха, че имал проблеми в семейството си. Затова се преместил да живее при своя дядо в село Крън. За последно Стоян е бил забелязан в град Казанлък.

Информацията бе разпространена и в социалните мрежи от близък приятел на Стоян - Драгомир Балтов, който умолява всекиго, който има информация за местонахождението на момчето, да се свърже с него на телефон 0885156341, или да подаде сигнал в най-близкото РПУ.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Търсете го в Дубай

    8 1 Отговор
    Те крадливците така правят!Или пък в Истанбул, жертва на българската мафия за органи /не дай боже/!!!
  • 2 Сух

    8 0 Отговор
    Последно време много млади хора взеха да изчезват.. Гешо да си намиста каскета и да започва да действа.
  • 3 Xxx

    3 1 Отговор
    И откъде става ясно, че е изчезнал край Пловдив?!
  • 4 мечо

    1 5 Отговор
    сигорно е станал за износ на гарция много деца станаха така за износ и никои не раследва вклучително наши познати и двете им мумичета
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.