Last news in Fakti

20 Февруари, 2020 18:37 1 591 6

МВнР: Българин е загинал при стрелбата в Ханау

  • ханау-
  • германия

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева изразява съболезнования на семейството и на близките на загиналия българин

МВнР: Българин е загинал при стрелбата в Ханау - 1

Български гражданин е сред загиналите при стрелбата в германския град Ханау. Информацията за това бе официално потвърдена от "Кризисния център" на германското външно министерство пред българското посолство в Берлин.

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева изразява съболезнования на семейството и на близките на загиналия българин.

По разпореждане на министър Захариева генералният консул на България във Франкфурт на Майн Антоанета Байчева е установила контакт с близките на сънародника ни като е предложила помощ от страна на Министерството на външните работи и оказва пълно съдействие по случая.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 777

    3 4 Отговор
    да е жив и здрав
  • 2 На германците им е писнало

    7 7 Отговор
    От българските зулумщини, взели са да се осъзнават. Има още надежда за Германия щом са почнали да чистят боклука
  • 3 БАХ

    5 4 Отговор
    Добре е пукнал , какво дири там !
  • 4 Немската версия на убийството!

    1 0 Отговор
    https://www.tag24.de/nachrichten/hanau-schuesse-schiesserei-tote-mittwoch-polizei-shisha-bar-bars-heumarkt-kesselstadt-1393394
  • 5 Най-сетне

    1 4 Отговор
    Е станал добър българин
  • 6 Асен Илиев

    0 0 Отговор
    ПОКАЖЕТЕ ТРУПА ЛЪЖЛЬОВЦИ :)
    Покажете труповете и на останалите "убити" :)
    ЦИГАНКАТА захариева лъже, като Захарова! :)