9 Август, 2012 13:30 1 670 1

Хазяин обрал наемателя си

  • хазяин-
  • бургас-
  • наемател-
  • обра

 

На 30 юли тази година в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от 29 годишен бургазлия, за това че от наетия от него апартамент са кв „Сарафово” са откраднати раница, съдържаща преносим компютър заедно със зарядното устройство,  цифров фотоапарат и мобилен телефон / всичко на обща стойност около 2 000 лева/.

по първоначални данни кражбата е станала чрез покатерване през тераса на първия етаж и последващ натиск с твърд предмет на вратопрозорец от PVC дограмата.

Полицаите успели да установят извършителя на кражбата: 47-годишен мъж от Бургас - наемодател на жилището, който проникнал в него, чрез отключване на бравата на входната врата с оригиналния ключ.

След извършване на деянието хазяин инсценирал проникване, чрез повреждане на алуминиевата дограма на вратопрозореца на терасата.

Вещите-предмет на престъплението са предадени от И.Д. с протокол за доброволно предаване. Работата по документиране на престъплението продължава от Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Doshkow

    1 0 Отговор
    Сега, ако съм на мястото на наемателя взимам едно хилти и апартамента ще го направя една стая !