21 Август, 2012 11:55 1 060 1

Швед разиграва полицията и туроператори

  • швед-
  • полиция-
  • туроператори-
  • буйства

Швед разиграва полиция и туроператори на Слънчев бряг, не можем да си го изпратим обратно в родината му. На 19 август около 16.00 ч. в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от граждани за хулиганстващ мъж в района пред МБАЛ – Бургас – установено е, че това е шведски гражданин на 25 години.
Чужденецът е пристигнал в България на 11 август като организиран турист с туристическа агенция «Томас Кук» и е настанен в курортен комплекс Слънчев бряг в хотел «Кубан». Той е задържан за срок до 24 часа, като въз основа на съставения му акт за хулиганските действия, състав на Бургаски районен съд му е наложил на 20 август административно наказание «задържане в поделение на МВР» за срок от 3 денонощия.
Припомняме, че чужденецът бе задържан от служителите на Районно управление «Полиция» - Несебър на 17 август около 17.30 ч., тъй като буйстваше на крайбрежна алея до хотел «Бел вю» в Слънчев бряг и чупеше стъклата на павилион. Той бе освободен на следващия ден в 09.50 ч. и съпроводен до автобуса на туристическата агенция, осъществяваща трансфера на туристи от курортен комплекс Слънчев бряг до Летище - Бургас. При качването в автобуса, след разговор с представителя на туроператора, без видими причини шведът започнал да се държи неадекватно и да буйства, което наложило използването на физическа сила спрямо него. Предвид поведението на шведа, представителя на агенцията отказал да го качи в автобуса, който потеглил към Летище - Бургас. По настояване на буйстващия и с оглед недопускане на други нарушения на обществения ред, той е транспортиран до Летище - Бургас за своевременното му чекиране за полета на авиокомпания «Малмьо  Авиешън» в 12.10 ч. за шведския град Малмьо. В предвид неадекватното състояние на шведа е поискано съдействие на дежурния екип на медицинска служба към Летище – Бургас, които преценили, че шведа не е в състояние да пътува и е опасен за полета, като е препоръчано лечение в здравно заведение. С екип на Центъра за спешна медицинска помощ чужденеца е транспортиран до МБАЛ - Бургас, където е приет за преглед и лечение / взета му е кръв за химичен анализ за употреба на алкохол и упойващи вещества/. След напускане на бургаската болница на 19.08.т.г. в следобедните часове шведът отново е проявил хулигански действия, като в резултат на съдебното решение е задържан за три денонощия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 недоумяващ

    1 0 Отговор
    а шведското правителство, предявява иск за екстрадиция на Джулиан, за предполагаемо "секс. посегателство" на две анонимни жени. не ми е ясно нищо. /много съм ограничен/