Last news in Fakti

11 Юни, 2020 11:06 2 880 5

Мистериозен инцидент с млад мъж край Велико Търново

  • потрошен мъж-
  • велико търново

Той е откаран във великотърновската болница с фрактури на глезен, бедро, тазобедрена става и ключица, с опасност за живота

Мистериозен инцидент с млад мъж край Велико Търново - 1
Снимка: БГНЕС

Служители на полицейското управление разследват случай с пострадал млад мъж, намерен на пътното платно между Бяла черква и Павликени. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР - Велико Търново. 

Сигнал за случая е получен тази нощ в 01,00 ч. Пристигналият на мястото полицейски екип е установил самоличността на пострадалия – 27-годишен мъж от с. Патреш.

Той е откаран във великотърновската болница с фрактури на глезен, бедро, тазобедрена става и ключица, с опасност за живота.

Започнато е досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Criminal

    16 2 Отговор
    Оле каква мистерия.......извънземни са го взели за опити и са го пуснали/без да искат де/ пред някоя кола..........
  • 2 група зевзеци

    16 0 Отговор
    Блъснат е от кола, какво чудно има. Ние питаме къде е днес Цецо Найденов с поредните доказателства и рекламите на ефбет?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    4 0 Отговор
    Някой "високоморален" индивид го е блъснал и си е продължил по пътя! За тази територия е нещо съвсем обичайно и няма никаква мистерия! Не е нужно да си врачка, за да си наясно със случая!
  • 5 Мирослав Аврамов

    1 0 Отговор
    А дали пък не дължи солидна сума и са го " посъветвали " да побърза с връщането й ?