23 Юни, 2020 11:11 1 902 5

Меле пред заведение във Врачанско, мъж бутна друг от веранда

  • меле-
  • бой-
  • заведение-
  • бъркачево

На мястото пристигнала линейка, която транспортирала ранения мъж във врачанската болница

Меле пред заведение във Врачанско, мъж бутна друг от веранда - 1
Снимка: Shutterstock

Екшън като на кино се е разиграл в малките часове на нощта в неделя в Белослатинско, съобщиха от полицията във Враца, цитирани от bulnews.bg.

В 5 часа в районното управление в Бяла Слатина е постъпил сигнал за побой пред заведение в централната част на село Бъркачево.

Служителите на реда веднага се отправили към мястото и започнали да разпитват свидетелите на свадата. Те разказали, че 39-годишен врачанин е бутнал от веранда пред заведението 29-годишен жител на село Враняк, който е пострадал при падането.

На мястото пристигнала линейка, която транспортирала ранения мъж във врачанската болница. Той е настанен в лечебницата в областния център.

39-годишният агресор е задържан във врачанското районно управление. По случая е образувано досъдебно производство.

 


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бурканбанк

    7 2 Отговор
    Според мен човекът е казал, че ще гласува за ГЕРБ и нормалните хора са го потрошили.

    Коментиран от #2

  • 2 Ха ха

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бурканбанк":

    Лилави бистрят световните цени на скрапа.
  • 3 Илиян

    8 0 Отговор
    Северозапад-а......баце!!!!!!
  • 4 Много пропаднали

    2 0 Отговор
    Хора живеят в Северозападна България, там е страшна мизерия и простотията върви с нея. А Баце казва, че цъфти народа и живота в България бил прекрасен. Да, с такова нощно шкафче пълно живота е прекрасен. Ама, човек по добре да спи без пистолет за Здраве и дълголетие.

    Коментиран от #5

  • 5 Пустиняк

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Много пропаднали":

    Бела Слатина няма нищо общо със Северозападна България.Този район е заселен предимно с Римляни—небългари.Врачанският суяк е направил показно как се решават спорове в тази джунгла.