Last news in Fakti

26 Юни, 2020 13:20 27 651 122

Това са арестуваните висши антимафиоти

  • цветан панков-
  • кирил ванков-
  • гдбоп-
  • наркотици

Цветан Панков и Кирил Ванков са  свързани с бригадата на Паяка

Това са арестуваните висши антимафиоти - 1

Началникът на отдела за противодействие наркотрафика  и разпространението на наркотици към ГД БОП комисар Цветан Панков и началник сектора Кирил Ванков са двамата висши служители на дирекцията, задържани с подкуп. Преди минути  главният прокурор Иван Гешев изнесе информация за скандалния случай на извънреден брифинг. Двамата са задържани след операция на отдел "Вътрешна сигурност". 

Според запознати арестът е свързан с покровителство, което полицаите са осигурявали на група на една от люлинските бригади за разпространение на наркотици, подчинена на един от босовете на дрогата в столицата - Паяка. Конспирацията е била разкрита от конкурентна бригада, която през последните месеци е понесла доста удари, уточнява trafficnews.bg. 

Колеги на арестуваните висши полицаи са буквално шокирани от аристите. Панков е лицето на отдела от доста години и под негово ръководство са проведени най- успешните операции срещу наркоразпределението в страната. Работи с всички партньорски служби на МВР и през него минава информация не само за българите, замесени в наркотрафика, но и за много международни престъпници, групи и картели. 

"Познавам началника на отдела от 90-те години. Работили сме заедно и безкрайно много го ценях и уважавах. Затова съм потресен и изключително разочарован. Във всяко стадо има мърша. Ние трябва да отстраняваме тези, които работят за престъпността, а не срещу нея" , заяви главният прокурор Иван Гешев.  

Панков и Ванков работят заедно от години и са много близки , твърдят техни колеги. Антимафиоти ги описват като истински професионалисти и работохолици. "Те букнвално горяха в работата си. Панков само където не спеше в службата. Беше на първа линия на всяка операция. Истински полицаи от кариерата", коментират полицаи. Награждаван е многократно, включително и от партньорски организации. 

Панков минава по цялата кариерна стълба , за да стигне до началник на един от най- тежките отдели в ГД БОП. Нито той, нито Ванков са показвали стандарт, различен от този на средностатистически българин. Никога не са демонстрирали скъпи коли, не са купували имоти. 

В такива случаи в МВР обичат да използват фразата - "Когато нещо не ти е наред- всичко трябва да ти е наред" , т.е трябва да работиш и да се държиш така, че по никакъв начин околните да не забележат, че пристъваш закона. 

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов заяви, че е разпоредил на професионалното ръководство да направи анализ на работата на цялата дирекция и да предложи промени в начина на работа. 

"Работим с много чужди служби. Изключително важно е да запазим доверието, което имаме при тези контакти", коментира Маринов.  


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ynd

    172 8 Отговор
    Този е за ареста само с физиономията.

    Коментиран от #60, #65

  • 2 сигурно

    188 15 Отговор
    Ако бяха се отчитали на шайката ,нямаше да ги хванат !! Сега чакаме поне 10 год. затвор за неверниците !

    Коментиран от #96, #112, #114

  • 3 зузи

    207 21 Отговор
    А пачките в шкафчето кога, нищо чудно да са плащали такса

    Коментиран от #100

  • 4 няма случайни случайности

    231 5 Отговор
    А конкурентната бригада от КОЙ е закриляна ????

    Коментиран от #29

  • 5 Fate

    174 5 Отговор
    Без роднински връзки обикновен полицай не можеш да станеш камо ли диспечер на наркотрафика за България
  • 6 Калитко

    143 4 Отговор
    Очаквайте скоро посещение на европейски магистрати и злелищни арести .Вижте довечера след 20.00 международните медии с предоставена информация и доказателства от Боец и биволите!
  • 7 .........

    122 3 Отговор
    Висши антитерористи се оказали висши терористи..
    Заглавие от Бантустан.
  • 8 Автор

    103 0 Отговор
    Значи ако не го натопи някой от конкуренцията няма кой да го бара. Явно са ги изнудили да си свършат работата:). Ако не си я свършат пускат компромати в медиите и изгарят за съучастие :)
  • 9 Osmanoğlu

    9 160 Отговор
    Турция е велика сила, най-големият играч на световната политическа сцена. Която носеше светлината на просвещението на всички народи, влизащи в империята.

    Коментиран от #14, #108

  • 10 Bh76gt56

    147 1 Отговор
    Началник на отдела за противодействие наркотрафика и разпространението на наркотици- покровител на ОПГ за наркотрафик и разпространение на наркотици.
    Началник в НСО-шеф на ОПГ за мокри поръчки.
    Тази държава е прогнила отвсякъде.Къв шенген ква еврозона кви пет лева.

    Коментиран от #53, #55

  • 11 Каква

    102 2 Отговор
    Каква съвест може да има човек, който покровителства внос и разпространение на наркотици. Такива хора нямат ли семейства и деца? Колко пострадали семейства и зяносани млади и умни деца вече има в Б-я?

    Коментиран от #105

  • 12 А...

    84 2 Отговор
    А нагоре и по-надолу по схемите, кога? Всичко е навързано като Свински Чирва....
  • 13 пройчо

    78 3 Отговор
    Цветан Цървула,главния кадровик на "герб" ли ги издигна?
  • 14 джагалче,

    65 6 Отговор

    До коментар #9 от "Osmanoğlu":

    Глупости! Изостанала в тъмните векове търкия! Ай сега това го напиши на турски джагал!
  • 15 Очквано

    45 1 Отговор
    Ако аз взема рушвета, ще го вземе друг. И за мен-нищо! Това е мотото н аповечето "анти"-мафиоти, спекуланти,трафиканти и т.н.
  • 16 Йосарян

    49 7 Отговор
    Ееее! Как мутрата ще е без пълно шкафче? Брао шиши!
  • 17 Васил

    78 3 Отговор
    Няма сектор в държавният апарат да не е корумпиран все пак държавата се ръководи от мафиот
  • 18 Васил Левски

    75 6 Отговор
    А,тосподина с пачките и златото ко ши го праим?
    Или той е от недосегаемите?
  • 19 гецо

    57 5 Отговор
    Не знам на свинята за какво да и благодарим след 100 години, за това че няма и една некомпрометирана институция ли? Как може да нямаш и капка срам да говориш пълни недомислици и същевременно всеки ден да изскачат новини за това че държавата, която ти управляваш, е пълен хаос, корупция и мафия. Ама крадецът няма да спре да краде от нищото, българите трябва да се събудят и да си изберат дали искат да бъдат мачкани както до сега, жалко че това няма да стане.
  • 20 Фройд

    62 4 Отговор
    Колко деца си отидоха, колко съдби се изтрепаха заради тази дрога? Как спят тези бе? Ще си ги носят на оня свят тези пари! Разрии оборите, дано се задушат от смрад!!!
  • 21 Дюдю

    25 1 Отговор
    И нищо
  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    57 4 Отговор
    честни полицай трудно издържат в мвр особено ако не желаят да са част от някоя схема добрите ченгета отиват на небето а лошите си ходят навсякъде
  • 23 И кото

    63 1 Отговор
    И като си помисля, че това всичкото за някакви си къщи-палати, коли и плюскане!!! Къде ще ги носите бе, ненаситници? Не знаете ли, че катафалките нямат багажници и ремаркета?

    Коментиран от #49

  • 24 Милицията и службите

    42 0 Отговор
    Генерират и упправляват престъпленията проституцията дрогата измамите
  • 25 Охо Бохо

    49 2 Отговор
    Защо се учудва те? Нормално! Винаги е имало мръсни ченгета! Малко ли филми сте гледали? Все пак, а другите къде са гледали? Колко полицаи се оказа, че прикриват наркоразпространителите. А метадоновата програма забравихте ли я? А центъра за наркомани от който беше пропищал квартал "Зона Б 18"..Мръсни ченгета винаги е имало и ще има. Най бързо се забогатява от наркотици оръжие и жива плът. Защо те да не се облагодетелстват? Дано доказателствата са достатъчни, за да ги осъдят, но се съмнявам!
  • 26 Петьо еврото

    50 3 Отговор
    Е нали момчетата гледат примера на шефовете си. Няма как. Кочината е тотална. Всеки иска да е прост и криминален , та да му е лесно.
  • 27 DEXTER

    33 0 Отговор
    Кой не си е плащал таксата "спокойствие"? М? Сега ще слочат техни, доверени, гербави хора. Ще си контролират наркотрафичето. Цените на белото ще литнат ... и те така :D
  • 28 Osmanoğlu

    7 53 Отговор
    България не може да ни победи половин хилядолетие. 500 години. Пет века! Това е един + един + един + един + един век.

    Коментиран от #32

  • 29 От СИК

    33 1 Отговор

    До коментар #4 от "няма случайни случайности":

    От СИК бивши сещай се
  • 30 Тоти

    39 3 Отговор
    Няма такова блато какви са тия хора да влизат в бизнес с наркодилъри и боклуци нямат ли деца не се ли срамуват
  • 31 Абе,не знам

    39 4 Отговор
    Но се замислям ,за онези- чаршафосаните.Който от раждането Държавата ги осигурява до живот.Говоря за истинските чаршафи.Не за приходящите.Че там да станеш поданик,е по невъзможно от това ,да летиш до Луната.Та там всеки е пачкосан яко.Но за наркотици- забрави! Режат ти тиквата буквално. На стадиона,и го излъчват пряко по ТВ.Те за незаконно производство и продажба на алкохол режат ръце,та за другото! Не че там няма опити! Но са нищожен процент.Дали не са прави,а?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Osmanoğlu

    6 53 Отговор
    Сега в Турция-голям възход. Ердоган ни връща величието! Печелим победа след победа и никой не може да ни спре. Дори САЩ!

    Коментиран от #82

  • 35 Люлинци

    22 2 Отговор
    За сега само люлинци се спрягат за велики наркобосове и причината е че в Люлин се друсат освен с кока и с хероин. Така и е в дружба и надежда и повечето крайни квартали. Дори при ареста на Илиян Версанов му намериха количества наркотици и хероин. В центъра поне това го няма вече за сега поне.
  • 36 Факт

    27 4 Отговор
    Като са видяли чекмеджето пълно с евро и злато.....
  • 37 Куклос клан

    19 2 Отговор
    Циганите са на ход сега ще изместят и бившите боксьори доносници.
  • 38 Демократ

    11 19 Отговор
    Тесна ще ви стане държавата комунисти крадливи
  • 39 Османе

    30 4 Отговор
    Османее ква култура, като още ходите с парцали на очите??!

    Коментиран от #43

  • 40 Мим

    21 0 Отговор
    Каква стана тя,ние простосмъртните,ако трябва да се оплачим от престъпление на тях,а те заедно с тях,като на филмите,явно са взаимствали.И това ми било най добрата група за бораба с престъпността.Боже царя ни опази.Еи такива са нашите големци,като лапнат кокала.Не случаино сме най корумпираната нация.и никъде не ни искат.
  • 41 Христо

    31 3 Отговор
    А дали не са натопени защото са били неудобни...
  • 42 самоБарса

    28 2 Отговор
    Да видим какво ще излезе накрая че на каскета по някаква причина не му вярвам. Освен това не се прави нищо за унищожаване на първоизточника на корупцията в странат и се опитват да заличат данните за корупция в изпълнителната властмнанай високото ниво.

    Коментиран от #119

  • 43 Osmanoğlu

    5 24 Отговор

    До коментар #39 от "Османе":

    Това е част от нашата култура. Не ни обиждай!
  • 44 крайно време е

    50 2 Отговор
    Задължително трябва да има закон за държавния служител!
    Там да е написано - държавен служител (всеки , който взема заплата от държавата от учител до депутат и президент) ако бъде уличен в корупция или друго противозаконно дело присъдите по НПК да са в петорен размер + пълна конфискация на имуществото и 5 години ефективен затвор за старт + това,което му се полага по НПК-то в петорен размер !
    иначе няма оправи с тази пасмина !

    Коментиран от #54

  • 45 Мим33

    32 1 Отговор
    Това не са най големите антимафиоти,а точно обратното най големите мафиоти.Пазете се хора да не попаднете на такива,щото след това ще сте съсипани окончателно...
  • 46 Doni Brasko

    31 2 Отговор
    Гаранция, че всичко ще падне в съда. Това е кьор фишек в стила на дон Цеци Ц.
  • 47 Българин

    28 0 Отговор
    Не е само Паяка шеф на групата а Ради Ланчето ? А да кажем че и двамата са заедно на един адрес на който се крият !? И уж службите ги издирват !
  • 48 Bingo

    59 4 Отговор
    Егати и държавата. Премиерът къта милиони в чекмедже, главния прокурор обслужва най-новия ни тлъст олигарх, шефове на ГДБОП работят с наркотрафиканти, докторите дават пари на пациенти да ги пишат като болни от COVID-19 за да изцоцат здравната каса, Финансовия министър изнудва бизнесмени за да плащат по-нисък данък и никой не протестира за нищо. Егати и държавата егати и народа.
  • 49 Човешката алчност

    29 2 Отговор

    До коментар #23 от "И кото":

    няма граници. Пари, власт, жени, коли, златни кюлчета и имоти. Няма насищане. Накрая обаче всеки приключва по един и същ начин. Ако ти турат един костюм си е нещо и в земята. Толкова. Минало бешево. Бъхтайте се да краднете, по-големи и по-богати няма да станете. Със здраве да си харчите откраднатото.
  • 50 Гост

    30 3 Отговор
    Много гнилоч тая държавичка умрела, а полицаите са най-върлите мафиоти
  • 51 jorj

    8 20 Отговор
    Фърчилов няма ли да се изходи по ситуацията??!! Браво Гешев, браво български юнак!!! Ред е на руският агент Фърчилов!!!!!!!!
  • 52 JoJO

    22 0 Отговор
    Бушониране!!!. Явно идва време за нови кадри :). Или може би са знаели кой е пуснал снимките с шкафчето на Бойко Борисов. И хоп. започва чистката. Нищо случайно няма

    Коментиран от #62

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Прав си

    29 1 Отговор

    До коментар #44 от "крайно време е":

    Прав си!!!!! Аз ще бачкам като ненормален, ще плащам данъци за тяхните високи заплати/защото държавните служители вземат най-високи заплати в страната/, а те ще крадат и ще ми тровят децата. И накрая аз ще вземам заплата 300 лв., защото държавата няма пари, а те ще вземат максимална пенсия.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Копейкин

    17 3 Отговор
    А Пепи Еврото кога ? Или той от нашата групировка .
  • 57 Ние се чудим

    21 1 Отговор
    защо около училищата свободно се продават наркотици, а то било политика на ръководителите на сектора за борба с тях.
    Само с вътрешен отдел няма да стане. Кой ги назначава тези? Каква отговорност носи?Трябва тотална промяна в системата и не само в нея.
  • 58 ТУЗ

    11 2 Отговор
    Чудесно, Имена снимки на барети (обвиняеми - да, но с недозакани обвинения все още), виж ако бяха цигaни нямаше да има ни снимки, ни имена, дори иницали нямаше да има...
    После ми говорете, че няма дискриминация срещу нас.
  • 59 ТУЗ

    5 3 Отговор
    Чудесно, имена и снимки на барети (обвиняеми - да, но с недозакани обвинения все още), виж ако бяха цигaни нямаше да има ни снимки, ни имена, дори иницали нямаше да публикуват...
    После ми говорете, че няма дискриминация срещу нас.
  • 60 Иван

    35 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ynd":

    Не вярвам на шайката! ! ! Колегите потресени. Хората работохолици, скромни, ..... вършат си работата. Награждавани, най-добрите операции, нямат висок стандарт на живот, хоп...подкуп, като Иванчева. Явно са пречели на шайката да пласира... Т.е. нямаш имоти, пари, скромен си, вършиш си работата.... арестуват те. Ако си мазен циганин с къщи-палати за милиони, скъпи коли, нямаш трудов стаж, имаш кило злато по циганката - всичко е наред. Рецидивист с 15 условни и 46 ареста за дребно хулигансто, нямаш 1 ден в училище, не си внесъл 2 лв осигуровки и данък, всичко ти е наред. ... .

    Коментиран от #84

  • 61 маалата

    24 6 Отговор
    На някой не му ли светна, че са натопени, защото са спрели някоя схема? Иванчева как я сготвиха заради мутробетона!!!
  • 62 Почна се

    11 20 Отговор

    До коментар #52 от "JoJO":

    Божков бобокови узунов и идва ред на радев всичко ще си доиде на местата но станах те много нервни не ви ли прави впечатление че няма платени протести -парите секнаха няма аллохол няма наркотик
  • 63 Behemoth

    15 4 Отговор
    Гешев кво се прай на ощипана мома...нали и при тях е така залавяме чуждите пазим своите...на това му се вика мафиотска държава...
  • 64 Ю Кортес

    8 16 Отговор
    Приветствам главния прокурор.Нека мафията квичи.
  • 65 Георги!

    10 8 Отговор

    До коментар #1 от "Ynd":

    Тия работят по принципа на комунягите " едно за мен,двр за теб,три за мен,едно за теб..." Явно структурите на бившата ДС още са живи!
  • 66 Само Локо

    1 4 Отговор
    На панков брат му е тромпетист в "Чикаго"

    Коментиран от #73

  • 67 Лекар БГ

    16 1 Отговор
    Естествено, има и обратна версия. Че съвсем умишлено са"сготвени " от друг наркобос.Организирано.Белязани банкноти. Отказвали му "чадър".
    Не знам,мръсна история.
    Много кинти.Мексиканска или колумбийска, каква е мръсната история?
  • 68 Така е

    15 4 Отговор
    Целото МВР са така.Ако не си у кюпа,не би могъл да вирееш.
  • 69 Реалист 1

    24 3 Отговор
    Не вярвам на Гешев, марионетката на Борисов. Тези хора, ще изгорят заради мафиота Борисов и шофьора на Мето илиенски -МВР министъра
    Търсят се жертви за провала над 300кг кокаин от който не можаха да вземат парите.
  • 70 Милиционер

    7 11 Отговор
    Това е България - цялата държава е обхваната от пипалата на КГБ-мафията. Политици, магистрати, полицаи и разбойници - заедно в борбата за светлото бъдеще на децата и внуците им. Иначе за какво крадат и трупат като за последно.

    Коментиран от #77

  • 71 Станимир Русев

    14 13 Отговор
    Всичко е наследство от руското робство, и за да не съм голословен , влезте в ютуб и вижте всички съвети за шашми на водомери, газомери , електромери ,как да прецакаш държавата и темподобни руснаците съветват как да лъжеш и мамиш , безотговорно и неморално поведение дойде от руската кочина ! Друга народност не срещнах в подобни простотии .
  • 72 ПОЗДРАВЛЕНИЯ

    13 2 Отговор
    НАШИТЕ ДЕЦА НЕ СА ДЕСЕРТ ЗА НЯКОЯ ЧУЖДА ДЪРЖАВА, КОЯТО С УДОВОЛСТВИЕ ХАРЧИ ТЕЗИ ПАРИ, ПЛАТЕНИ С ДУШИТЕ НА ДЕЦАТА НИ!!!!!
  • 73 Глупости

    11 2 Отговор

    До коментар #66 от "Само Локо":

    James Pankow няма нищо общо с тези мизерници.
  • 74 Медик

    9 4 Отговор
    Май подполковника от НСО Е ПРОПЯЛ. ПЕЙ, НЕ СЕ СМУЩАВАЙ...КГБто те пази...
  • 75 Даката

    24 2 Отговор
    Тия двамата хванаха преди две седмици наркотици за милиони и сега набързо ги арестуват. Пълна излагацията е вече управляващата хунта. Издънки по всички фронтове и сега се опитват с репресии да се задържат на власт. Между другото отговора на въпроса на кого бяха заловените наркотици за милиони мисля, че вече е ясен на всички

    Коментиран от #99

  • 76 Йордан

    9 1 Отговор
    Тези престъпници трябва да бъдат бесени по уличните стълбове с табела на гърдите!
  • 77 Йордан

    12 2 Отговор

    До коментар #70 от "Милиционер":

    Цялото ръководство на мутренската кочина е ОПГ.
  • 78 Факт

    7 1 Отговор
    На който и да дадеш власт рано или късно малко или много злоупотребява
  • 79 Фарс

    30 1 Отговор
    Пълен разпад. Нямам думи просто. Вицепремиер продава паспорти, ГДБОП пласира наркотици на едро, НСО изпълнява мокри поръчки, президентът следи с дрон, премиерът с шкаф пълен с пачки, журналистите няма да ги коментирам... Просто сме срам за планетата.
  • 80 Кауш

    5 1 Отговор
    Конфискуване на цялото им имущество, семейството на квартира, те - в кауша.
  • 81 писна ми

    14 0 Отговор
    Въпреки и това никой не забравя записа и чекмеджето. Народът чака някаква реакция. Никой не е забравен и нищо не е забравено.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Зайко Байко многознайко

    10 1 Отговор
    Към цялата палитра в този ден за да ни " развесели" и CoVid19 се яви! Тези "мили" и "умни" гербери ще ни "съживят"! Помислете само кой ни управлява: Тиквоций Едно доказан "почтен човек" ( на Козяк знаят как да го галят по топките ), Цецо КаунЬя , доказан "внимателен спестовник", Барни Ръбъла, който " може" да каже две думи на кръст, Владко Горанов "внимателен", "внимателен", " внимателен" до безкарайност. Гледат ни в очите и в прав текст ни казват, че сме "умни" оФце и само "добро отношение" и "намалени" данъци ни оправят. Имат обаче и две много важни "овчарски зайчета" "г-н" Гешев и "г-н" Цацаров , който гледа като "мило розово животинче " из тикви! Жална ни майка! "Свободни" пътища, "свободна" вода, бонус-" бонус" , всякакви "положителни" решения за да "улеснят", " прекрасния" ни живот нема да се очудя ако ни ощастливят и с "персонални апарати" за пречистване на въздуха. Да са ни честити другарЕ и пак да си ги " изберем"!
  • 84 qwerty

    8 0 Отговор

    До коментар #60 от "Иван":

    Е сега, в Костинброд такива къщи-палати аз лично не съм виждал.
    И още един въпрос: нормално ли е с държавна заплата за 1 седмица да купиш 3 коли и апартамент?
  • 85 Чума

    12 1 Отговор
    Щом това са антимафиотите, смятайте какво представляват мафиотите! И кои са те!? Ясно, кои са! Началниците на антимафиотите!
  • 86 Ако не е

    10 2 Отговор
    А дали е истина?
    На нищо не вярвам, ами ако и те са били против властта.
    Както Танов. Този човек не ми прилича на "далавераджия".
    Помним образа на ББ с манто, бомбе и пура.
  • 87 Фаро

    5 0 Отговор
    За всяка жица бушон,че и по два
  • 88 Фаро

    8 0 Отговор
    Тези не са от техните хора и искат да ги скапят
  • 89 А какво правим

    10 1 Отговор
    А какво правим с трите милиона, кюлчетата и ускито за 300 лв?

    Грам не им вярвам на показните акции, грам.

    Довечера по една телевизия, още един човек ще се появи с отнет бизнес. След Божков. И още един адвот от Пловдив се жалва за същото.
  • 90 пранги

    11 1 Отговор
    Точно партньорските служби са заковали тези "истински професионалисти"! Хич не си и помисляйте, че е дело на нашенци.
  • 91 Чук и Гек

    5 0 Отговор
    Бе, Гешев! Що се правиш на проста юрдечка или наистина си глуповат по ген!? Та не знаеш ли, че в казармата най много крадат старшините, които са най изрядни в отчетите, изписванията, квитанциите фактурите, протоколите, таблиците...! Та, нали за да знаят колко да откраднат, всичко по документи трябва да е перфект! Та, нали за да откраднат, трябва да поспиват и в казармата понякога! А тези, които не знаят какво имат в склада, ни приход, ни разход, не смеят да откраднат, за да не бъдат надчетени, обявени за мърлячи и уволнени! И при ревизия всичко излиза в повече!
  • 92 ДОБКА

    6 2 Отговор
    НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНО ДА Е НЯКАКВА КЛОПКА.ИЗПЕЧЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СА МНОГО КОМБИНАТИВНИ И ХИТРИ И ТВЪРДЕ УМЕЛО МОГАТ ДА НАТОПЯТ ТЕЗИ,КОИТО СИ ГЛЕДАТ СЪВЕСТНО РАБОТАТА.НЕ СЪМ ЮРИСТ,НО МИСЛЯ,ЧЕ ПРЕДИ ДА Е МИНАЛ СЪДЪТ НЕ БИВА МЕДИЙНО ДА СЕ ОПОЗОРЯВАТ ХОРАТА,ДЕМОНСТРАТИВНО ДА СЕ ПРЕДАВАТ АРЕСТИТЕ.И ТАЗИ МАНИЯ ВЕЧНО ДА СЕ ТЪРСЯТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ИЗ МЕЖДУ РЪКОВОДНИ КАДРИ.
  • 93 Сърп и чук

    4 0 Отговор
    Да не би покровителстваната група не са просто агенти на тези момчета и мафията ги удря! Очаквам, да бъдат изнесени факти за връзката им с президента, чрез негов човек!
  • 94 Я ...Я

    8 0 Отговор
    ЕГАТИ И УПРАВЛЯВАЩИ ТЕ. ВСИЧКО Е МАФИЯ ИКРАДЦИ. А НАРОДА БЕДЕН И БОЛЕН. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО Е БИЛО ПРЕЗ ТЕЗИ ПОСЛЕДНИ 10 ГОД. МЪКА...
  • 95 хаха

    3 1 Отговор
    номерът с бушоните е доста примитивен,като управляващите :(
  • 96 ТЕ СА СЕ ОТЧИТАЛИ ЛИЧНО НА БОРИСОВ

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "сигурно":

    ......нооо края на борисов Е ФАКТ!!! ТОВА БЕШЕ ДРАГИ ЗРИТЕЛИ...ШЕФА НА ГДБОП...ПОДАДЕ ОСТАВКА, КОЕТО ЗНАЧИ ЕДНО! ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ Е АУТ!!!

    Коментиран от #97

  • 97 0808

    3 2 Отговор

    До коментар #96 от "ТЕ СА СЕ ОТЧИТАЛИ ЛИЧНО НА БОРИСОВ":

    ... не на нас тея: тоя филм сме го гледали, гледали вече... БМБ ке падне!!.
  • 98 Катранджията капиш

    1 0 Отговор
    У казармата,нищо не се губи сам-ооооооо сменя собствени-кааааа
  • 99 АНОНИм

    9 1 Отговор

    До коментар #75 от "Даката":

    Имаше някога човек с псевдоним Поли Пантев и го намериха на Аруба! Стоката беше същата като онези 300кг от Студентския град! Хората дето могат да пратят такива килограми не прощават никому! Те ще си искат тяхното! Не оставки, глави ще хвърчат! Това ще има продължение!
    Хванали ги с белязани пари като кметицата на Младост Иванчева! Няма творчество! Няма импровизация! Там сумата поне беше по така!
    Мирише на загоряла манджа!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Пред ресторанта

    8 1 Отговор
    А дали не ги “сготвиха” заради онези 300 кг от Студентски град?
  • 102 Евро вв чекмедже

    7 0 Отговор
    Който работи против Ел Чапо от Банкя, така свършва накрая...
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Компира

    4 0 Отговор
    Има черти на индо-българин.
  • 105 Иво

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Каква":

    децата им отдавна са в 'белите държави'и учат в най елитните университети и живеят като принцове и принцеси с откраднатите пари от бащите и майките им...
  • 106 666666

    3 0 Отговор
    Нищо не казват за третия задържан!?!?Явно е главен свидетел срещу тях.
  • 107 Дада

    4 0 Отговор
    Ако са същите партньорски служби,които пропускаха италианския боклук да перминава през цяла Европа до България мерси
  • 108 Жестоката истина

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Osmanoğlu":

    Така е, но какво общо има с ареста на антимафиотите ?
  • 109 Ел Чако

    1 1 Отговор
    .....Мексиканска, пуерториканска или колумбийска....... Не ми пука, дано да е тая, която при провал трепе и децата и семействата на "прегрешилите" !
  • 110 Мафията

    2 0 Отговор
    Подхвърли подкупи на неудобните.
    Нищо чудно ШАПКАТА да ги свърже с Президента.
    Държат народа в стрес,изолиран с театро всяка сутрин.
    Всичко се върши по предварителен план.
    Скоро някъде ще се пропука и ще блеснат в истинската си светлина.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Реалист

    1 0 Отговор
    Кога ще разберем откъде са парите на Бойко в чекмеджето.....
  • 114 Винету Борисов

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "сигурно":

    Точно така. Или им е било наредено нещо, с което не са били съгласни и са ги хвърлили на кучетата. Или са въртели далавери скрито от Шайката, без да се отчетат и накрая са ги усетили.
  • 115 Алеко КАН

    2 0 Отговор
    Изчистват неудобните и подготвят новите правилно отчитащи се на Задкулисето ! Когато народа започне пряко да ги избира и назначава шефовете на МВР - тогава ще започне реалния оздравителен процес! НО кога ще се светне този народ и заработи целеустремено за това - не знам?!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 АРЕСТА НИЩО НЕ ОЗНАЧАВА

    2 0 Отговор
    ДА ВИДИМ ДАЛИ , КОГА , И ЗА КАКВО ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ ! АЗ НЕ ВЯРВАМ ДА ИМ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ЛОШО . ЩЕ БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ А СЛЕД КАТО МИНЕ ШУМОТЕВИЦАТА ЩЕ У СПЕЯТ ДА ОСЪДЯТ БЪЛГАРИЯ ! ! ! ПОЗНАВАМЕ СИ СЪДИИТЕ И ТЯХНАТА СЪДИЙСКА СИСТЕМА !
  • 118 спец

    0 0 Отговор
    Ако го беше забелязал режисьорът на "Белязания", Ал Пачино щеше да то дух@.
  • 119 Консерватор

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "самоБарса":

    Ти не вярваш на себе си, какво да очакваме да вярваш на някой друг!
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 konservator

    0 0 Отговор
    Българите – 95 % деб*ли!
  • 122 Ооо

    0 0 Отговор
    Сега ги дайте на Атила от Блицата ....той отдавна има мераци да ги пори като риби....