29 Юни, 2020 14:38 3 525 7

Хванаха крадци, задигнали 30 бона от фабрика в Сливен

  • крадци-
  • фабрика-
  • сливен

Служители на участък "Надежда" в Сливен започнали работа по случая на 24 юни след за кражба от бивша тухлена фабрика в индустриалната зона на града

Хванаха крадци, задигнали 30 бона от фабрика в Сливен - 1
Снимка: Shutterstock

Шестима са задържани за кражба за над 30 000 лева от сливенска фабрика, съобщиха от ОД на МВР-Сливен.
 
Служители на участък "Надежда" в Сливен започнали работа по случая на 24 юни след за кражба от бивша тухлена фабрика в индустриалната зона на града.
 
От април до юни оттам са откраднати 25 трифазни двигатели, 25 мотор редуктори, инструменти и други машини на стойност 33 000 лева. Задържани са шестима криминално проявени от Сливен.
 
Част от инкриминираните вещи са издирени и иззети. На двама от задържаните - Г.Д.(23г.) и К.Г.(22г.), е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За тези които не знаят

    15 0 Отговор
    "Надежда" е долната мааала! Като развъдник си е!
  • 2 666

    11 0 Отговор
    В града,който има седем ромски махали,бас ловя,че не са мургави. Даже как е възможно човек да си помисли,че тъмните ни сънародници са способни на такова дело. Сакън,не си го и помисляйте даже. :))

    Коментиран от #4

  • 3 Мимч

    7 0 Отговор
    Надежда,ясно е ,че са циганобългари,но къде е било ръководствого на фабриката,толкова дълго време....
  • 4 Поправка

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "666":

    Има 2 цигански квартала (Надежда и Комлука) и един катун до института. Цигански е силно казано, много от тях са турци. От близките години, има и много момиченца от останалите малцинства, включително българки, момчета не се лъжат да ходят там. Напоследък виждам и децата им, някой кафеви, някой черни, дори има бели. Скоро ще ни нацепят кифлите и ще мислим че са Българи 😁
  • 5 Манаф

    0 2 Отговор
    Сливенски цигани
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 До 5

    1 1 Отговор
    Те са софийски цигани.