1 Юли, 2020 09:31 1 964 4

Постоянен арест за мъжа, убил хазяйката си с водопроводен ключ

  • димитровград-
  • водопроводен ключ-
  • хазяйка

Тежкото престъпление беше извършено на 26 юни в Димитровград

Постоянен арест за мъжа, убил хазяйката си с водопроводен ключ - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС, архив

Състав на Окръжния съд в Хасково е определил мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвинен в умишленото убийство на хазяйката си 53-годишен мъж.

Наемателят П. П., който е и предполагаем извършител на тежкото престъпление, отнел живота на Д. Т. /62 г./ след битов скандал на 26 юни в къщата на жената в Димитровград. От събраните досега данни се установява, че оръдието на убийството е било метален ключ, а смъртта е настъпила след побой по особено мъчителен за жертвата начин.

Съдът е приел, че става дума за тежко умишлено престъпление и е налице опасност обвиняемият да се укрие или извърши друго престъпление, което следва от тежестта на санкцията, спецификата на самото деяние и личностните характеристки на П.П. Той има минали криминални регистрации и предходни осъждания, уточняват от съда.

Мярката за процесуална принуда може да бъде обжалвана пред Пловдивския апелативен съд.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 San Diablo

    3 0 Отговор
    Най-справедливата присъда за убийство е смърт.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Така е,

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "San Diablo":

    но само ако става въпрос за предумишлено такова.