26 Юли, 2020 19:25 2 037 3

Разследват мъж, заплашил с убийство младеж в Исперих

  • исперих-
  • заплаха-
  • заплаха за убийство

49-годишният хулиган извадил нож и се заканил на 24-годишното момче

Разследват мъж, заплашил с убийство младеж в Исперих - 1
Снимка: Shutterstock

Полицията разследва 49-годишен мъж, заплашил с убийство младеж пред магазин в Исперих. Това съобщиха от ОДМВР-Разград. Скандалът между двамата възникнал на пешеходна пътека пред магазин „Пацони“ в град Исперих.

24-годишен мъж сигнализирал в полицията, че около 23.00 часа на 25 юли между него и непознат започнала разправия, при която след размяна на удари непознатият го заплашил с нож и отправил закани за убийство.

В хода на предприетите издирвателни действия и проведените беседи със свидетели е установено, че извършител на деянието е 49-годишен мъж от Исперих. По случая се води проверка за престъпление по чл.144, ал.3 от НК.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дядо Гъдю

    3 0 Отговор
    Да позная ли етноса на кучето! Няма нужда! Всички знаем! Права за кучетата даде тая Европа!
  • 3 Хуям

    1 0 Отговор
    А Боли кога...