Last news in Fakti

5 Септември, 2020 10:25 3 467 5

Обиск на килиите в Пловдивския затвор

  • пловдив-
  • затвор-
  • обиск-
  • изземване-
  • телефони

Иззети са мобилни телефони

Обиск на килиите в Пловдивския затвор - 1
Снимка: БГНЕС

Масов тараш е извършен в Пловдивския затвор. Надзирателите са нахлули в част от килиите и са ги преобърнали с краката нагоре, научи TrafficNews. Обиските са били направени в 3, 5 и 6 пост.

По време на акцията са иззети мобилни телефони, като само у един лишен от свобода – Тома Ендрев са намерени три апарата. Сред затворниците се носи слух, че ударът е насочен към разпространителите на наркотици зад решетките, тъй като са проверявани стаите на такива, които са заподозрени за разпространяване.

Още два телефона са били иззети от стаи, намиращи се на пост 6.

Акцията идва само дни, след като зад решетките се появи нов вид дрога. От наркотикът лишените от свобода се превръщат буквално в зомбита. След като пушат от бонзая, примесен с друга химия, мъжете стават неадекватни, припадат и дори буйстват. Стигнало се е и до изблици на ярост.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дельо Хайдутин

    6 6 Отговор
    Троловете във Факти ще намалеят.ха ха ха

    Коментиран от #3

  • 2 Шматката екс. Президент Превнелиев

    12 2 Отговор
    Казал за президента Радев!! Пленелиев, мистър Бийн, ти си едно недоразумение, децата казват на такива като теб"ветропоказатели". Или просто. Жматки!!!
  • 3 Другия с коня

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дельо Хайдутин":

    Няма ги...Само ти остана....Пиши с Ник Последния Трол и можеш да разчиташ на някакво Съчувствие...

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Колеца

    0 0 Отговор
    Зомбита от резидент ийвъл в пловдивския затвор пушили Бонзай примесен с други химии и хероин и ставали неадекватни , а тийнейджърите от Пловдив и околията решили и те да папробват туй нещо миришещо на тамян , защото било само 3 лева и го продавали в циганските махали на майна таун . И тестовете за наркотици го не ловели това чудо .