Last news in Fakti

29 Октомври, 2020 07:41 4 790 22

Шофьор уби колоездач в Костинброд

  • загинал-
  • колоездач-
  • костинброд

Самоличността и възрастта на починалия не е установена, тъй като не е носил документ за самоличност

Шофьор уби колоездач в Костинброд - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Тежък инцидент е станал миналата вечер около 19:30, съобщава "Булфото". На булевард "Ломско шосе" в Костинброд лек автомобил е блъснал колоездач, който се е движил в лентата за насрещно движение.

При удара на място е загинал възрастният водач на велосипеда.

Самоличността и възрастта му не е установена, тъй като не е носил документ за самоличност.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вероятно

    22 13 Отговор
    фиркан дядка се е прибирал с колелото на зигзаг по пътното платно и сега горкия шофьор ще сънува кошмари цял живот.

    Коментиран от #3

  • 2 Грейс

    12 0 Отговор
    Всяка сутрин трябва да ни съобщават и жертвите на асфалтпандемията.
  • 3 Анонимен

    18 13 Отговор

    До коментар #1 от "Вероятно":

    А шофьора не може да види човек на колело и то на голямо шосе. Костинбродчани са пълни селяни и се мислят за състезатели. Ходил съм там и не е за вярване как в родопските села са много по-възпитани хората, от тези в Костинброд и то живеещи до София.

    Коментиран от #4

  • 4 Случва се

    15 2 Отговор

    До коментар #3 от "Анонимен":

    А ти,да не си бил там по време на катастрофата,та знаеш кой е виновен бре колега.За това има разледване и след това присъда,а не предубеждения.
  • 5 дърт шофьор

    31 4 Отговор
    Не знам подробности. Но все повече виждам велосипедисти да нарушават правилата за движение. Не са обучени да участват в движението. Карат навсякъде - по тротоари, по платното, пресичат където им хрумне. Не е ли време да се въведе контрол върху велосипедистите.
  • 6 ...

    10 3 Отговор
    Няма работа в насрещното...самоубил се е
  • 7 росен

    15 6 Отговор
    Не знам да ли са селяни тия от Костинброд но селянин който живее в София го е буднал май.
  • 8 666

    7 6 Отговор
    Колоездачи и каруци по градовете да се махат от улицата. Кой плаща пътния данък а?
  • 9 милиционер

    1 0 Отговор
    един на нула за наште !
  • 10 Ива

    17 0 Отговор
    Кмета на Костинброд уби човек преди 1 година и още ОДМВР и Прокуратурата потулват този помияр мрьсен .
  • 11 Али Реза

    5 0 Отговор
    Тоя с кололото не е бил от Костинброд! Там тия са безсмъртни!
  • 12 Асенова

    6 1 Отговор
    Аз живея в Костинброд и мога да кажа,че с велосипедистите е кошмар.Нямат светлоотразители,нито на велосипедите,нито по дрехите.Карат където и както им падне,а трафика от и към Костинброд е много натоварен.Косите ми се изправят,когато вали дъжд,защото видимостта на фарове ,намалява.Не знам кой и как,но трябва да се сложат правила и за колоездачите.Не може ние да плащаме като прокълнати ,а някой се метнал на колелото и ми се вее,като балерина по платното.И спрете да ми повтаряте за ограниченията,спазвам ги.Но и това не ме спасява от подобни инциденти.
  • 13 1.8Т

    3 5 Отговор
    Костинброд не е град и не задлужава да му викат град. Това е помиарско село, а на костинбродчаните им липсва и най-малко възпитание. Пълни селяни. Работя там и знам за какво иде реч.

    Коментиран от #14

  • 14 Градски

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "1.8Т":

    Ами като не ти изнася "градски" бягай от там и си работи в столицата. Никой не те държи на сила да работиш там. Викаш помири, а седиш там на заплата и се мазниш.Да не би да си незаменим кадър, а? Общи работници търсят и в София. Айде чиба, помиар.
  • 15 1.8Т

    1 4 Отговор
    Брей да не те засегнах? След като куцо, кьораво и сакато взима шоф. книжка там без да посещава и един учебен час, нивото на образование е нулево и всеки колоездач е на по минимум шише водка, а разпирерините един ги взима и друг ги прибира какво очакваш. Това не е първи случай там. Въпрос на време е колко още ще станат. Нулева култура на шофиран, паркиране пресичане и това е самата истина. Като гледам ги подкрепяш, та не виждам далу се отличаваш по нещо от тях. И да градски съм, но в момента нямам избор за друга работа и това не мисля че е срамно. Всеки се протира според чергата си, а ри според простащината си
  • 16 Гражданина с 1.8 т колелото

    3 0 Отговор
    Смешко, няма как да ме засегне палячо с претенции като теб! Когато човек е способен винаги си намира подходяща работа, а не се оправдава, че виждаш ли нямал избор! Да си учил и да си се квалифицирал за да имаш избор. А не да философстваш в нета. Сигурно много те мачкат в работа и за това тук си избива комплексите. Хората живеят в къщи с дворчета, а ти си се заврял в някой от крайните Софийски квартали в изтърбушена панделка. Ех, че идилия, а? А великите Софийски дупета спазват правилата за движение.,не паркира по тротоари те. Не се бият по светофари те. Вземи се скрий бе шебек. Явно много те гърчат в работата, а може и да те е.. Т, а, че за това така смърдиш тука.
  • 17 1.8Т

    1 3 Отговор
    Няма сми повече да падам на нивото ти. Лека вечер. Явно не ме разбра какво искам да кажа или не искаш да ме разбереш. Както и да е всички виждаме колко ти е умствения багаж. Сигурно се чувстваш щастлив като постоянно обиждаш или просто друго не можеш. Всъшност аз започнах първи като обидих костинбродчаните, но те са си такиви и си го заслужават, докато ти за да не останеш длъжен реши да ме обиждаш без да ме познаваш. Замислил ли си се дали фирмата където работя не е моя и затова съм там. Това имах предвид под нямам избор. Но встъшност това няма значение.
  • 18 Гражданина с 1.8 т колелото

    2 1 Отговор
    Хехе ми като фирмата е твоя премести си я на жълтите павета. Или на село е по-добре, че данъците са ниски и работната ръка е евтина. Аман от тарикати. Като не ти е о.к хвшташ си чантата и черта. Какво има да ми се обясняваш кой какъв бил. Столичани щото през прозорците на апартаментите си хвърлят боклука или, че като казаха, че слагат карантина и се прибрах по родните места. Навсякъде има кофти неща, но да слагаш определения кои хора какви са, кой какъв е хехе ще ме прощаваш. Мърша има навсякъде. Айде лягай, че утре пак трябва да пътуваш до там за работа.
  • 19 Той

    0 0 Отговор
    Тези къде говорят за Костинброд лошо к..а да ми ядат селяндури л
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Бай Шиле

    0 0 Отговор
    Жална му майка на шофьора.Сто цигани ще свидетелстват каквото трябва.