Last news in Fakti

19 Ноември, 2020 17:00 3 669 17

Женски спор със скубане и пистолет за място на опашката в магазин

  • женски спор-
  • пистолет

Обвиняемата заредила газ-сигнален пистолет, насочила го към П. А. и отправяйки обидна реплика към нея ѝ казала: "Ще те убия!"

Женски спор със скубане и пистолет за място на опашката в магазин - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Съдът подхваща женски спор със скубане и пистолет за място на опашката в магазин, съобщи прокуратурата.

Инцидентът е станал на 10 юни 2020 година. Пострадалата П. А. се е намирала в магазин в ж.к. "Дружба", гр. София. Тя била на една от касите в магазина, за да заплати покупките си, когато в един момент към нея се приближила обвиняемата В. В. и с груб тон ѝ казала да се мръдне встрани, което пострадалата изпълнила. След което В. В. с агресивен тон ѝ казала, че трябва да се премести в другата посока. Пострадалата ѝ отговорила да се отнася с по мек тон към нея.

След като излязла от магазина П. А. се насочила към автомобила си. Излизайки навън тя забелязала на паркинга пред магазина В. В. заедно с по възрастна жена и мъж. П. А. провела кратък разговор с тях като посочила, че е можело да се държат с нея по културно. В този момент обвиняемата В. В. се приближила до пострадалата, хванала я за косата и започнала да я скубе. Намесила се свидетелка, която била в близост и ги разтървала. Тогава обвиняемата заредила газ-сигнален пистолет, насочила го към П. А. и отправяйки обидна реплика към нея ѝ казала: "Ще те убия!".

Виждайки оръжието насочено към нея, П. А. се уплашила и в един момент помислила, че ще бъде застреляна от обвиняемата. След това мъжът, който бил заедно с обвиняемата и възрастната жена повалил В. В. на земята и ѝ взел пистолета, който бил негов.

По случая било образувано досъдебно производство, в хода на което спрямо обвиняемата В. В. била взета мярка за неотклонение "гаранция в пари". Предстои делото срещу нея да продължи в съда.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 и те така

    27 6 Отговор
    Ето до какво води липсата на любов и живот под крилото на Бойко Борисов !
  • 2 V v

    26 1 Отговор
    Такива дето размахват Пистолети им пишете адресите поне да се свърши малко работа в нашата държава.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ГРАЖДАНИН

    6 1 Отговор
    Както извършителката така и обвиняемия трябва да бъдат подведен под оговорност Вопит за убийство с огнестрелно оръжие и свидетеля в помагачество чрез преотстъпване на личното си оръжие .

    Коментиран от #5

  • 5 Бачо Киро

    4 8 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАЖДАНИН":

    Убийство с газов пистолет?

    Коментиран от #9, #10

  • 6 Хубава работа

    1 5 Отговор
    ама българска
  • 7 Медуза

    5 1 Отговор
    Wild wild west, a? Щом и такива откачени жени вадят и насочват оръжие към други жени, не отива на добре работата. Тази или е била дрогирана, или с ментални проблеми поради някакви неудовлетворености.
  • 8 гост

    11 0 Отговор
    При явна заплаха за убийство придружена с опит за убийство....В България се полага парична гаранция !!! Абе мръсни прокурори и съдий нещастни ---пожелавам същото да се случи с децата ви !!! Корумпирани бокл---и!!!
  • 9 макито

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бачо Киро":

    зареди газов или халосен патрон и го опри в главата си и дръпни спусъка и ти нищо няма да разбереш ама ние ще четем статия за самоубииство с газов пистолет!

    Коментиран от #13

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Петър

    0 0 Отговор
    И защо ми махнахте коментара?

    Коментиран от #16, #17

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Попово прасе

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "макито":

    Да пробва с едно пиле да го гръмне от 20см разстояние.Да видим какви ще са пораженията

    Коментиран от #15

  • 14 кочо

    0 0 Отговор
    ГАЗОВИТЕ ПИСТОЛЕНИ СА ПО -ОПАСНИ ОТ БОЙНИТЕ.ИМИТАЦИЯ ПЛЮС ОТРАВЯНЕ.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ФАКТИ

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Петър":

    Защото така ни харесва!
  • 17 Ломския

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Петър":

    ,,Защо не мога да коментирам под статията за взривена аптека на Марешки.Взрив в аптеката не е имало а В БЛИЗОСТ ДО НЕЯ,и повече е пострадал апартамента над аптеката,пишете глупости,заблуждавате хората."........................................Това беше въпросът ми към БУЛНЮЗ както наричат себе си вестника на северозапада.Отговора беше лично на Даниел Бузов:ЗАЩОТО ТАКА НИ ХАРЕСВА.