Last news in Fakti

5 Януари, 2021 18:22 4 607 2

Откриха трупа на изчезнала жена в Етрополе, арестуваха сина ѝ

  • етрополе-
  • труп-
  • изчезнала

Тялото е в напреднал стадий на разложение, с неустановена към момента самоличност

Откриха трупа на изчезнала жена в Етрополе, арестуваха сина ѝ - 1
Снимка: БГНЕС

Намерено е тяло на изчезнала жена в Етрополе, синът ѝ е арестуван. Това съобщиха от ОДМВР - София.

Вчера от служители на РУ-Етрополе са проведени оперативно-издирвателни действия по сигнал за изчезнала жена на 89-години. След извършени процесуално-следствени действия от служители на ОДМВР-София и РУ-Етрополе, под ръководството и надзора на Софийска окръжна прокуратура, в двора на адреса е намерено тяло на жена в напреднал стадий на разложение с неустановена към момента самоличност и без видими следи от насилие по него. Назначена е съдебно-медицинска експертиза.

За срок до 24 часа е задържан синът на възрастната жена. По случая в ОДМВР-София е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават с оглед изясняване на обстоятелствата по случая.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чий син са арестували,

    25 0 Отговор
    щом като самоличността е неустановена? Четете ли какво пишете?!
  • 2 Тиквооо

    5 2 Отговор
    С ей такива спомени ще останеш в Историята на България..