Last news in Fakti

8 Януари, 2021 12:21 2 447 8

Шофьор помете 2-годишно момиченце в Симеоновград и избяга

  • блъснато дете-
  • симеоновград

Детето е било прегледано в болница, където е било установено наличие на счупване на дясно бедро, таз и охлузвания по лицето и главата

Шофьор помете 2-годишно момиченце в Симеоновград и избяга - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Шофьор е блъснал с автомобила си 2-годишно момиченце в Симеоновград и напуснал местопроизшествието без да изчака компетентните органи. Катастрофата е станала вчера в 16 часа на кръстовището на улица "Н. Вапцаров", като детето е без опасност за живота, съобщи ОД на МВР - Хасково.

Водачът на лекия автомобил на 47 години не бил внимателен и предпазлив към децата, които били в близост до пътното платно. Пострадалото дете се намирало в дясна пътна лента в края на улицата. При преминаване покрай него, шофьорът го удря с предната част на колата. Не е останал на мястото на произшествието, но впоследствие е бил издирен и тестван за алкохол, който отчел нулеви показатели.

Детето е било прегледано в болница, където е било установено наличие на счупване на дясно бедро, таз и охлузвания по лицето и главата. Заведено е досъдебно производство, а водачът е задържан до 24 часа, допълват от полицията.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тцтц

    31 1 Отговор
    Нека позная....Цигането е търсило изгубения си баща върху платното за движение?
  • 2 Птю

    29 0 Отговор
    2 годишно играе на пътното платно - носърче ли е
  • 3 Още едно патладжанче с доживотна...

    22 0 Отговор
    Инвалидна пенсия!Сбъднатата мечта на всеки патладжан навършил дванадесет години и станал физически годен да се само развъжда и самовъзпроизвежда....
  • 4 Обективен

    19 0 Отговор
    Нали се сещате кои момиченца стоят в дясна пътна лента ,) Още от сега я обучават за магистралата 🤣😂
  • 5 Шофьора

    6 0 Отговор
    Е лилав
  • 6 1234578

    9 0 Отговор
    Родителите на това 2 годишно дете защо са го оставили само на улицата. Да шофьора има вина, но и родителите на детето са по-виновни. Защото са го отровили само на улицата.
  • 7 Тишо

    14 2 Отговор
    Сега да спрат помощите на 15 годишната мама заради слаб родителски контрол и да я пратят на училище.
  • 8 И майката била там

    9 1 Отговор
    13-14 годишна,и тя играела с дечурлигата..