ФАКТИ.БГ

Ето я дознателката, забъркана в секс афера с разбойник

Обвиняемата провеждала ежедневна активна комуникация с Бойчев по мобилен телефон

Публикувана: 13 Януари, 2021 08:48
89 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 19039
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.3 от 46 гласа.

Розалина Кьосева е обвинената в осуетяване на наказателно преследване при изпълнение на служба, разгласяване на служебна информация във вреда на държавата, лично укривателство, съставяне на официален документ с невярно съдържание, лъжесвидетелстване. Деянията са квалифицирани по чл. 288, чл. 284, ал.1, чл. 294, ал. 4, вр. ал. 1, чл. 311, ал. 1, чл. 290, ал. 1. Точно преди една седмица Районна прокуратура – Благоевград внесе в съда обвинителния акт срещу нея.

През май 2015 г. обвиняемата Кьосева била назначена на длъжност "младши разследващ полицай“ в Районното управление на ОД МВР Благоевград.

Във връзка с образувано досъдебно производство за извършена измама през декември 2016 г. ѝ било разпределено разследването по случая. С оглед събраните данни съпричастност към престъпното деяние имал Владимир Бойчев (на 32 години). Въпросният мъж бил многократно осъждан и известен като лице от активния криминален контингент, регистриран по линия наркотици, проституция и фалшива валута.

В изпълнение на служебните си задължения обвиняемата Кьосева предприела действия по възложеното ѝ разследване – призоваване на Бойчев за извършване на процесуално-следствени действия с негово лично участие. Първоначално той не бил установен, но въпреки това не бил обявен за общодържавно издирване.

Впоследствие, след като бил редовно призован, на 24.08.2017 г. Бойчев се явил в Районното управление в Благоевград, където бил разпитан от Кьосева. След това обвиняемата започнала да поддържа приятелски отношения с него, които прераснали в интимни. Тя водела активна телефонна комуникация и имала лични срещи с него, посещавала дома му.

Въпреки тези нерегламентирани контакти, разследването по делото продължило да се осъществява от Кьосева в качеството ѝ на разследващ полицай. Обвиняемата не изпълнявала задълженията си по служба, бездействала, не извършвала своевременно и коректно необходимите действия, с оглед изясняване на фактическата обстановка и разкриване на обективната истина в рамките на разумния и законоустановен срок.

Кьосева знаела за водено наказателно дело срещу Бойчев в Гърция за фалшива валута. Възползвайки се от достъпа си до информационните масиви на МВР, обвиняемата извършила справка за Бойчев, като разбрала, че той е обявен за издирване в Шенгенска информационна система от компетентните гръцки власти и за него е издадена Европейска заповед за арест. Вместо да предприеме действия по служба, тя го уведомила за това и той се укрил от правораздавателните органи в жилището си.

Кьосева периодично го посещавала, носела му храна, давала му напътствия и съвети. Обвиняемата ангажирала адвокат за депозиране на жалби и молби по повод неизпълнение на издадената срещу него ЕЗА до различни органи, в това число и в Гърция. Лично посетила съда в Солун във връзка с насроченото заседание по делото. Снабдила се с решението на чуждестранния съд, въз основа на което издадената от гръцките власти ЕЗА спрямо приятеля ѝ била оттеглена и издирването му било преустановено.

На 19.02.2018 г. Бойчев бил задържан в Благоевград по приведено в изпълнение наказание "лишаване от свобода“ по друго дело срещу него в Специализирания наказателен съд. Под предлог, че като разследващ полицай извършва действия по досъдебни производства, както и такива, които нямат отношение към Бойчев, обвиняемата няколкократно го посещавала в следствения арест.

Идвала и на свиждане с него в затворите в София и Бобов дол. По негова молба му предоставяла справки от информационните масиви на МВР за други лишени от свобода, които били изнудвани от Бойчев за пари. Събирала информация за служителите на затворите и членовете на семействата им и му я предоставяла с цел да бъде използвана за заплашване и мотивиране да не извършват действия по служба спрямо него.

Обвиняемата провеждала ежедневна активна комуникация с Бойчев по мобилен телефон. Въпреки наложената забрана на изтърпяващите наказания за това, приятелят ѝ разполагал с няколко устройства и сим карти. По време на тези разговори той получавал служебна информация по водени от нея досъдебни производства, провеждани полицейски операции, дадени указания от наблюдаващи прокурори. При поискване от негова страна Кьосева включвала високоговорител при разговорите ѝ с прокурори, които били чувани от него.

За да прикрие реалната причина за осъществяване на личните си срещи и контакти с Бойчев, както и за да не бъде ограничавана във времето и от присъствието на служители от затвора, обвиняемата Кьосева оформяла официални документи – писма, протоколи за разпит на свидетел, изготвени, подписани и подпечатени по надлежния ред, в които удостоверявала неверни обстоятелства.

Междувременно в Дирекция "Вътрешна сигурност“ на МВР постъпил сигнал за нерегламентираните отношения на Кьосева с лице от криминалния контингент и неправомерните ѝ действия. По случая била извършена проверка и образувано досъдебно производство срещу нея. Впоследствие, по дисциплинарно производство, на обвиняемата Кьосева било наложено наказание "уволнение“ и служебните ѝ правоотношения с ОД на МВР Благоевград били прекратени. Предстои делото срещу обвиняемата да продължи в съда.

Благоевград / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.3 от 46 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Юнак
1 Отговор
"Вместо да предприеме действия по служба, тя го уведомила за това и той се укрил от правораздавателните органи в жилището си."

Смятайте, щом от българските правораздавателни органи можеш да се укриеш в жилището си.

Коментиран от #14, #17, #50


Оценка:
-2 +290

Псевдоним
2 Отговор
Тази трябва да лежи повече от бандита.

Коментиран от #71, #82


Оценка:
-11 +209

Читател
3 Отговор
Една влюбена жена, какво искате ...

Коментиран от #11, #52, #60


Оценка:
-45 +152

закривай
4 Отговор
Мутрите са си инсталирали любовниците чак и в МВР.

Коментиран от #39, #66


Оценка:
-6 +193

Прецакан
5 Отговор
Поредният боклук! Пълно е с такива, най-вече на държавната хранилка. Морал никакъв, да не говорим за чест и патриотизъм...

Коментиран от #56


Оценка:
-6 +236

8цжь0цж
6 Отговор
Тая цяла Мата Хари бе! Браво.

Коментиран от #13


Оценка:
-5 +134

голям смях
7 Отговор
споко, ще мине условно на подписка

нищо лошо няма да й се случи

дупките у ведомството са цели кратери

отдавна няма свестни останали там

такива като тая има много

Оценка:
-2 +143

Фики
8 Отговор
Тиквата навремето подари цяла банка на любовницата си, после и Пампорово и кво, нищо

Коментиран от #61


Оценка:
-9 +185

Абе
9 Отговор
колеги !

Оценка:
-4 +48

324
10 Отговор
Колко още ще я таралянкате? Колко още доказателства трябват за престъплението й? Дори делото не е стигнало до съда? Б. х и го кривосъдието!

Оценка:
-2 +111

Псевдоним
11 Отговор

До коментар #3 от "Читател":


Да посети в най-скоро време Южен Сливен.

Оценка:
-2 +65

само да кажа
12 Отговор
тая е висяла як секс, пари , и власт, поживяла си е като в американски филм с много тръпка

ще има какво да разпавя на внуците си

не е живяла като повечето скотове дремящи пред клавиатурата

видяла е , усетила е що е тук яко клатене, сега нищо няма да й се случи, пак ще я пуснат и пак ще се уреди да работи на бюро

вие пак ще цъкате с език и ще дремете на диваните и ще роптаете че нямате пари

голям смях

Коментиран от #18, #19, #20, #62, #67


Оценка:
-61 +56

13
Този коментар е премахнат от модератор.
Чичо Тончо
14 Отговор

До коментар #1 от "Юнак":


Ами така си е! Това си е направо класика в жанра! Тя му казала и той се скрил в къщи под кревата от колегите и! И не го намерили?! Малииии! А дали изобщо са пробвали да го търсят!? То аз не, че нещо де ама...!

Оценка:
-0 +94

Next
15 Отговор
Ей така докажете че и тъп-бою краде и псува.

Оценка:
-6 +43

Свирки свирки
16 Отговор
Здрав ли е апарата, голям ли е, жената забравя всичко останало, и дълг и чест и семейство! Тоя и е намествал G-точката, и тая е била готова на всичко! Сега в Сливен ще познае женската любов в дълбочина! Там с бая точки ще се запознае!

Оценка:
-1 +84

Отворко
17 Отговор

До коментар #1 от "Юнак":


Правораздавателните органи имали информация , че престъпник се намира в голям магазин.Шефът им наредил да блокират всички изходи и да го хванат.Органите предприели действия по залавянето ,но престъпника избягал.Шефът се ядосал-нали ви казах да затворите всички изходи.
-Шефе ,ние изходите ги затворихме .Сигурно се е измъкнал през някой вход.

Оценка:
-0 +87

Трифонов
18 Отговор

До коментар #12 от "само да кажа":


Иди се срещни с нея... Да видим дали и тя гледа на нещата, като теб, хах...

Оценка:
-0 +29

Ни думай ва!
19 Отговор

До коментар #12 от "само да кажа":


Да сменя града, защото и нощем тъмни очила ще носи! Резил, резил, резил!

Оценка:
-1 +32

324
20 Отговор

До коментар #12 от "само да кажа":


Браво! На колко години си глу... дер, след като се възхищаваш на пропаднал живот? В живота не е като филмите, едва ли ще разказва за живота си, а той е срам. Баба ти не е ли съде.. на за Крим дейност по времето на соца, а сега сигурно репресе го раздава?

Коментиран от #29


Оценка:
-5 +44

Help Credisimmo
21 Отговор
Ей такива са всички в Мвр и съда.Връзкари ,ако ги пуснеш на един нормален изпит,не може да го минат.Пълно е с некадърници в системата.

Оценка:
-1 +74

Бай
22 Отговор
Колкото и обидно да звучи на жената работата и е на печката вкъщи !От как дадоха права на жените и шофьорски книжки всичко е пълен хаос

Оценка:
-10 +70

ГPАД KOЗЛOДУЙ
23 Отговор
убийци психопати
едни садисти ме принудиха да правим cekс и цяла нощ ми перфорираха дупeто
психопати садисти

Оценка:
-12 +12

Кой68
24 Отговор
Тая не е първата и единствена.
Преди години така се случи при И.Версанов и дознателка,а после станаха и семейство.

Оценка:
-2 +49

25
Този коментар е премахнат от модератор.
Кметю Симитлията
26 Отговор
Аз уведомявам нацко за всички преписки лично вечер при шкафчето

Оценка:
-1 +20

Данъкоплатец
27 Отговор
Сега сме 2021 г., кога се е случило това ?

Оценка:
-3 +22

ПоТаТо КарТоФа
28 Отговор
Мафията има хора в политиката, премиерът ни е мафиот.. вие за една държанка опищяхте света... НЕ ме учудва!

Оценка:
-3 +47

80ьц0д0д
29 Отговор

До коментар #20 от "324":


Не му обяснавай на шилето. НЯма да те разбере.
За 30 години направиха от децата ни пълни дегенерати. Изкривиха им представите за добро, зло, хубаво, лошо... Момчетата искат да са бацки и се възхищават на нeгрите в Бронкс. Момичетата искат да са силиконки и смятат, че е срамно на 12-годишна възраст да не си правила минeт.

Оценка:
-2 +67

Баш
30 Отговор
Харна е момата.

Оценка:
-13 +11

Fate
31 Отговор
Сигурен съм че е преминала блестящо психотеста
Точно токива са психическите изисквания за полицейска длъжност

Оценка:
-2 +35

ЪРП
32 Отговор
ДОКАЗАТЕЛСТВЕН МАТЕРИАЛ, КАК ЕДНО ВЛЮБВАНЕ, (ПРЕРАСНАЛО В ПРЕСТЪПНО), МОЖЕ ДА ПРОВАЛИ ЦЕЛИЯ ТИ ЖИВОТ!!!

Оценка:
-0 +34

Гост
33 Отговор
Нагонът и е взел превес над професионализма.... Като я гледам- хубава, едва ли страда от липса на мъжко внимание, но за да налети на този престъпник има някакви психични проблеми!

Оценка:
-1 +40

мата хари
34 Отговор
една се влюби в мен и ми внесе един милиард евро в спалнята една некрасива жена се влюби в лошо момче една съдиика се влюби в арестант нищо чудно в тази територия нали народе!!!!

Оценка:
-2 +24

Еленово
35 Отговор
И двамата са за затвора Владо Боклука и Розалина измамници в са на свобода как е възможно това ??? Как може да изнудваш полицейски служители и затворници и да си на свобода ???

Оценка:
-0 +35

Осман
36 Отговор
В тази история има матриал за "Под прикритие"

Коментиран от #42


Оценка:
-1 +28

37
Този коментар е премахнат от модератор.
az #Победа75
38 Отговор
Това е то любовта!

Оценка:
-11 +6

✔️Pompev ®️
39 Отговор

До коментар #4 от "закривай":


Така е,по зле сме от Италия

Оценка:
-0 +19

az #Победа75
40 Отговор
Огън жена!

Оценка:
-6 +5

41
Този коментар е премахнат от модератор.
Като гост
42 Отговор

До коментар #36 от "Осман":


Поне 3-4 сезона на "Под прикритие в полицията"

Оценка:
-1 +12

даскала
43 Отговор
Грешката не е на жената . Толкова години , нейните шефове са си „затваряли“ очите и ушите , явно са имали ПРИЧИНА , за своите действия ! Просто , Розалина е поредният „бушон“ в схемата ! Преките й началници са също виновни , но ..................... бушончето изгаря , за да не се подпали къщата .

Оценка:
-5 +25

др Уотсън
44 Отговор
Криминалният образ , винаги е бил , е и ще бъде обект на любопитство и възхищение от женския пол ! Престъпният образ винаги ще ги привлича - ако някой се представя за „мухльо“ , няма да привлече вниманието на никоя жена , но слагайки си епитета - престъпник , бандит и т.н. , колкото и смачкан вид да има , в очите на жената , той израства и се разкрасява до нивото на Олимпийски бог !

Оценка:
-2 +26

ИВАН
45 Отговор
Това е морала по върховете, такъв е и по етажите и низините .... затова няма да има и държава, не виждате ли, че точно това искат - да ни затрият завинаги

Оценка:
-0 +22

БРАВО
46 Отговор
Човека си е свършил работата, а дознателката е доволна.
Щом се харесват младите, нека се вземат.
Така с мирен преход ще мирясат бандитите.
Сигурно има и полицаи влюбени в задържани престъпници, но е срамота хомосексуалните да се вадят на показ.
Освен, ако не е някой шеф в МВР, където това е допълнителна екстра.

Оценка:
-3 +14

ИВАН
47 Отговор
Влюбена, влюбена, сърби я катерицата - сърби ... ама ти си там и взимаш народни пари, не са те назначили и не ти плащат да се задоволяваш, а да служиш на тоя народ и държава

Оценка:
-0 +25

потребител
48 Отговор
Аз не виждам съществена разлика между престъпния контингент и МВР!

Оценка:
-1 +26

12345
49 Отговор
При престъпник Бойко Борисов лежал за кражба в Чешкия затвор, метреса в Барселона, незаконно дете от нея ,търгговия и магазин/и в Барселона, кюлчета злато и пачки пари и спящия напреко Мин. Председател ,лъжейки от сутрин до вечер, какво очаквате от Дознателката от Благоевград?!Постъпила е по примера на Бойко Методиев Борисов-комунист/нали са честни/,натовец.Присъдата й да се прехвърли към тая на Б. Борисов ,след изборите и прибирането му в ЦСЗ.

Оценка:
-0 +24

Перник
50 Отговор

До коментар #1 от "Юнак":


Тоя е оставил бележка ва вратата-,, не съм си вкъщи" и органите са се върнали.

Оценка:
-0 +27

Факел нюз
51 Отговор
А дали е било само любов? Нещо кинти кеш?

Оценка:
-4 +6

Ангел
52 Отговор

До коментар #3 от "Читател":


Влюбена жена е какво толкова

Оценка:
-8 +2

53
Този коментар е премахнат от модератор.
Съдията Дред
54 Отговор
Боже, укрил се е в жилището си, пак добре, че не си е пуснал брада. А можеше и шапка да си сложи.

Коментиран от #69


Оценка:
-0 +26

аз съм Веска
55 Отговор
КЪМ МОЯТА ДОЗНАТЕЛКА ПРОКУРАТУРАТА ПИПА С КАДИФЕНИ РЪКАВИЦИ .
А ТЯ МИЛАТА, Е ПРЕДСТАВИЛА НА СЪДА ДОКУМЕНТИ С ЛИПСВАЩИ РЕКВИЗИТИ-ПОДПИС , ВЯРНО С ОРИГИНАЛА , И ИМЕ .
ЗАБРАВИЛА Е ДА СИ СВЕРИ ПОКАЗАНИЯТА С ЗАПИСИТЕ ОТ КАМЕРИ . ПРИЕЛА Е ВСИЧКИ ПОКАЗАНИЯ ЗА БЕЗЕСЛОВНО ВЯРНИ , С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА МОИТЕ . А ЗА ТЕХНИЧЕСКИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ , И ДУМА НЕ ОБЕЛВАТ , ЧЕ ЛИПСВАТ .
КАТО КАПАК НА ВСИЧКО МИ ИЗПРАТИХА ПИСМО , ЧЕ НАРУШЕНИЯ НЕ СА КОНСТАТИРАНИ .
ЩЕ ИЗПРАТЯ ПИСМОТО НА ГЛ . ПРОКУРОР - МОЖЕ ДА СИ ГО НОСИ ВИНАГИ В ДЖОБА , КАТО МОТИВ ЗА ОСТАВКА .

Оценка:
-0 +5

Гост
56 Отговор

До коментар #5 от "Прецакан":


Да не говорим за мозък, характер, съзнание.

Оценка:
-0 +4

Рон Джеръми
57 Отговор
Хубава си е мацката! Браво! Изглежда много страстна.

Оценка:
-2 +7

сериозно
58 Отговор
Не я заклеймявайте! За любовта няма граници. Всички сме подвластни на нея. Кой от нас не е вършил глупости от любов? Това момиче само е трябвало да си даде отвод от разследването.

Оценка:
-6 +15

Найденов
59 Отговор
Странно защо ли си помислих, че носи фамилията Йосифова и е от града на пилешките мозъци - Плевен.

Оценка:
-2 +6

60
Този коментар е премахнат от модератор.
Свидетел
61 Отговор

До коментар #8 от "Фики":


Подари ,е малко развлекателно ,

но даде и, да ги държи ,

докато той ги напълни ,

и той ги напълни ,

ама работата е интересна,

и увлича с времето???

Работлив Премиер , и джип кара...та пушек се вдига ???

Оценка:
-0 +8

hmhmhm
62 Отговор

До коментар #12 от "само да кажа":


аз само да питам какво е за теб нямат пари?

Оценка:
-1 +1

Кифла
63 Отговор
Глупачка!
Трябвало е да си направи самоотвод по делото и да продължи да си се среща с айдука ,за да я мандръса.

Оценка:
-1 +12

Кифла
64 Отговор
Глупачка!
Трябвало е да си направи самоотвод по делото и да продължи да си се среща с айдука ,за да я мандръса.

Оценка:
-1 +2

Левтер
65 Отговор
Ауууу ,ми тя брутално красива бре...всичко е ясно.

Оценка:
-1 +2

Голем смях
66 Отговор

До коментар #4 от "закривай":


И сред мъжете.Половината ченгета са обратни.

Оценка:
-1 +6

Левтер
67 Отговор

До коментар #12 от "само да кажа":


Много си умен...Саше!

Оценка:
-0 +4

Е как може
68 Отговор
такава калинка да работи в службите. Чудно ми е какво образование има, и какво й е нивото на достъп до информация. Изобщо след назначаването, как става въвеждането им в процеса на работа?!? А е възможно да гледа какво правят другите безнаказано и тя барабар Петко с мъжете. Интересно в какъв период от време е събирала инфото.

Оценка:
-0 +3

И аз направо
69 Отговор

До коментар #54 от "Съдията Дред":


занемях, супер конспирация. Човекът се "укрил" в жилището си. ТОва направо изкърти паважа

Оценка:
-0 +5

СВД
70 Отговор
Напълно неадекватни действия на просто същество, сдобило се с диплома, който някой е назначил не знам как на тази длъжност! Няма начин информационната система на МВР да отчете съвпадение за дадено лице в ШИС и това да остане незабелязано за системата, която изисква реакция, изпращане на формуляри до съответните органи и последващи процедури! За съжаление, не е изолиран случай и не само в МВР. Калинкина държава!

Оценка:
-0 +8

Д.ИВАНОВА
71 Отговор

До коментар #2 от "Псевдоним":


"ТАЗИ"са я нагласили и са и спретнали компромат защото е непослушни и неудобна

Оценка:
-3 +4

Д.ИВАНОВА
72 Отговор
ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА

Оценка:
-3 +3

73
Този коментар е премахнат от модератор.
Аз ......
74 Отговор
А В ГДБОП КОГА??????

Оценка:
-0 +10

УРА и НАПРЕД
75 Отговор
А регламентирани ли са срещите на ПРЕМИЕРА с проститутки . И те му ги водят на крака даже. И дори не ги проверяват какво носят в чантите си ! Това по регламента ли е ?

Оценка:
-2 +11

76
Този коментар е премахнат от модератор.
Ченгиз Поредния
77 Отговор
... И поредния парцал от проститутското МВР.. Мърли и мърльовци на хранилка, парцалеси и слугинаж всякакъв на наш гръб!!! За голямо съжаление!!!!!

Оценка:
-0 +10

полюция
78 Отговор
Да беше само тая, с мед да я намажеш. МВР е най-голямото ОПГ след ГЕРБ.

Оценка:
-0 +9

Komapak
79 Отговор
МакеДонци сър....

Оценка:
-0 +4

ШУРОБАДЖАНАЩИНА
80 Отговор
Ето това е резултатът от лошия кадрови подбор.Вероятно и тази покварена и некадърна пародия се е намълдала на служба с връзки. Ако вземат първата срещната жена от улицата вероятно ще е по-почтена.

Коментиран от #89


Оценка:
-0 +11

Е нищо де
81 Отговор
Ся като им вдигнат заплатите ще "работят" още по-добре.

Оценка:
-0 +2

82
Този коментар е премахнат от модератор.
фурми 2020
83 Отговор
А после се чудим, как така изведнъж изчезват доказателства по дело , или изведнъж скоропостижно починал баш свидетеля по делото..а може да самоубие някой адвокат,прокурор или съдия...Божа работа...

Оценка:
-0 +0

ь МАЛЪК
84 Отговор
По тази логика , можем ли да твърдим , че нашенската Мата Хари също е забъркана в секс-скандал с премиера ББ , посещавайки го за да задоволи мъжките му нужди ? И кой е виновен - проститутката или разбойника ?

Оценка:
-0 +1

1212
85 Отговор
Тръмп = победа

Оценка:
-0 +2

Калоян
86 Отговор
Някои знае ли как вървят изборите в САЩ ? Победа Уже за нами братва

Оценка:
-0 +1

87
Този коментар е премахнат от модератор.
Полюция
88 Отговор
"Публикувано във факти.бг: тя го уведомила за това и той се укрил от правораздавателните органи в жилището си" ПО-ПРОСТИ И НАГЛИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ НЕМА, НЕМА, НЕМА! Пичагата си е плащал и на шефа на полицията и на прокуратурата - ТОВА ГО ЗНАМ! ПОЛИЦИЯТА В БЛАГОЕВГРАД РАБОТИ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ИЗПЪЛНЯВА ТЕХНИ ПОРЪЧКИ! ШЕФА И Е ЗА ПАНДЕЛА - НЕ ТЯ - ТЯ Е ДРЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ!!!

Оценка:
-0 +0

Запознат
89 Отговор

До коментар #80 от "ШУРОБАДЖАНАЩИНА":


В Палячоевград наистина е трудно - там всички са мафиотски обвързани от тошово време! А и нещо с мозъчетата не са добре, и наистина си мислят, че ЕЗА може да се потули, откаже. Макар че с един палячо успяха вече веднъж.

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


ТОП 5