Last news in Fakti

13 Януари, 2021 08:48 20 960 89

Ето я дознателката, забъркана в секс афера с разбойник

  • дознателка-
  • секс афера-
  • рецидивист

Обвиняемата провеждала ежедневна активна комуникация с Бойчев по мобилен телефон

Розалина Кьосева е обвинената в осуетяване на наказателно преследване при изпълнение на служба, разгласяване на служебна информация във вреда на държавата, лично укривателство, съставяне на официален документ с невярно съдържание, лъжесвидетелстване. Деянията са квалифицирани по чл. 288, чл. 284, ал.1, чл. 294, ал. 4, вр. ал. 1, чл. 311, ал. 1, чл. 290, ал. 1. Точно преди една седмица Районна прокуратура – Благоевград внесе в съда обвинителния акт срещу нея.

През май 2015 г. обвиняемата Кьосева била назначена на длъжност "младши разследващ полицай“ в Районното управление на ОД МВР Благоевград.

Във връзка с образувано досъдебно производство за извършена измама през декември 2016 г. ѝ било разпределено разследването по случая. С оглед събраните данни съпричастност към престъпното деяние имал Владимир Бойчев (на 32 години). Въпросният мъж бил многократно осъждан и известен като лице от активния криминален контингент, регистриран по линия наркотици, проституция и фалшива валута.

В изпълнение на служебните си задължения обвиняемата Кьосева предприела действия по възложеното ѝ разследване – призоваване на Бойчев за извършване на процесуално-следствени действия с негово лично участие. Първоначално той не бил установен, но въпреки това не бил обявен за общодържавно издирване.

Впоследствие, след като бил редовно призован, на 24.08.2017 г. Бойчев се явил в Районното управление в Благоевград, където бил разпитан от Кьосева. След това обвиняемата започнала да поддържа приятелски отношения с него, които прераснали в интимни. Тя водела активна телефонна комуникация и имала лични срещи с него, посещавала дома му.

Въпреки тези нерегламентирани контакти, разследването по делото продължило да се осъществява от Кьосева в качеството ѝ на разследващ полицай. Обвиняемата не изпълнявала задълженията си по служба, бездействала, не извършвала своевременно и коректно необходимите действия, с оглед изясняване на фактическата обстановка и разкриване на обективната истина в рамките на разумния и законоустановен срок.

Кьосева знаела за водено наказателно дело срещу Бойчев в Гърция за фалшива валута. Възползвайки се от достъпа си до информационните масиви на МВР, обвиняемата извършила справка за Бойчев, като разбрала, че той е обявен за издирване в Шенгенска информационна система от компетентните гръцки власти и за него е издадена Европейска заповед за арест. Вместо да предприеме действия по служба, тя го уведомила за това и той се укрил от правораздавателните органи в жилището си.

Кьосева периодично го посещавала, носела му храна, давала му напътствия и съвети. Обвиняемата ангажирала адвокат за депозиране на жалби и молби по повод неизпълнение на издадената срещу него ЕЗА до различни органи, в това число и в Гърция. Лично посетила съда в Солун във връзка с насроченото заседание по делото. Снабдила се с решението на чуждестранния съд, въз основа на което издадената от гръцките власти ЕЗА спрямо приятеля ѝ била оттеглена и издирването му било преустановено.

На 19.02.2018 г. Бойчев бил задържан в Благоевград по приведено в изпълнение наказание "лишаване от свобода“ по друго дело срещу него в Специализирания наказателен съд. Под предлог, че като разследващ полицай извършва действия по досъдебни производства, както и такива, които нямат отношение към Бойчев, обвиняемата няколкократно го посещавала в следствения арест.

Идвала и на свиждане с него в затворите в София и Бобов дол. По негова молба му предоставяла справки от информационните масиви на МВР за други лишени от свобода, които били изнудвани от Бойчев за пари. Събирала информация за служителите на затворите и членовете на семействата им и му я предоставяла с цел да бъде използвана за заплашване и мотивиране да не извършват действия по служба спрямо него.

Обвиняемата провеждала ежедневна активна комуникация с Бойчев по мобилен телефон. Въпреки наложената забрана на изтърпяващите наказания за това, приятелят ѝ разполагал с няколко устройства и сим карти. По време на тези разговори той получавал служебна информация по водени от нея досъдебни производства, провеждани полицейски операции, дадени указания от наблюдаващи прокурори. При поискване от негова страна Кьосева включвала високоговорител при разговорите ѝ с прокурори, които били чувани от него.

За да прикрие реалната причина за осъществяване на личните си срещи и контакти с Бойчев, както и за да не бъде ограничавана във времето и от присъствието на служители от затвора, обвиняемата Кьосева оформяла официални документи – писма, протоколи за разпит на свидетел, изготвени, подписани и подпечатени по надлежния ред, в които удостоверявала неверни обстоятелства.

Междувременно в Дирекция "Вътрешна сигурност“ на МВР постъпил сигнал за нерегламентираните отношения на Кьосева с лице от криминалния контингент и неправомерните ѝ действия. По случая била извършена проверка и образувано досъдебно производство срещу нея. Впоследствие, по дисциплинарно производство, на обвиняемата Кьосева било наложено наказание "уволнение“ и служебните ѝ правоотношения с ОД на МВР Благоевград били прекратени. Предстои делото срещу обвиняемата да продължи в съда.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юнак

    290 2 Отговор
    "Вместо да предприеме действия по служба, тя го уведомила за това и той се укрил от правораздавателните органи в жилището си."

    Смятайте, щом от българските правораздавателни органи можеш да се укриеш в жилището си.

    Коментиран от #14, #17, #50

  • 2 Псевдоним

    209 11 Отговор
    Тази трябва да лежи повече от бандита.

    Коментиран от #71, #82

  • 3 Читател

    152 45 Отговор
    Една влюбена жена, какво искате ...

    Коментиран от #11, #52, #60

  • 4 закривай

    193 6 Отговор
    Мутрите са си инсталирали любовниците чак и в МВР.

    Коментиран от #39, #66

  • 5 Прецакан

    236 6 Отговор
    Поредният боклук! Пълно е с такива, най-вече на държавната хранилка. Морал никакъв, да не говорим за чест и патриотизъм...

    Коментиран от #56

  • 6 8цжь0цж

    134 5 Отговор
    Тая цяла Мата Хари бе! Браво.

    Коментиран от #13

  • 7 голям смях

    143 2 Отговор
    споко, ще мине условно на подписка

    нищо лошо няма да й се случи

    дупките у ведомството са цели кратери

    отдавна няма свестни останали там

    такива като тая има много
  • 8 Фики

    185 9 Отговор
    Тиквата навремето подари цяла банка на любовницата си, после и Пампорово и кво, нищо

    Коментиран от #61

  • 9 Абе

    48 4 Отговор
    колеги !
  • 10 324

    111 2 Отговор
    Колко още ще я таралянкате? Колко още доказателства трябват за престъплението й? Дори делото не е стигнало до съда? Б. х и го кривосъдието!
  • 11 Псевдоним

    65 2 Отговор

    До коментар #3 от "Читател":

    Да посети в най-скоро време Южен Сливен.
  • 12 само да кажа

    56 61 Отговор
    тая е висяла як секс, пари , и власт, поживяла си е като в американски филм с много тръпка

    ще има какво да разпавя на внуците си

    не е живяла като повечето скотове дремящи пред клавиатурата

    видяла е , усетила е що е тук яко клатене, сега нищо няма да й се случи, пак ще я пуснат и пак ще се уреди да работи на бюро

    вие пак ще цъкате с език и ще дремете на диваните и ще роптаете че нямате пари

    голям смях

    Коментиран от #18, #19, #20, #62, #67

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Чичо Тончо

    94 0 Отговор

    До коментар #1 от "Юнак":

    Ами така си е! Това си е направо класика в жанра! Тя му казала и той се скрил в къщи под кревата от колегите и! И не го намерили?! Малииии! А дали изобщо са пробвали да го търсят!? То аз не, че нещо де ама...!
  • 15 Next

    43 6 Отговор
    Ей така докажете че и тъп-бою краде и псува.
  • 16 Свирки свирки

    84 1 Отговор
    Здрав ли е апарата, голям ли е, жената забравя всичко останало, и дълг и чест и семейство! Тоя и е намествал G-точката, и тая е била готова на всичко! Сега в Сливен ще познае женската любов в дълбочина! Там с бая точки ще се запознае!
  • 17 Отворко

    87 0 Отговор

    До коментар #1 от "Юнак":

    Правораздавателните органи имали информация , че престъпник се намира в голям магазин.Шефът им наредил да блокират всички изходи и да го хванат.Органите предприели действия по залавянето ,но престъпника избягал.Шефът се ядосал-нали ви казах да затворите всички изходи.
    -Шефе ,ние изходите ги затворихме .Сигурно се е измъкнал през някой вход.
  • 18 Трифонов

    29 0 Отговор

    До коментар #12 от "само да кажа":

    Иди се срещни с нея... Да видим дали и тя гледа на нещата, като теб, хах...
  • 19 Ни думай ва!

    32 1 Отговор

    До коментар #12 от "само да кажа":

    Да сменя града, защото и нощем тъмни очила ще носи! Резил, резил, резил!
  • 20 324

    44 5 Отговор

    До коментар #12 от "само да кажа":

    Браво! На колко години си глу... дер, след като се възхищаваш на пропаднал живот? В живота не е като филмите, едва ли ще разказва за живота си, а той е срам. Баба ти не е ли съде.. на за Крим дейност по времето на соца, а сега сигурно репресе го раздава?

    Коментиран от #29

  • 21 Help Credisimmo

    75 1 Отговор
    Ей такива са всички в Мвр и съда.Връзкари ,ако ги пуснеш на един нормален изпит,не може да го минат.Пълно е с некадърници в системата.
  • 22 Бай

    70 10 Отговор
    Колкото и обидно да звучи на жената работата и е на печката вкъщи !От как дадоха права на жените и шофьорски книжки всичко е пълен хаос
  • 23 ГPАД KOЗЛOДУЙ

    12 12 Отговор
    убийци психопати
    едни садисти ме принудиха да правим cekс и цяла нощ ми перфорираха дупeто
    психопати садисти
  • 24 Кой68

    50 2 Отговор
    Тая не е първата и единствена.
    Преди години така се случи при И.Версанов и дознателка,а после станаха и семейство.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Кметю Симитлията

    20 1 Отговор
    Аз уведомявам нацко за всички преписки лично вечер при шкафчето
  • 27 Данъкоплатец

    22 3 Отговор
    Сега сме 2021 г., кога се е случило това ?
  • 28 ПоТаТо КарТоФа

    47 3 Отговор
    Мафията има хора в политиката, премиерът ни е мафиот.. вие за една държанка опищяхте света... НЕ ме учудва!
  • 29 80ьц0д0д

    68 2 Отговор

    До коментар #20 от "324":

    Не му обяснавай на шилето. НЯма да те разбере.
    За 30 години направиха от децата ни пълни дегенерати. Изкривиха им представите за добро, зло, хубаво, лошо... Момчетата искат да са бацки и се възхищават на нeгрите в Бронкс. Момичетата искат да са силиконки и смятат, че е срамно на 12-годишна възраст да не си правила минeт.
  • 30 Баш

    11 13 Отговор
    Харна е момата.
  • 31 Fate

    35 2 Отговор
    Сигурен съм че е преминала блестящо психотеста
    Точно токива са психическите изисквания за полицейска длъжност
  • 32 ЪРП

    34 0 Отговор
    ДОКАЗАТЕЛСТВЕН МАТЕРИАЛ, КАК ЕДНО ВЛЮБВАНЕ, (ПРЕРАСНАЛО В ПРЕСТЪПНО), МОЖЕ ДА ПРОВАЛИ ЦЕЛИЯ ТИ ЖИВОТ!!!
  • 33 Гост

    40 1 Отговор
    Нагонът и е взел превес над професионализма.... Като я гледам- хубава, едва ли страда от липса на мъжко внимание, но за да налети на този престъпник има някакви психични проблеми!
  • 34 мата хари

    24 2 Отговор
    една се влюби в мен и ми внесе един милиард евро в спалнята една некрасива жена се влюби в лошо момче една съдиика се влюби в арестант нищо чудно в тази територия нали народе!!!!
  • 35 Еленово

    35 0 Отговор
    И двамата са за затвора Владо Боклука и Розалина измамници в са на свобода как е възможно това ??? Как може да изнудваш полицейски служители и затворници и да си на свобода ???
  • 36 Осман

    28 1 Отговор
    В тази история има матриал за "Под прикритие"

    Коментиран от #42

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 az #Победа75

    6 11 Отговор
    Това е то любовта!
  • 39 ✔️Pompev ®️

    19 0 Отговор

    До коментар #4 от "закривай":

    Така е,по зле сме от Италия
  • 40 az #Победа75

    5 6 Отговор
    Огън жена!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Като гост

    12 1 Отговор

    До коментар #36 от "Осман":

    Поне 3-4 сезона на "Под прикритие в полицията"
  • 43 даскала

    25 5 Отговор
    Грешката не е на жената . Толкова години , нейните шефове са си „затваряли“ очите и ушите , явно са имали ПРИЧИНА , за своите действия ! Просто , Розалина е поредният „бушон“ в схемата ! Преките й началници са също виновни , но ..................... бушончето изгаря , за да не се подпали къщата .
  • 44 др Уотсън

    26 2 Отговор
    Криминалният образ , винаги е бил , е и ще бъде обект на любопитство и възхищение от женския пол ! Престъпният образ винаги ще ги привлича - ако някой се представя за „мухльо“ , няма да привлече вниманието на никоя жена , но слагайки си епитета - престъпник , бандит и т.н. , колкото и смачкан вид да има , в очите на жената , той израства и се разкрасява до нивото на Олимпийски бог !
  • 45 ИВАН

    22 0 Отговор
    Това е морала по върховете, такъв е и по етажите и низините .... затова няма да има и държава, не виждате ли, че точно това искат - да ни затрият завинаги
  • 46 БРАВО

    14 3 Отговор
    Човека си е свършил работата, а дознателката е доволна.
    Щом се харесват младите, нека се вземат.
    Така с мирен преход ще мирясат бандитите.
    Сигурно има и полицаи влюбени в задържани престъпници, но е срамота хомосексуалните да се вадят на показ.
    Освен, ако не е някой шеф в МВР, където това е допълнителна екстра.
  • 47 ИВАН

    25 0 Отговор
    Влюбена, влюбена, сърби я катерицата - сърби ... ама ти си там и взимаш народни пари, не са те назначили и не ти плащат да се задоволяваш, а да служиш на тоя народ и държава
  • 48 потребител

    26 1 Отговор
    Аз не виждам съществена разлика между престъпния контингент и МВР!
  • 49 12345

    24 0 Отговор
    При престъпник Бойко Борисов лежал за кражба в Чешкия затвор, метреса в Барселона, незаконно дете от нея ,търгговия и магазин/и в Барселона, кюлчета злато и пачки пари и спящия напреко Мин. Председател ,лъжейки от сутрин до вечер, какво очаквате от Дознателката от Благоевград?!Постъпила е по примера на Бойко Методиев Борисов-комунист/нали са честни/,натовец.Присъдата й да се прехвърли към тая на Б. Борисов ,след изборите и прибирането му в ЦСЗ.
  • 50 Перник

    27 0 Отговор

    До коментар #1 от "Юнак":

    Тоя е оставил бележка ва вратата-,, не съм си вкъщи" и органите са се върнали.
  • 51 Факел нюз

    6 4 Отговор
    А дали е било само любов? Нещо кинти кеш?
  • 52 Ангел

    2 8 Отговор

    До коментар #3 от "Читател":

    Влюбена жена е какво толкова
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Съдията Дред

    26 0 Отговор
    Боже, укрил се е в жилището си, пак добре, че не си е пуснал брада. А можеше и шапка да си сложи.

    Коментиран от #69

  • 55 аз съм Веска

    5 0 Отговор
    КЪМ МОЯТА ДОЗНАТЕЛКА ПРОКУРАТУРАТА ПИПА С КАДИФЕНИ РЪКАВИЦИ .
    А ТЯ МИЛАТА, Е ПРЕДСТАВИЛА НА СЪДА ДОКУМЕНТИ С ЛИПСВАЩИ РЕКВИЗИТИ-ПОДПИС , ВЯРНО С ОРИГИНАЛА , И ИМЕ .
    ЗАБРАВИЛА Е ДА СИ СВЕРИ ПОКАЗАНИЯТА С ЗАПИСИТЕ ОТ КАМЕРИ . ПРИЕЛА Е ВСИЧКИ ПОКАЗАНИЯ ЗА БЕЗЕСЛОВНО ВЯРНИ , С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА МОИТЕ . А ЗА ТЕХНИЧЕСКИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ , И ДУМА НЕ ОБЕЛВАТ , ЧЕ ЛИПСВАТ .
    КАТО КАПАК НА ВСИЧКО МИ ИЗПРАТИХА ПИСМО , ЧЕ НАРУШЕНИЯ НЕ СА КОНСТАТИРАНИ .
    ЩЕ ИЗПРАТЯ ПИСМОТО НА ГЛ . ПРОКУРОР - МОЖЕ ДА СИ ГО НОСИ ВИНАГИ В ДЖОБА , КАТО МОТИВ ЗА ОСТАВКА .
  • 56 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Прецакан":

    Да не говорим за мозък, характер, съзнание.
  • 57 Рон Джеръми

    7 2 Отговор
    Хубава си е мацката! Браво! Изглежда много страстна.
  • 58 сериозно

    15 6 Отговор
    Не я заклеймявайте! За любовта няма граници. Всички сме подвластни на нея. Кой от нас не е вършил глупости от любов? Това момиче само е трябвало да си даде отвод от разследването.
  • 59 Найденов

    6 2 Отговор
    Странно защо ли си помислих, че носи фамилията Йосифова и е от града на пилешките мозъци - Плевен.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Свидетел

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "Фики":

    Подари ,е малко развлекателно ,

    но даде и, да ги държи ,

    докато той ги напълни ,

    и той ги напълни ,

    ама работата е интересна,

    и увлича с времето???

    Работлив Премиер , и джип кара...та пушек се вдига ???
  • 62 hmhmhm

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "само да кажа":

    аз само да питам какво е за теб нямат пари?
  • 63 Кифла

    12 1 Отговор
    Глупачка!
    Трябвало е да си направи самоотвод по делото и да продължи да си се среща с айдука ,за да я мандръса.
  • 64 Кифла

    2 1 Отговор
    Глупачка!
    Трябвало е да си направи самоотвод по делото и да продължи да си се среща с айдука ,за да я мандръса.
  • 65 Левтер

    2 1 Отговор
    Ауууу ,ми тя брутално красива бре...всичко е ясно.
  • 66 Голем смях

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "закривай":

    И сред мъжете.Половината ченгета са обратни.
  • 67 Левтер

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "само да кажа":

    Много си умен...Саше!
  • 68 Е как може

    3 0 Отговор
    такава калинка да работи в службите. Чудно ми е какво образование има, и какво й е нивото на достъп до информация. Изобщо след назначаването, как става въвеждането им в процеса на работа?!? А е възможно да гледа какво правят другите безнаказано и тя барабар Петко с мъжете. Интересно в какъв период от време е събирала инфото.
  • 69 И аз направо

    5 0 Отговор

    До коментар #54 от "Съдията Дред":

    занемях, супер конспирация. Човекът се "укрил" в жилището си. ТОва направо изкърти паважа
  • 70 СВД

    8 0 Отговор
    Напълно неадекватни действия на просто същество, сдобило се с диплома, който някой е назначил не знам как на тази длъжност! Няма начин информационната система на МВР да отчете съвпадение за дадено лице в ШИС и това да остане незабелязано за системата, която изисква реакция, изпращане на формуляри до съответните органи и последващи процедури! За съжаление, не е изолиран случай и не само в МВР. Калинкина държава!
  • 71 Д.ИВАНОВА

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Псевдоним":

    "ТАЗИ"са я нагласили и са и спретнали компромат защото е непослушни и неудобна
  • 72 Д.ИВАНОВА

    3 3 Отговор
    ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Аз ......

    10 0 Отговор
    А В ГДБОП КОГА??????
  • 75 УРА и НАПРЕД

    11 2 Отговор
    А регламентирани ли са срещите на ПРЕМИЕРА с проститутки . И те му ги водят на крака даже. И дори не ги проверяват какво носят в чантите си ! Това по регламента ли е ?
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Ченгиз Поредния

    10 0 Отговор
    ... И поредния парцал от проститутското МВР.. Мърли и мърльовци на хранилка, парцалеси и слугинаж всякакъв на наш гръб!!! За голямо съжаление!!!!!
  • 78 полюция

    9 0 Отговор
    Да беше само тая, с мед да я намажеш. МВР е най-голямото ОПГ след ГЕРБ.
  • 79 Komapak

    4 0 Отговор
    МакеДонци сър....
  • 80 ШУРОБАДЖАНАЩИНА

    11 0 Отговор
    Ето това е резултатът от лошия кадрови подбор.Вероятно и тази покварена и некадърна пародия се е намълдала на служба с връзки. Ако вземат първата срещната жена от улицата вероятно ще е по-почтена.

    Коментиран от #89

  • 81 Е нищо де

    2 0 Отговор
    Ся като им вдигнат заплатите ще "работят" още по-добре.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 фурми 2020

    0 0 Отговор
    А после се чудим, как така изведнъж изчезват доказателства по дело , или изведнъж скоропостижно починал баш свидетеля по делото..а може да самоубие някой адвокат,прокурор или съдия...Божа работа...
  • 84 ь МАЛЪК

    1 0 Отговор
    По тази логика , можем ли да твърдим , че нашенската Мата Хари също е забъркана в секс-скандал с премиера ББ , посещавайки го за да задоволи мъжките му нужди ? И кой е виновен - проститутката или разбойника ?
  • 85 1212

    2 0 Отговор
    Тръмп = победа
  • 86 Калоян

    1 0 Отговор
    Някои знае ли как вървят изборите в САЩ ? Победа Уже за нами братва
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Полюция

    0 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: тя го уведомила за това и той се укрил от правораздавателните органи в жилището си" ПО-ПРОСТИ И НАГЛИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ НЕМА, НЕМА, НЕМА! Пичагата си е плащал и на шефа на полицията и на прокуратурата - ТОВА ГО ЗНАМ! ПОЛИЦИЯТА В БЛАГОЕВГРАД РАБОТИ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ИЗПЪЛНЯВА ТЕХНИ ПОРЪЧКИ! ШЕФА И Е ЗА ПАНДЕЛА - НЕ ТЯ - ТЯ Е ДРЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ!!!
  • 89 Запознат

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "ШУРОБАДЖАНАЩИНА":

    В Палячоевград наистина е трудно - там всички са мафиотски обвързани от тошово време! А и нещо с мозъчетата не са добре, и наистина си мислят, че ЕЗА може да се потули, откаже. Макар че с един палячо успяха вече веднъж.