Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 17:00 22 354 107

Извънредна новина за тримата гардове, убили с бухалки жена в столицата

  • гардове-
  • охранители-
  • бухалки-
  • убийство

Охранителите вкарали П.С. в хале и ѝ нанесли побой с бухалки, продължил около 30 минути

Извънредна новина за тримата гардове, убили с бухалки жена в столицата - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Софийска градска прокуратура е внесла в съда обвинителен акт срещу Г.Я. (на 48 години), Т.Н. (на 24 години) и В.Д. (на 33 години) за убийство, извършено от тях с особена жестокост и мъчителен начин за пострадалата. Деянието е квалифицирано по чл. 116, ал. 1, вр. чл. 115 от НК.

Вечерта на 16.05.2019 г. П.С. (на 29 години) влязла в двора на изоставен месокомбинат на ул. „Малашевска“ в столицата, където имало складови помещения. Не след дълго била задържана от Г.Я., който охранявал обекта. Мъжът се обадил в дежурната част на охранителното дружество, за да докладва за действията си. Завързал ръцете на жената с пластмасови ленти, известни с названието „свински опашки“, като по този начин я лишил от възможност за самозащита.

Няколко часа по-късно в двора на месокомбината пристигнал автомобил, от който излезли Т.Н. и В.Д., служители на охранителното дружество. Вместо да известят полицията за влизането на външно лице на територията на обекта, тримата решили за назидание да пребият П.С. Не се разколебали от факта, че физически значително превъзхождали жената, която била лишена от възможност за съпротива или бягство.

Охранителите вкарали П.С. в хале и ѝ нанесли побой с бухалки, продължил около 30 минути. Ударите били насочени по главата, тялото и крайниците на пострадалата. Обвиняемите проявили особено усърдие и жестокост и не се разколебали от тежкото ѝ състояние, в което тя се намирала, предвид окървавения ѝ вид.

След нанесения на П.С. жесток побой, тя била изведена от складово помещение до портала на обекта и пусната да си върви. Пострадалата бавно и трудно тръгнала по ул. „Малашевска“, като състоянието ѝ рязко започнало да се влошава. За около 2 часа жената изминала само няколкостотин метра. Стигайки до ул. „Нов градец“ в същия квартал, тя паднала пред частен имот.

Около 03:15 ч. на 17.05.2019 г. случаен минувач видял на улицата безжизнено тяло на жена със завързани ръце и подал сигнал на телефон 112. Медицински лица констатирали смъртта на П.С. Впоследствие е била извършена експертиза, установила контузии в областта на главата на пострадалата, мозъчен и белодробен отток, фрактури, множество увреждания по тялото и крайниците.

Те станали причина за развитие на травматичен и хеморагичен шок и белодробна мастна емболия, довели до остър срив на хемодинамиката и дишането. Именно това била непосредствената причина за настъпилата смърт на П.С.

Тримата охранители са били привлечени към наказателна отговорност за извършеното от тях убийство на жената.

Обвиняемият В.Д. е извършил престъплението при условията на опасен рецидив, след като бил осъден от компетентен съд във Венецуела на 13 години и 4 месеца „лишаване от свобода“ за незаконен трафик на упойващи и психотропни вещества.

Понастоящем обвиняемите Д.Я., Т.Н. и В.Д. са с наложени мерки за неотклонение „домашен арест“.

Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 2121

    414 38 Отговор
    Доживотен затвор за тия малоумни*и!

    Коментиран от #52

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Първо е човек

    167 14 Отговор

    До коментар #2 от "ВъГъЗъ":

    после всичко останало.
  • 6 сила

    381 20 Отговор

    До коментар #2 от "ВъГъЗъ":

    ХИЧ НЕ ГИ ХАРЕСВАМ ЛИЛАВИТЕ,ОБАЧЕ ТИЯ СА УРОДИ КОМПЛЕКСАРИ...ТРИМА НА ЕДНА 50 КИЛОГРАМОВА БОЛНА ,СЛАБОУМНА НАРКОМАНКА,ИЗВИНЯВАЙ....
  • 7 s7un7

    163 86 Отговор
    Тъмно зелената е влезнала да си 'бере' нещо ама са я хванали, като зачестят тия случай и тъмно зелените ще спрат да крадат
  • 8 коко

    77 167 Отговор
    значи когато доктора от пловдив уби оня циганин докато му краде от гаража - може, а когато тая циганка краде, не може да бъде убита?

    Коментиран от #12

  • 9 ПКП

    183 6 Отговор
    Кажете КОЯ Е ОХРАНИТЕЛНАТА ФИРМА.

    Коментиран от #37

  • 10 Браво бе

    271 30 Отговор
    Домашен арест за убийци, единият от които е рецидивист– просто потресаващо! Това, което са сторили с жената,го няма дори и сред най–големите хищници в природата( те просто убиват плячката, за да се нахранят). Извергите са за доживотни присъди без замяна, защото другото наказание "демократично" го махнаха.
  • 11 Оффф

    201 16 Отговор
    И тия боклуци са на свобода, щото под домашен арест не е много стабилна мярка ми се струва......досега трябваше да са в пандиза или под земята.......особено тоя дето е осъден във Венецуела е трябвало да го пипнат ония индианци и да си ги лежи до последната минута тия 13 години!

    Коментиран от #18, #65, #77

  • 12 s7un7

    107 34 Отговор

    До коментар #8 от "коко":

    не може бате, тая държава се напълни с толерасти, трябва всеки да си изпати от тъмно зелените за да им дойде акъла на всички
  • 13 охрана

    153 7 Отговор
    Каква България построихме??? Ужас.
  • 14 Не знам кво да кажа..

    162 25 Отговор
    Ясно че е лилава,но и тя човек..

    Коментиран от #21

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ники

    188 21 Отговор
    Изроди, каквато и да е , каквото и да е искала да краде чак такава жестокост не е нужна. Много комплексари озлобени и прости. Предпочитам някой политик да бяха претрепали

    Коментиран от #57

  • 18 Булаир

    134 13 Отговор

    До коментар #11 от "Оффф":

    Съгласен на 100%. Държавата като институция за мен винаги трябва да има най-вече възпитателен характер. Какво очакваш да възпиташ в едно общество, когато позволяваш такива изверги да се подвизават свободно?! П.С. #8, случаят с доктора е много много различен. Едното е самоотбрана, другото е нагло и безобразно отнемане на живот.
  • 19 нищо странно

    134 9 Отговор
    Във времето на мутрите повечето охранители са изпечени убийци. Личен опит.
  • 20 Цветанов

    77 22 Отговор
    Да живее бойко и делта гард и техния край ще видим да живее българия
  • 21 МАФИЯ НА ББ

    114 16 Отговор

    До коментар #14 от "Не знам кво да кажа..":

    АМИ КАЖИ ,ЧЕ ТИКВАРИТЕ ЩЕ РАЗРЕШАВАТ НА МУТРИ С ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ И ЛЕЖАЛИ В ЗАТВОРА ДА СЪЗДАВАТ ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ. ПОСЛЕ РАЗБОЙКО ЩЕ ГИ ВЪОРЪЖИ С БОЙНО ОРЪЖИЕ. ГАРАНТИРАНО ОТ МАФИОТСКАТА ШАЙКА ГЕРБ.

    Коментиран от #24

  • 22 Софийския

    131 8 Отговор
    В МОМЕНТА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СТАНЕ ОХРАНИТЕЛ, НЯМА НИКАКВИ ИЗИСКВАНИЯ, ХОРА КОИТО НЕ УМЕЯТ НИЩО СТАВАТ ОХРАНИТЕЛИ, ОТ СЕДЕНЕТО КАТО ЛЕНТЯИ ПРЕВЪРТАТ, ЯВНО СА БИЛИ ТРИМА ПЪЛНИ АУТСАЙДЕРИ С ПЛАЧЕВНО ПСИХИЛНО СЪСТОЯНИЕ, СТАВА ДУМА ЗА ХЛАДНОКРЪВНО УБИЙСТВО, ДАЖЕ СИГУРНО СА СЕ ХИЛИЛИ И СА СЕ ПРАВИЛИ НА КАРАТИСТИ И ТН.
  • 23 xxx

    113 11 Отговор
    Как домашен арест бе? Това е подигравка!
    При ареста е трябвало да ги пуснат да си ходят и да ги застрелят в гръб като диви животни при "опит за бягство"...

    Коментиран от #98

  • 24 Милиция

    66 26 Отговор

    До коментар #21 от "МАФИЯ НА ББ":

    През комунизма тази работа я вършиха в подземията на Народната Милиция специални биячи убийци
  • 25 Знайко

    16 31 Отговор
    Струва ми се, че Г.Я. (на 48 години), не участвал в побоя. Просто е гледал безучастно как двамата му по-млади шефовете пребиват жената.

    Коментиран от #28, #29, #30

  • 26 Да бе

    20 58 Отговор
    Правилно са постъпили хората, то ако се чака на българския съд... Смятам че за случилото се е неприятно, но съвсем приемливо. Трябва да бъдем толерантни, като българската съдебна система. Хич не се занасям и превземам.

    Коментиран от #44

  • 27 Това са

    57 8 Отговор
    хора за затвора.А БОЙКОВИТЕ ДЕПУТАТИ ИСКАТ ЗАТВОРНИЦИ ДА СТАВАТ ОХРАНИТЕЛИ?????ДОКЪДЕ НИ ДОКАРАХА ГЕРБАВИТЕ?????СЕГА ДА КАЖА ыЧЕ КОЙТО ПРЕДЛОЖИ ТАКЪВ ЗАКОН СЪЩО ДА ХОДИ В ЗАТВОРА.ГЕРБАВИТЕ СА НЕГОДНИЦИ .ИМАТ СИ ЛИЧНИ ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ С ПОСТАВЕНИ ЛИЦА?????БОКО КАК Е ыЗА КОГО РАБОТИШ ТИ? ЧЕ РАБОТИШ ПРОТИВ НАРОДА СИ И ДЪРЖАВАТА ЗНАЕМ??????????
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Аз лично

    16 52 Отговор
    Бих ги наградил за това, което са направили. Аман от крадци-разсипници.
  • 32 Гост

    87 9 Отговор
    Няма никакво значение от какъв произход е жената и какво е правила там на фона на обстоятелствата в момента. Тези комплексирани боклуци трябва да си понесат одговорноста.
  • 33 Sliven

    75 7 Отговор
    В USA където във всички щатове законите са различни конкретно за Колорадо,там живяхме и работихме с жена ми като студенти тези без значение черни бели щяха да получат доживотни присъди!!!!!
  • 34 Оф от тоя смешен съд ми писна

    65 4 Отговор
    Най вероятно са заминали вече и си живеят живота в друга Държава, щот смешния съд за убийство по особено жесток начин и опасен рецидиф дава домашен арест, това го няма сигурно и в най изостаналите Държави като Афганистан и Индия🤔

    Коментиран от #107

  • 35 БХОРТЕИ

    63 5 Отговор
    Да биеш жена и то завързана каквато и да е тя е престъпление.Да се отървеш в БГ е нещо нормално. Съдиите трябва да ядат а на починалата мир на духа и.Това може да се случи само в БГ.
  • 36 Николова

    51 1 Отговор
    ФАКТИ - напишете името на охранителната фирма

    Коментиран от #74

  • 37 Борисов

    27 6 Отговор

    До коментар #9 от "ПКП":

    Ипон.
  • 38 НикогаПовечеСДС-Чума

    26 4 Отговор
    Почеркът е СИК-@джийски.Само мотивите не са ясни.
  • 39 Тия

    21 8 Отговор
    са сигурно потомци на надзирателите от концлагера в с.Скравена...
  • 40 Тези са пълни тъпаци!

    42 5 Отговор
    Можеха да я направят на кайма, с половин кон, две кучета, и едно умряло прасе, да я приготвят, и да я пратят у мааалата да си направят един банкет, и край на предаването! 93 изхвърлях от един месокомбинат умрелите прасета! Още сутринта, ИЖ с двама мургави ме следваше да видят де ги изхвърлям! И после товарят в Москвича и обратно в катуна! Всичките бяха изядени от жителите на мааалата, прасетата умираха от болести, тия маймуни нищо не ги хваща!
  • 41 любител

    27 5 Отговор
    тези охранители явно ги е обучавал боко тиквата за да нямат милост.
  • 42 цанков камик

    37 5 Отговор
    90% от сотаджийте са сволач и пикочина.Малоумни примати мислещи се за машити облечени във власт и ненаказаност.Един такъв таш..ак какъв бой яде след работа,че си смени пола,и сега проституира милата.
  • 43 Dianski

    58 5 Отговор
    Мдаааа, коментарите май са напълно красноречиви.Народа е тотално изтрещял. Почвам да си мисля че руснаците съвсем напразно са си оставили костите тука 1878-ма.Политиците-100процентни клептомани, народа-почти напълно изтрещял, елита се чуди как да напусне страната,където и да се обърнеш заринато с боклуци, като едно голямо сметище.
  • 44 дада

    29 4 Отговор

    До коментар #26 от "Да бе":

    и той е за доживотна присъда щом само е гледал а не се е обадил
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ....

    39 1 Отговор
    Психария. Като в мексиканските наркокартели.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Бай

    23 4 Отговор
    Домашен арест за убийци като и този от борсовата градина където го търсиха повече от година а за шофьорите най строги наказания убили по непредпазливост някой
  • 51 Верно

    33 6 Отговор
    Ефекта от 11 години управление на мутрата !!!
  • 52 гост

    23 1 Отговор

    До коментар #3 от "2121":

    Те ли са малоумници? Осъден на 13 г затвор и да не ги лежи къде отива? Тук е идеално ,раята си трае. Даже някой и децата си кръщават рая.
  • 53 Доротея

    18 49 Отговор
    Поклон на охранителите! Часната сопственост е неприкосновена, така се защищава и който влезе в имота ми - бухалка, секс и разстрел! Нали така казаха патриотите! Всички днес на марша! Свърши се вече с вашата социалистическа безстопанственост! Здрава ръка и Бойко Борисов следващ мандат и президент с пълни правомощия! Не като фигуранта да не може един юмрук да покаже.
  • 54 Козлодуй

    48 0 Отговор
    А кога ще има Видов ден за битите, обрани и изнасилени баби по селата от цветнокожите?
  • 55 Извършителят

    14 14 Отговор
    2 часа се скитала навън, ама е сигурно, че е бита в месокомбината и че не са я били навън. Пародия на правосъдие - същото като "умишленото убийство" на Милен Цветков, където евентуалният убиецъ го преследвал с кола, пълна с хора, които също могат да умрат в катастрофата. Браво, гешефтуро!
  • 56 Ромката от Орландовци е явно често"

    20 6 Отговор
    ПАЗАРУВАЛА В БИВШАТА Родопа, хващана, давана е на полиция, пускана, много пъти, явно е непълнолетна!! Прекалили са градовете!! Да си носят отговорност., но и тези, които много пъти сае пускали!!
  • 57 Сандокан

    24 7 Отговор

    До коментар #17 от "Ники":

    Ами пожелавам ти да дойдат да крадат от тебе, а пък ти ги посрещни с хляб и сол!
  • 58 ттт

    40 2 Отговор
    Не ги оправдавам. Но ако властта (полиция, прокуратура, съд) прилагаше законите на България спрямо циганите, тези охранителни щяха да предадат крадлата на полицията, щяха да я осъдят и вкарат в затвора.

    Властта е съдействала за вкарването и в гроба!
  • 59 Д. Димов

    31 9 Отговор
    На тази берачка малко и е било. Охранителите са знаели че от махалата пускат първо жени и деца да "разузнаят" положението с охраната складове врати и тн. После идват силовите патладжани и унищожават всичко. В съседното предприятие точно така направиха. Първо жени и деца уж са се заблудили и тн. Охраната беше мекушава и след това влязоха и им нарязаха кабелите на много скъпи прецизни машини. В резултат на това близо 260 българи отидоха гладни на улицата. Когато няма държава да си пази работниците се случва това.
  • 60 Дсса

    28 2 Отговор
    Жената е умряла от "белодробна мастна емболия", а не от боя. Преди няколко години едни братя с прякор "поничките" биха едно момче, то падна, удари си главата в ръба на тротоара и умря. Съдиите решиха, че между побоя и удара в руба на тротоара няма нищо общо. Случката беше някъде във врачанско.

    Коментиран от #73

  • 61 Аристотелович

    25 3 Отговор
    Тя може евентуално да е била крадла, но те са сто пъти по-опасни.

    Тия направо са оргазмирали колко са велики мъже докато са налагали жена с вързани ръце. В друга ситуация пак ще постъпят така, ако почустват че "може".
  • 62 Домашен арест

    7 2 Отговор
    А руум сървис?..
  • 63 Сачма Сапан

    9 3 Отговор
    Ще им дадат 2 години условна присъда. Това е България.
  • 64 Йтръ

    14 7 Отговор
    Душите им ще горят в ада
  • 65 карамфила

    25 1 Отговор

    До коментар #11 от "Оффф":

    Cветовният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски се оказа мистериозно освободен от затвора в Бразилия. Там той излежаваше 9-годишна присъда за трафик на кокаин. Без да е освободен, нито амнистиран от бразилските власти, Боевски се озова без охрана в самолет на път за Европа, кацна необезпокояван в София и си взе такси от летището за вкъщи като свободен гражданин.
  • 66 Банг-банг

    21 5 Отговор
    Не оправдавам стореното, но това е начина да се спре тая сган. Всеки ден четем за нападения, обири, безмислени убийства от страна на лилавите, но днес защитаваме тази крадла защото отишла на небето. Просто са прекалили с побоя. Аз също се разгневих първоначално, но като се замислих какво те ни причиняват всекидневно мисля, че това е начинът. Забравихте ли нападенията срещу лекари и мед.персонал в болниците? Срещу полицаи, срещу военния зверски пребит, срещу нашите майки, бащи, баби и дядовци в селата? Като ги хващат и пущат с еврогЕйските си закони, те стават по-нагли и жестоки. Ония сополанко псуваше всички българи в социалните мидии и не се спря , дори поруга християнската църква като засне клип за сатаната и какво стана!? Ами нищо, абсолютно нищо... Колят българи във влаковете, убиват едва ли не за забавление а ние какво правим? Българското правосъдие какво прави? Айде чао...
  • 67 Марио Ангелов

    14 1 Отговор
    Що не показвате името на фирмата .Щубе ли ви е т.р.а.в.е.с.т.и.

    Коментиран от #68

  • 68 Марио Ангелов

    3 0 Отговор

    До коментар #67 от "Марио Ангелов":

    ...т.и
  • 69 111

    17 2 Отговор
    Без думи съм, за хора ли става въпрос?!
  • 70 111111

    10 5 Отговор
    Как може Гарджока да го следят с гривна все едно е терорист от АЛ Кайда , а тези глупаци където убиха жена по брутален начин с бухалки най-спокойно да ги пуснат у дома . Няма такава държава.Колко убийци така избягаха от присъди и напуснаха държавата след като чуха присъдите си . Ай ако беше Любо чука гребеца , тези бухалкаджии щяха да са изнасилени по брутален начин с бухалките си ама да биеш жена и то с вързани ръце с бухалки е лесно . Направо заслужават смъртна присъда , ама каква смъртна като са ги пуснали най-спокойно у дома .

    Коментиран от #78

  • 71 Който не бие,бива бит-прост закон.

    16 8 Отговор
    Протест пред прокуратурата за тримата. Не трябва да ги съдят въобще! Грешката им е, че не са я вкарали в багажника и да я хвърлят в някой язовир или да полеят тялото с бензин и да я драснат. Лилавите само от това разбират-самоуправство. Полицията ги регистрира и за 2 часа е на свобода,дори и да е откраднала. Щото видиш ли,е под стойността на 3 минимални заплати. И на следващия ден останалата тумба идва да краде,а сега надали някой от тия си мисли за това. Щото във вашливите им тик.ви изскача спомена за гостоприемството на охраната.
  • 72 9779

    9 1 Отговор
    За охранителите е присъщо усърдието и жестокостта към хората. Това не е първа проява на агресия и жестокост от страна на охранители. Но държавата много обича и закриля охранителите. Даже действа съвместно с тях.

    Коментиран от #105

  • 73 Алфа Вълкът

    4 9 Отговор

    До коментар #60 от "Дсса":

    Да не забравяме, че това момче имало порок на сърцето и то скача да ги бие и умира прав от инфаркт! Като пада вече реално е мъртъв!
  • 74 9779

    7 0 Отговор

    До коментар #36 от "Николова":

    Ням да напишат името на охранителната фирма. Правораздавателните органи са в симбиоза с биячите. Наши хора.
  • 75 питам

    7 0 Отговор
    Единият охранител бил рецидивист???
  • 76 ПРИСЪДА ВЪЖЕ

    15 1 Отговор
    ТРИМА???С БУХАЛКИ???СРЕЩУ ВЪРЗАНА ЖЕНА??? ОХРАНИТЕЛИ ГЕРОИ ИЛИ ЕДНИ КОМПЛЕКСИРАНИ,ИЗКУСТВЕНО НАПОМПАНИ ШМАТКИ.В ТЪМНОТО АКО СА САМИ Е ДОСТАТЪЧНО САМО ДА ИМ ИЗТРОПАШ И НЕ МОЖЕШ ГИ НАСТИГНА ДА ИМ СЕ ИЗВИНИШ.
  • 77 Моряка

    7 4 Отговор

    До коментар #11 от "Оффф":

    Докато само офффхфкаме ,така ще е.И докато Каскети ни правосъдят.И докато Сороските НПОта защитават скотовете и садистите.По справедливо ще е,да се завържат със същите свински опашки и да ги оставят в някое циганско гето.Един път и мургавелите да свършат нещо полезно,стига са лапали само помощи.
  • 78 Кво

    5 4 Отговор

    До коментар #70 от "111111":

    за Любо Чука?
    Ако му пусна ток ще се гърчи на пода а можи една патка да му удара след това. Дажи и видио ше му дам да си гледа.

    Коментиран от #96

  • 79 ПЕТЪР КАМШИКА

    10 1 Отговор
    КЪДЕ Е СЕГА КЪСКЕТЪТ И МИЛИЦИОНЕР N1
  • 80 да им вържат

    8 3 Отговор
    ....ръцете и да ги пуснат във Факултета,
    така ще е най справедливо и по евтино за държавата.
  • 81 Кочина мизерна

    16 3 Отговор
    домашен арест!?!?

    тия боклуци са за гилотината бе, нещастници! Д*ба и скапаната държава, д*ба и боклуците живеещи в нея!
  • 82 даскал Генчо

    13 3 Отговор
    Обесете ги тези изроди.
  • 83 8893

    13 2 Отговор
    какъв домашен арест тия са за затвор
  • 84 БАРС

    14 2 Отговор
    Абе Бачо Бойко май МУТРИ ВЪН си остава актуално.Ати казваш че всичко иде по мед и масло в България.И още нещо защо не напишите целите им имена та хората да ги знаят тия изроди дрогирани.
  • 85 Възмутен

    14 0 Отговор
    Защо на явни престъпници се крият имената а на малолетния син на Президента не само не се крие името но и също така се паказва и снимката му. Е кажете ми не сме ли сбъркана държава
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 питане

    5 0 Отговор
    тези не бяха ли пред съдебната палата в подкрепа на прокурора!?
  • 88 Хаха

    9 9 Отговор
    Браво на момчетата един лилав крадец по-малко
  • 89 ИЗВЪНРЕДНА НОВИНА

    7 2 Отговор
    "ИЗВЪНРЕДНАТА НОВИНА" БЕШЕ ИНЗВЪНРЕДНА 2019, СЕГА Е САМО ГРЪМКА НОВИНА ДА ВИ ЧЕТАТ ТЪПАТА СТАТИЯ КОПИРАНА ОТ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ.
  • 90 БПФ

    14 4 Отговор
    Че е жестокост: жестокост е. Ама хъхрeците какви ги вършат? Не убиват ли старци от бой за пет лева? Не крадат ли денонощно,не опоскват ли цели предприятия и нищо не им се случва? помните ли как преди няколко години в Бяла Слатина посред бял ден нападнаха и разграбиха последното работещо предприятие, а полицаите гледаха отстрани?
    Щом държавата я няма и отказва да защити хората и тяхната собственост от гнуснявата сгaн - така трябва да се действа, защото няма друг начин !!! Кой знае и тия складове колко пъти са били ограбвани - и тая самата колко кражби има !!! Трябва ли да търпим до безкрайност издевателствата на хъхрещата напаст?
  • 91 Бивш охранител

    18 0 Отговор
    Като бивш охранител мога да кажа, че самото ръководство те кара да понабиеш нарушителя, защото полицаите го прибират за кратко, понякога дори не го наказват и след това го пускат. И нарушителят след ден-два се връща! Доста често ми се е налагало да поступвам разни крадци, защото със законни средства не можеш да ги спреш, а и налитат на бой или се мъчат да избягат. Т.е. трябва да видят, че е лоша идея да те предизвикват и да имат уважение към теб и обекта, който охраняваш. Но подобно зверство не мога да си представя - 30 минути бой с бухалки върху жена и то с вързани ръце! Тези въобще не са за под домашен арест, а направо за затвора! Каквато ще да е, вероятно е ромка, тя дори няма и какво толкава да открадне от складовите помещения, но струва ли 20-30 лв човешкият живот?! Що за държава сме?!
  • 92 Нов европеец

    10 3 Отговор
    Ред в тази държава може да настъпи, когато хванеш някой в имота си да го ликвидираш!!!
    Когато краде държавата също.
  • 93 Е как е

    9 2 Отговор
    възможно за убийство да бъдат под домашен арест?!? Верно Темида е сляпа и с двете очи.
  • 94 Абсолютна

    8 0 Отговор
    забрана за осъждани и без психотест да извършват охранителна дейност.
  • 95 Бечо

    8 0 Отговор
    Работата е ясна.
    Запазете този хъс и възмущението си
    след като чуете присъдата от неКорум-
    пирания Съд.
  • 96 Алфа Чакал

    3 0 Отговор

    До коментар #78 от "Кво":

    Но първо спри тока.
  • 97 Яяяяяяя

    9 0 Отговор
    За убийство домашен арест? Коя ли е фирмата в която работят? Кой е прокурор? Какво е съхранявано в изоставените помещения, че са убили човек, който е влязал в двора? От ромски произход ли е жертвата? Ама много въпроси станаха, а има и още.
  • 98 няма държава

    12 1 Отговор

    До коментар #23 от "xxx":

    До къде я докарахме, Иванчева с недоказани и измислени даже обвинения за някакъв си смешен подкуп я арестуваха показно, сложиха и пранги и белезници като на най-опасния терорист в държавата, а тези животни в човешки образ били под домашен арест. И осъдения идиооот не само , че го прикриват в Гербуландия, но работи и като охранител.
  • 99 Малчо

    3 0 Отговор
    Всеки индус принадлежи към определена каста. Никой не може да премине от една каста в друга. Какъвто е роден, такъв умира. Малцина знаят, че никой не може ей така, по собствено желание да стане хиндуист. Той или се ражда такъв, или не се ражда. От хиндуизма може да се излезе, но не може да се влезе там. През годините, наричани от някои Скрити се случили събития, за които и до днес не се говори. Стотици хиляди индуси били лишени от правото да принадлежат към която и да било каста. За нормалните индуси подобно наказание е по-страшно от смъртното. Обаче част от тях го получили. Това били племената Чандала. Същите, които са познати у нас като цигани. Всъщност прозвището „чандала” дошло заедно с наказанието. Защото „чандала” значи „недосегаем”. Те се превърнали в такива, след като брамините обявили, че който си позволи да докосне отхвърлените от индуското общество, ще се смята за омърсен и осквернен. Но за да не бъда голословен, неко прибавя още една малка подробност.
    Според свещения за всеки индус сборник "Закони на Ману" спрямо Чандала били предприети твърде сурови мерки. Ето няколко извадки, взети от преразказа на Фридрих Нитче в неговата книга "Залезът на боговете":
    "Например третият едикт /Авадана Састра I/, който се отнася за "мръсните зеленчуци", определя лука и чесъна за единствена храна на чандала, позовавайки се на писанието, че не им се разрешават житни растения и плодове, съдържащи в себе си семена. При това на чандала се забранява употребата на
  • 100 Малчо

    1 0 Отговор
    на огън и вода за приготвянето им. Същият едикт постановява, че чандала нямат право да черпят вода от реките, изворите и езерата, а само от блатните ръкави и следите в калта, оставени от животинските копита. Било им е забранено да перат дрехите си и да се мият, защото определената за тях вода е можела да се използва само за утоляване на жаждата. И накрая, на жените от кастата на ратаите судра е било забранено да акушират жените чандала, а на последните - да си помагат една на друга при раждане. /.../ Самият Ману казва: "Чандала са плод на лош брак, на кръвосмешение и престъпление". За облекло чандала могат да използват само дрипите на умрелите, за съдове употребяват строшени глинени гърнета, а за накити - старо желязо. На богослуженията били длъжни да боготворят злите духове - и без почивка да странстват от място на място. Забранено им е било да пишат от ляво на дясно, както и да използват за писане дясната си ръка - тази ръка и изобщо движението "от ляво на дясно" са били добродетели, запазени за благородните..." Излишно е да допълвам, че неспазването на законите по онова време се наказвало твърде сурово.
    Какво ужасно престъпление са извършили Чандала, за да се прибегне към ужасното наказание? Тайната се е знаела от Темунджин, известен в историята като Чингиз Хан. Той организирал истински лов на Чандала из Средна Азия, събрал около 250 хиляди от тях и заповядал на своите воини да ги изколят безжалостно. Какво е знаел Чингиз Хан и какво не знаем ние днес?
  • 101 баба Цола

    5 0 Отговор
    Сега няколко години в затвора и "утре" като излязат на свобода ги назначете не за охранители а за магистрати. Нали такъв ще бъде новия закон БЕЗ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО средно образувание и РЕАБИЛИТИРАН. Къде си ЛАУРА КЬОВЕШИ да видиш какво правят някой хора.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Роза

    6 0 Отговор
    Защо чак сега-година и осем месеца след убийството-прокурора внася обв.акт в съда?!Толкова много време ли е необходимо,за да се изясни случая?Пет пари не струва човешкия живот в България ,не разбирате ли?!Дори не смея да си представям какви мъки е преживяла жената!Да вървиш и да усещаш,че умираш бавно!Човешкото правосъдие няма да си свърши работата ,но от Божието няма измъкване,запомнете го!
  • 104 PlimP

    6 0 Отговор
    аз не харесвам циганите, но да я пречукат от бой си е тъпо, първо е вързна и второ е била няква хилава клошарка, що не идат да се бият из горите с тъмнозелените орди въоръжени с брадви и тръби или там играта е друга, трудно се скача срещу брадва освен ако не си с нещо гърмящо, за тва постъпката им е пу..инска, шамаросяйте я добре и я пратете да си ходи, тя ще разкаже че там бият и никой няма да влиза, друг е въпросът, защо се пази добре "изоставен" месокомбинат
  • 105 Опа....

    2 3 Отговор

    До коментар #72 от "9779":

    Твоята държава защитава и закриля и лилавите! Нещо да кажеш по въпроса?
  • 106 Специалиста

    5 4 Отговор
    Чета коментарите и недоумявам... Омразата на хората срещу охранителите е огромна , но никой не си дава сметка как всеки ден тези крадци от гетата пребиват или убиват някой от нас... Ако някоя крадла като тая влезе във вашия имот или дом , тогава какво!? Кафенце и направете, някой лев в джоба и сложете а и най-добре се надупете. А ако недай си боже някой от тия посегне на семейството ви, тогава ще се молите да има охранители наблизо да ги начупят от бой.
  • 107 Каква е Индия?

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Оф от тоя смешен съд ми писна":

    Аааааа