16 Февруари, 2021 14:22 6 522 8

Щерката на известен бургаски лихвар го закъса

  • ванина кузманова-
  • лихвар-
  • наркотици-
  • пико

Ванина Кузманова е криминално проявена и осъждана за производство и разпространение на наркотици

Щерката на известен бургаски лихвар го закъса - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

29-годишната дъщеря на бургаския лихвар Румен Кузманов - Ванина отново влезе в полицейските хроники. Този уикенд спецченгета са арестували красавицата, след като е била спипана с пико, пише flagman.bg, позовавайки се на свои източници.

Служители от Пето РУ са атакували партерно помещение, разположено в бл. 172 в ж.к. "Меден рудник", в което се натъкнали на пликчета и шишенца с бяло- жълто кристалобразно вещество - метамфетамин, електронна везна, бели хапчета, чийто произход е в процес на изясняване, шишенце с капсули "msm", пластмасов цилиндър със засъхнало бяло кристалобразно вещество, тиган и капак от йенско стъкло със засъхнало жълтеникаво кристалобразно вещество.

Оказва се, че Ванина е шмъркала пико по кухненския плот, тъй като по бокса е открито засъхнало бяло-жълто кристалобразно вещество, което е реагирало на метамфетамин. Общото количество на метамфетамина е около 16 грама.

Освен това в имота на Кузманова е намерена и марихуана. Бургазлийката се запасила с няколко глави от съцветието на тревата.

Тя е задържана за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Ванина Кузманова е криминално проявена и осъждана за производство и разпространение на наркотици.

През 2015 г. името на щерката на известния лихвар гръмна в медиите, след като качулки обискираха любовното гнездо на красавицата и тогавашния ѝ приятел Георги Диляков в кв. „Фрегата” в Слънчев бряг.

Там бе открит цял арсенал от съоръжения за производство на дрога.

Бяха иззети 5 бутилки, съдържащи различно оцветена течност и найлонова торбичка, съдържаща червеникаво-кафяво вещество - прекурсури, медицинска колба и други химически вещества, електронна везна и други вещи и консумативи, необходими за производство на дрога.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти да видиш

    23 1 Отговор
    цело село смръче бело.
  • 2 Отврат

    21 1 Отговор
    Модерното поколение на свободията
  • 3 Подозрително

    16 0 Отговор
    съвпадат доста от "новините" на Блиц и Факти. Включително и жълтурските.
  • 4 111

    15 4 Отговор
    Затвор , защо ги бавите такива утайки !

    Коментиран от #6

  • 5 Бля бля

    10 1 Отговор
    Употребата на наркотични вещества не е инкриминирана и никой не може да я задържи на това основание. Иначе, всички наркодилъри щяха да са в кауша. Нещо друго има, но журналята няма да го кажат (а може и да не го знаят). За тях е важна само сензацията в заглавието. Красавицата шмъркала. Дрън дрън. Най вероятно, лихварят е закъснял с някоя вноска за шкафчето и ще го изнудват с дъщерята. Властта е сила. Ама сила е нужна и за да се сдобие човек с нея. Например -през СИК.
  • 6 Не знаеш ли

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "111":

    Ами, по добре не. По спокойно е, ако знаят, че ако приказват много, тогава може да пропаднат с двата крака. По послушни са така. А ако нямат какво да губят, може да се разприказват. А това не е добре. Освен това, на свобода се случват някои неща, които в пандиза са по трудно постижими. Например, някои се загубват от профилите си в социалните мрежи.
  • 7 Тежък живот

    7 1 Отговор
    Трудно е да бъдеш в крак със съвремието. Не всеки оцелява. За лихварство си има институции. За рекет -също. За принуда -също. Ако искаш да си лихвар, трябва да заработваш и лептата за системата (разбирай -капо ди тути капи).
  • 8 Бай Шиле

    3 0 Отговор
    Ми тя крушата ябълки не ражда.