18 Февруари, 2021 15:38 7 608 15

Един от най-жестоките убийци потъна вдън земя

  • динко вълчев-
  • присъда-
  • убийство

Той бе пуснат под гаранция от 1000 лв., а след това Апелативен съд – Бургас му наложи мярка „задържане под стража“, към този момент е в неизвестност

Един от най-жестоките убийци потъна вдън земя - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Един от най-жестоките убийци в последното десетилетие в Бургаско се е покрил. Кой остави да се укрие Динко Вълчев, който ликвидира приятеля си по жесток начин?

Той бе пуснат под гаранция от 1000 лв., а след това Апелативен съд – Бургас му наложи мярка „задържане под стража“, към този момент обаче Динко вече беше потънал в вдън земя, информира "Флагман".

Състав на Бургаския апелативен съд разгледа по реда на задочното производство делото срещу Динко Вълчев, подсъдим за умишлено убийство на Бехчет Исмаил – Мечо и го обяви за решаване. Мъжът обжалва 18-годишна ефективна присъда, наложена от Окръжен съд – Бургас.

50-годишният Динко Вълчев е признат за виновен за това, че на 20 март 2015 г. в местността „Перчемлията“, в землището на село Изворище, община Бургас, умишлено умъртвил Бехчет Исмаил и за това, че по същото време и място унищожил противозаконно чужда движима вещ – лек автомобил марка „Фолксваген“, модел „Пасат“.

Присъдата да бъде изтърпяна при първоначален „строг режим“ е постановил окръжният съд. Подсъдимият е осъден да заплати на Г. И., Ш. М. и А. И. по 150 000 (сто и петдесет хиляди) лева, като обезщетение за претърпените неимуществени вреди от убийството на техния родственик.

Подсъдимият Динко Вълчев не се яви в съдебното заседание. От постъпила справка по делото от Второ РУ на МВР става ясно, че до момента от проведените оперативно издирвателни мероприятия лицето не е намерено.

Мъжът е обявен за общодържавно издирване. Няма данни да е напускал пределите на страната. Подсъдимият има наложена мярка за неотклонение “задържане под стража“ от Апелативен съд – Бургас.

Въззивният състав установи, че неявяването на подсъдимия няма да попречи на изясняване на обективната истина и даде ход на делото. Прокурорът пледира за потвърждаване на първоинстанционната присъда като правилна и законосъобразна.

Представителят на частните обвинители се присъедини към становището на прокуратурата. Защитата настоя за отмяна на постановения съдебен акт и за оправдаване на подсъдимия, алтернативно връщане на делото за ново разглеждане в окръжния съд.
Бургаският апелативен съд ще се произнесе в законоустановения срок.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 О МAЙН ДЖИЗAC

    9 2 Отговор
    Сега как ше ОДИ ме до молy😬
  • 2 666

    46 1 Отговор
    С няколко думи убиваш си а свободата ти струва само 1000 лв.

    Коментиран от #11

  • 3 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    16 0 Отговор
    Дано да е потънал в дън земя.
  • 4 Рошко

    8 0 Отговор
    Потънсл е под вдън земя
  • 5 "кой остави Динко...."

    45 0 Отговор
    Как кой ?Съдиите разпоредили мярката за неотклонение 1000 лв!Ако беше бай ви Хан Крум сега съдиите щяха да заемат мястото му зад решетките!

    Коментиран от #6, #13

  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    16 0 Отговор

    До коментар #5 от ""кой остави Динко...."":

    Тогава е имало Дръвник,сега са решетките....
  • 7 555

    27 0 Отговор
    Мале, Мале, какво законодателство, какво правораздаване! И по лошо ни чака в този еврогейски съюз, в който жертвите са виновни, а престъпниците са с човешки права. Ужас.

    Коментиран от #14

  • 8 Нищо

    30 1 Отговор
    Важното е как вчера са хванали двама с 1 грам трева ... ура народната милиция ни пази
  • 9 Ивайло

    6 5 Отговор
    Динко ВълЧев??? Само на мен ли ми се струва, че има неслучайна прилика с действителни лица, а??? Хахаха!!! Махнал е Ч-то и сега си лови мигранти и им вика "тюхо, тюхо"!!! Хахаха!!! :)))
  • 10 любител

    26 0 Отговор
    който го е пуснал сега да отиде на неговото място за 20г. и да върне това дето е получил защото вътре няма да му трябва.за това сме на това положение защото прокуратура съд полиция начело с главния каскет са корумпирани до мозъка на костите.
  • 11 любител

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "666":

    да прав си убиваш на свобода или условна откраднеш кокошка няма прошка от3г. до 5г. затвор.браво
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Пловдив

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от ""кой остави Динко...."":

    ...Или "вдън земята", само че в буквалния смисъл.
  • 14 БАЙ КУРТИ

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "555":

    Няма страшно ЕВРОДЖЕНДЪРИТЕ са във възторг нали следваме тяхната линия . Ако не го бяха пуснали БХК щеше да съди БЪЛГАРИЯ в СТРАСБУРГ за нарушаване на правата Дали ще убиеш 1/2/3 присъдата е една , комулира се . След 10/15 години си излязъл от затвора.
  • 15 Боби

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Поредният български абсурд