Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 11:31 8 560 13

Масажни салони във Варна се ползват за блудствени действия

  • масаж-
  • секс

Съдебният акт е окончателен

 Масажни салони във Варна се ползват за блудствени действия - 1
Снимка: Shutterstock

46-годишен мъж беше осъден по две повдигнати му обвинения – за държане без разрешително на патрони за огнестрелно оръжие (престъпление по чл.339, ал.1 от НК) и затова, че предоставял систематически помещения в масажни салони на общо 6 различни жени за блудствени действия (престъпление по чл. чл.155, ал.2, вр. чл.26 от НК).

Незаконното държане на боеприпаси е установено на 8 януари миналата година, когато в поземлен имот на подсъдимия във варненска местност са намерени 118 броя патрони, без той да има надлежно разрешително за тях. Самото систематическо предоставяне на масажни салони, в друг варненски район, на различни лица за блудствени действия е извършено при продължавано престъпление – от неустановена дата през октомври 2018 г. до м. декември 2019 г.

Делото бе внесено за разглеждане в Районен съд – Варна с постигнато споразумение между страните за вида и размера на наказанието, което съдебният състав одобри. Съгласно параметрите на споразумението, подсъдимият следва да изтърпи най-тежкото общо наказание от определените за всяко от престъпленията, а именно – 1 година и 6 месеца лишаване от свобода, отложено с изпитателен срок от 3 години. Към него бе присъединено и наказание глоба в размер на 1000 лева.

Съдебният акт е окончателен.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    18 2 Отговор
    Ха добър ден !
  • 2 2121212

    9 5 Отговор
    Последно ще лежи ли 1 година и 6 месеца или не , че малко не разбра . Първо пише лишаване от свобода за 1 година и 6 месеца , после пише отложено за 3 годишен изпитателен срок и не става много ясно дали ще лежи или няма , нека някой по-наясно който е да разясни .

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Оли гьо Френ

    12 1 Отговор
    Мимето е паднало от Луната! За това е толкова "умно"!

    Коментиран от #8

  • 5 любител

    22 1 Отговор
    браво хванахте и осъдихте най големия престъпник имал само патрони ами може да ги позва вместо камъни за прашка човека. отгоре на всичко е усигурил и топло работно място на момичетат вместо да мръзнат на магистралата.трябваше да го наградите и да гоните мутрите дето са окичени с оръжие от глава до пети а ма не ви стиска.
  • 6 Asdfg

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "2121212":

    Условна трябва да е, но Мара-ТЪПОТО...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 любител

    11 0 Отговор

    До коментар #4 от "Оли гьо Френ":

    не е паднала от луната ами явно са я изгонили от там че вече е доста дъртичка и за това ги е изпяла.хахаха
  • 9 Алфа Чакал

    20 2 Отговор
    Добре де не мога да разбера какво им пречат салоните за масаж. Това ли е най-голямото престъпление да ти направят масаж с освобождаване. Приятно е релаксиращо е. Какъв е проблема на държавата да го узакони това. Хванат ли те в такъв салон като посетител и тебе те съдят и Какъв е смисъла

    Коментиран от #10

  • 10 любител

    12 2 Отговор

    До коментар #9 от "Алфа Чакал":

    яд ги е че на такива места и обикновения човек може да си направи кефа.а те искат само те да ползват скъпо платените проститутки.хахаха
  • 11 Счупи тъпомера

    10 0 Отговор
    Ти да видиш, чак сега го разбраха, а то е едва от 20-30 години :)
  • 12 Баш Батка

    0 1 Отговор
    Телефон?
  • 13 шефа

    0 0 Отговор
    И аз искамда работя в салона да масажирам бомби хубави кълки бутове и да блъскам млади кюрпета......оххххххххххх