Last news in Fakti

9 Март, 2021 10:11 3 345 7

Полиция и близки издирват 5-годишно дете и баща му

  • издирвани-
  • баща-
  • дете-
  • копринка

Попитах го къде отиват, а той ми каза, че към магазина. Това беше последният ми разговор с него, разказа майката Джеврие

Полиция и близки издирват 5-годишно дете и баща му - 1

Вече четири дни 5-годишно дете от казанлъшкото село Копринка е в неизвестност. То е изчезнало мистериозно, заедно със своя баща, на 5-и март. Полицията и близките ги издирват и призовават за съдействие, ако някой ги види.

„Ние бяхме заедно с бащата вкъщи. Той се качи в колата с малкия. Попитах го къде отиват, а той ми каза, че към магазина. Това беше последният ми разговор с него”, разказа майката Джеврие.

Тя допълни, че е нямало конфликти между нея и бащата на детето ѝ. „Не знам къде отиде и какво се случи”, каза още Джеврие пред Нова ТВ.

„Засега нищо не знаем. Полицията търси бащата Божидар с малкия Ангел, но засега все още няма никаква информация дали някой някъде ги е видял. Наистина сме много притеснени. Отправям призив да се молим те да се върнат у дома”, допълни роднина на изчезналите.

Полицията е започнала акция по издирването на бащата и детето в събота.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спрете се бе

    20 3 Отговор
    згазени ..игани, изгубени ..игани!! Само,за тия пишете,после защо в чужбина,ни мислят,за ..игани!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хасанчето

    5 1 Отговор
    Това също е особеност и право на етноса. За какво ги търси полиция и кой плаща ? Пишете -" майката " ,пишете -" бащата " и всичко си е на ред. Никъде не пише за семейство и брак законен. Тогава кой и какво търси. Равни права и кой колкото си иска мъже и жени и майки и бащи на всякъде където е работел безработния. А хубаво ли ви е като вземате по-големи помощи за отглеждане на дете като " Самотна майка " . Седи си сега самотна и ще си намериш още "Бащи " за следващите доходи. Дано поне малкия Ташунко Сапа да е добре с другата ,с другите дето е " баща " татко му. Дано не го е продал за чаркове в чужбина.
  • 5 Това е работа на патладжани

    8 0 Отговор
    Рома продал патладжана на Гърция
  • 6 Шопо

    4 0 Отговор
    Продал е детето в Гърция...
  • 7 Виждащ

    1 1 Отговор
    Може да е паднала колата в близкия язовир,ако е бил пийнал бащата.