13 Март, 2021 17:12 10 908 22

Екслейтенант на Митьо Очите със страхова невроза

  • георги джендов-
  • митьо очите

Георги Джендов получил психическо разстройство след нападението с мачете и тейзър в Морската градина на Бургас

Екслейтенант на Митьо Очите със страхова невроза - 1
Снимка: Флагман

Известният крими герой и екслейтенант на Митьо Очите - Георги Джендов получил страхова невроза след нападението с мачете и тейзър в Морската градина на Бургас, пише "Флагман".

Това стана ясно на разпоредителното заседание по случая, на което 42-годишният бургазлия, който е със спортно телосложение и солидна фигура, представи съдебно-медицинска експертиза.

Тя показва, че Джендов е със страхово разстройство след заплахите на опонента му Георги Дългия.

Припомняме, че страховитият екшън се разигра на 29 април м.г., когато Джендов и Дългия се срещнали случайно в района на Северния плаж, рано сутринта. По това време атлетът Джендов провеждал сутрешния си обичаен джогинг.

Според първоначалните твърдения на единствения свидетел, също култова личност от крими средите, Дългия извадил електрошоков пистолет тейзър, с който атакувал от упор жертвата си. После агресорът започнал да го налага по главата с дръжката на нож тип късо мачете.

Свидетелят на драмата, който също обича да поддържа тялото и духа си в младежки стил, вчера заяви пред съдийския състав, че всъщност нищо не бил видял и посочи, че не си спомня дали изобщо Дългия е човекът, който е нападал Джендов в Морската градина.

При първоначалния разпит някогашният лейтенант посочил, че е бил обиждан по най-отвратителен начин с непростими квалификации на личностна основа. В съда подчерта, че е бил заплашван, което довело да "отключването на неопределени страхове за живота му".

Джендов и Георги Дългия са познати фигури от ъндърграунда. Имената им нашумяха най-вече с масовото сбиване в созополската дискотека „Бикини”, където компанията им опита да респектира персонала на заведението.

Впоследствие, въпреки приложените записи от видеокамерите и ясното идентифициране на участниците в боя, до съдебен процес не се стигна.

Джендов и част от неговите хора прекараха известно време в ареста, но впоследствие бяха пуснати и оневинени, поради възникнала трайна амнезия у пострадалия персонал и клиентите-свидетели.

Малко след този случай започнали дрязгите между двамата авери и отношенията им се обтегнали. Причините за "разлъката" остават неясни.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 дддд

    30 0 Отговор
    За органи.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 шубето голям страх

    28 0 Отговор
    Джендов, ми името казва всичко ! Вече и мутри, като мутри няма само "батки" !
  • 6 ежко

    37 0 Отговор
    Респектиращият го респектирали и се наакал!Толкова за какви велики мъже били мутрите!
  • 7 ЕИ ГОЛЕМИ МЪЖЕ ПРАВЯТ СЕ НА ШМАТКИ!!!

    30 1 Отговор
    И СЕ ПИШАТ МУТРИ..А ПРЕДИ 30 ГОДИНИ ИМАШЕ ИСТИНСКИ МУТРИ..АМА УМРЯХА СКОРОПОСТИЖНО ..ХА ХА ХА
  • 8 Сух

    8 0 Отговор
    За пари..
  • 9 324

    14 1 Отговор
    Стига ставате смешни! Кои са "докторите" дали тази епикриза? И кога ще започнете да разследвате тези порода. Не пишете глупостите, които вършат платените "доктори"
  • 10 Този става за донор,още може да ..

    6 0 Отговор
    Свърши някаква благородна мисия!В най скоро време някой ще го подготви за втора серия ,,Страхова невроза 2..."
  • 11 Кой68

    11 0 Отговор
    Ти д@ видиш ...Ако го пусн@т на свобода ще му мине .
    Так@ става к@то усети че ще влезе н@ топло .
    Нищо му няма .
  • 12 Бай Ставри

    9 0 Отговор
    Дайте го да го лекуваме момчето
  • 13 bgred

    8 0 Отговор
    Ами доктора да го понижи в чин, младши лейтенант или старшина.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 цензура в зародиш

    4 0 Отговор
    Какво да коментирам,след като не мога да коментирам. 2 поста 2 лепенки,добре дошли в новия свят където всичко смислено,се обезмисля от някого.
  • 17 Браво факти пак надминахте себе си

    5 0 Отговор
    Много важна информация за двамата примати къде не могат да си го премерят като хората🤔
  • 18 Вестел

    3 0 Отговор
    И при нас на селото непрекъснато минават едни питикантропи с брадви.
  • 19 Тра-ла-ла

    2 0 Отговор
    Джендърска работа! На този и името му е такова!😂😂😂
  • 20 Тези са бандата на "наркобоса с торбите"

    5 0 Отговор
    Шпиони и жалбоподатели за които полицията и правораздавателните органи в Бургас са като "майка залрилница. Пускат жалби и водят дела срещу всеки и за техните дела като" жертви" машина работи здраво с лъжесвидетели допускани и обгрижвани от" системата". По техните дела винаги се работи бързо и ефективно в срокове. За Очите о бандата му бургаската система в наведено и лакейско състояние. И въпреки че след нападението в Фор Ю всичко бе толкова явно, "бургаската държава" продължава да им служи, нищо че вече го няма "следователя на Очите"!
  • 21 В бургаските медии

    8 0 Отговор
    Коментари и статии относно Очите и шайката му не се допускат, само когата са възхваляващи, митологизиращи. В тези стати са наричани "митичния бос", "страховития лейтенант" "боса се завръща и градът трепери" и подобни платени и антидържавни и антинародни лъжи" целящи да всяват страх и респект. А когато си" платен журналист", няма как да си свободен. Корумпирания лъжеглашатай сам се лишава от свободата си.
  • 22 Кънчо

    1 0 Отговор
    Кой ще заплаща труда на правораздавателите в това чудо ? А той никак не е евтин , а напротив -златен, съдейки по имоти и автомобили.