Last news in Fakti

4 Януари, 2013 14:57 23 495 76

BG шофьор наби германец, направил му забележка

  • български шофьор-
  • наби-
  • германец-
  • забележка

Германец и българин се биха в Кубрат. Скандалът възникнал вследствие на отправени нецензурни думи към гражданина на РГермания около 14 часа на 2 януари, съобщиха от полицията в Разград.

Пред базата на фирма “Дженеръл Трейдинг енд Продакшън” в Кубрат разправията прерастнала в побой, при който 32-годишен мъж от Сливо поле нанесъл юмручни удари в главата на германеца.

Според Дарик чужденецът направил забележка на нашенеца, че шофира бързо в населено място.

Тъй като миналия ноември едно от кучетата на германеца пострадало при пътен инцидент, той се развикал към преминаващото возило. Водачът – 32-годишен мъж от Сливо поле – забелязал реакцията му и се върнал с буса назад и се разиграл юмручния побой.

По случая е образувано досъдебно производство за едро хулиганство /член 325 от Наказателния кодекс/. За подобно престъпление законодателят предвижда затвор до 2 години или пробация.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    10 1 Отговор
    BG просток.
    Дай му сега една година затвор, да се научи на ред и дисциплина.
    Само простотия в тази страна. Ужас.
  • 2 Стар Българин

    9 1 Отговор
    Този е типичният български- Бай Ганьо.

    Ето от такива простаци си черпят мнение за нас чужденците.

    Коментиран от #5, #7

  • 3 ЗЛАТКО злобарката

    1 6 Отговор
    da si trae kato e v chujda darjava
  • 4 ЗЛАТКО злобарката

    1 5 Отговор
    da si darji pesovete varzani 4e
  • 5 ЗЛАТКО злобарката

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Стар Българин":

    tova e dostoen balgarin koito ne dava da go obijdat v sobstvenata mu strana

    Коментиран от #40

  • 6 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор
    abe iskarahte nemeca sveta voda nenapitra.are stiga.bog znae kak se e izdarvil na shofiora inali znaete kato doidat v BG si misliat she vsichko im e pozvoleno.boi mu e maikata.

    Коментиран от #71

  • 7 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Стар Българин":

    hodi se pokloni na nemecaa i shte ti dade bonbon xaxa
  • 8 Христо Ковачев

    1 3 Отговор
    у чуждо село и керемидите бият да си трае германецу оти киутеко е готов
  • 9 Patriot

    8 1 Отговор
    ...........Водачът – 32-годишен мъж от Сливо поле – забелязал реакцията му и се върнал с буса назад............
    Ганьо си е Ганьо.....слязал да раздава правосъдие......и да избива комплекси...щото кой го знае какъв е и в каква 20 годишна барака е бил....
    Ама сега /ако сме нормална държава/ да го осъдят да плати 5 бона и да полежи 6 месеца.......после,..... и кротко ще кара и на никой няма да посяга......

    Коментиран от #11

  • 10 баба Пена

    1 2 Отговор
    Ко, с Кубрат ли сай бил?
    Кубрат Пулев?
    Не видя добре вече...
  • 11 БУМЕР КАМОР

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Patriot":

    kakvo ti e patriotichnoto kato prav hodish da glasuvash za komu nistite

    Коментиран от #28

  • 12 антиганьо

    8 1 Отговор
    Ей това Ганьо Балкански няма оправяне,само по-луд,по-нагъл ,по-проЗЗТ става !! Затуй държавата му се освинва и свършва от ден на ден! Инвеститори искали,свежи пари искали,развитие искали?! Кой е луд да идва в тая хубава преди територия,превърната на кочина от вас??Държавката ще свърши,но Ганьо е вечен..викайте УРАА,де!Дошъл чужденец,дошъл немецът бизнес да прави-и прави-а Ганьо налита да го бие!? Това е България!! И за какво налита на бой..мигар немецът знамето или химна български е осквернил или се е дупил с портретите на Левски мигар?! Не,там ганьо го няма,там Ганьо не бие..там ганьо се кефи,когато други ганьовци правят тия изродщини! Вместо да си вземе поука ганьото,вместо да благодари за справедлвиата реакция и забележка- наглецът спира,връща се и почва да бие?! Е,що за говедо е това..мигар това е нормален човек?! И после се чуди защо нямало инвеститори,защо бил ПОСЛЕДЕН,ама мнООГо ПОСЛЕДЕН в Европата,за срам и позор,за подигрвака пред белия европеец?! Човекът дошъл от Германия,от Европа,от чужбина в много последната България,дошъл малко да я подобри,но Ганьо не ще! Ганьо гони и бие,наглецът и мизерника!! Това е същия вид “човек” като първобитните племена,които нападат белия човек,който дошъл да им даде развитие и напредък! За Ганьо е нормално да се кара като луд..нали той всъщност е луд?! Естествено че ще избива и ще се избива по пътищата,има си хас! Ганьовците по-долу,кое всичко е позволено на чужденците- това че е нпарвил нормалан забележка или реакция на кретенизма български в случая?! Толкоз ли трудно това достига горе централно до кълбетата ви?? Няма да коментирам що за “българин “ е бил или...циганин сливополски !Велики Ганьовци,велики простаци и наглеци! Велики сте..викайте УРАА..признах ви за такива!!
  • 13 утр

    1 0 Отговор
    хубаво е че сме войнствен народ,ама не си показваме рогцата където и на когото трябва
  • 14 VW Fen

    8 1 Отговор
    Преди няколко дни ме изпревариха от дясно с 70-80 км/ч в града и ме засякоха и когато набих клаксона, за да изразя възмущението си, онзи отвори вратата в движение и започна да ме псува.

    Не мога да разбера, как разсъждават тези хора. И дали има с какво...
  • 15 free

    1 3 Отговор
    Бумер ли си ,буфер ли си, прайш са на мутра ли или имаш нещо против голфовете,че някой с голфе те е прайл сдс сам да си приказваш ли или си поредния келеш тука с голямо мнение?

    Коментиран от #37

  • 16 гола вода сме

    1 6 Отговор
    Кмплексари и мизерници сме и това си е.

    Коментиран от #39

  • 17 Грую

    3 1 Отговор
    Егати тъпия германец :))) Търсил си го и си го е получил :) Ше ми дойде някакъв шваба да ми дава акъл в собствената ми държава :)))
  • 18 nikolay

    3 1 Отговор
    Много хубово, че го е наби. нацисти "Arbeit macht frei".
  • 19 некой

    4 1 Отговор
    аман от жалки създания които се крият зад цивилизованост разхождайки пумияри коити се стрескат отвсеки шум,направил му бил забележка абе човека ли е по важен или скапаният бълхар да бех там иаз че го сритам загубенако
  • 20 uuuuuu

    1 4 Отговор
    обиколил съм цяла европа такава простотия няма никъде
    аман от тъпи мутри
    срамувам се че съм Българин

    Коментиран от #36

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Марио

    1 4 Отговор
    Карам аз (автомобил със австрийски номера) и съм на светофара на МОЛ СОФИЯ рязко влиза пред мен Мерцедес 124 и аз скачам на клаксона и се отмествам в съседната лента (направи ми път един колега) на другия светофар слиза един костюмиран, гърчав, пребледнял темеруд и му казвам голега къв е тоя зор да се удариме на светофара. А той казва ти не виждаш ли, че тези пред мен спряха длъжен си да ме пуснеш. А аз му отвърнах, че малко се е побуркал ако си мисли, че аз съм длъжен да му правя път или каквато и да е услуга и щом не го пускам не е зор да се ударим. Отива си към колата и ми казва, че ще ми счупи зъбите и тогава се разпсувах пред мола и така не слезе да ми счупи зъбите. И седа и си мисля, колко е акъла на българския народ да слезнеш и да отидеш да се разправяш с чужденец. В случая аз съм българин, но той това не го знаеше докато не стигна до колата. Та аз на тези с лъскавите джипове и коли не правя път, та на някакъв каруцар, който е решил, че е цар на пътя и всеки му е длъжен.

    Коментиран от #50

  • 23 терминал 1,2

    1 0 Отговор
    Държавата е слаба или липсва, така всякакви уроди правят каквото си искат по пътищата...
    Онзи дилъра Йоско дето размаза 3 ма знаете ли какво стана с него, АМИ ПУСНАХА ГО и му дадоха 2 години условно, ами онзи с мотора дето размаза момиче на пешеходна пътека, ами и него го пуснаха срещу 3 години условно, ами онзи ......
    За тва или ставаш урод и биеш и т.н. или имигрираш, направиха от България кенеф.
  • 24 простаци бол!

    1 0 Отговор
    проста работа! простото е това- вместо Европата и немското,от една страна и циганското,ганьовското,от друга-какво избират някои ганьовци?? Естествено циганското,ганьовското...такова ,каквото са те!! Тоя Ганьо трябва да бъде смачкван навсякъде ,но обратното се допуска и търпи-Ганьо да смачка страната и развитието й ! Вместо да се чисти,окултури,да белее- тя циганее и чернее!,простее ! Сам Ганьовецът е по върховете на властта,и това е от десетилетия..какво друго да бъде?? Ей ги и коментаторчетата мамини..колко Ганьовци жалки и прости ,та чак тъпанарски има сред тях! СРАМ И ПОЗОР ЗА ТАЯ ВЕЛИКА ЕДНО ВРЕМЕ БЪЛГАРИЯ !!!
  • 25 Едикой си

    1 0 Отговор
    Прост народ слаба държава.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 илко

    2 1 Отговор
    само в е бг това не6то проста даржава и типи шафиори
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 песимист

    11 1 Отговор
    Питам и не чакам отговор: това германче дали би псувало така в Германия при същата ситуация? Само не ми обяснявайте, че там не карат така - нали на симеон кобурга сина кардам катастрофира в града със 120км? Не позволявайте на всякаква чуйдоземска измет да идва и да прави с нас каквото си иска!
  • 31 наблюдателен

    1 2 Отговор
    Не се хващайте за това, че е германец. По-важното е, че е кучкар - кучкарите са агресивни и много от тях разбират само от бой. Така че нищо чудно да е предизвикал шофьора с поведението си.
  • 32 prizrak

    4 1 Отговор
    тарикачета по доло дето защитават побойника да си напрегнат гладките като яйце мозъчета и да помислят че утре може и на тях някой да им разбие муцуните или счупи зъбите на улицата.Това че се правите на бабаитчета по форумите няма да промени факта че винаги ще има някой по силен от вас който да ви нарита в калта.Има и вариант в който и оръжие да ви изкарат и да ви проснат на асфалта за пет секунди.Като помисли човек колко сила се иска за да натиснеш спусъка???? Е сега Ганьовци светна ли ви лампичката???? И всичко това става и ще продължава , докато престъпниците получават условни присъди и селските тарикати се чустват безнаказани. И последно – не се опитвайте да оправдавате олигофренщината българска с факта че пострадалия бил германец.Такива изцепки се случват всеки ден и с българи.
  • 33 един от вас

    4 1 Отговор
    отдавна не чета коментарите под статиите и сега не го направих няма нужда прочетете ги и ако все още можете да мислите помислете поне малко със зелките който носите на раменете си няколко приятели си отидоха по пътищата на българия но простотията няма край минавам по край паметниците им по пътя и оставям цвятя а безсмъртните идиоти продължават да летят със 20 годишните си таралясници и да псуват и да си мислят това се случва само на другите на мен не а паметниците по пътищата се множат с 1000 на година ??????????????? защо и докога
  • 34 Сандю

    4 1 Отговор
    Това германче със сигурност няма да кара и няма да псува така в Германия,но нашето Говедо където и да отиде така ще кара и говедо ще си остане.А в Германия само да притесниш пешехоец на пешеходна пътека с клаксон отнасяш глоба.А в България дали си прегазил човек или куче е едно и също.
  • 35 Марио боксьора

    1 0 Отговор

    (анонимен) 4 януари 2013,
    15:12 отговори

    Аналогичен случай в Приморско преди години. Карам си служебната кола в края на града с не повече от 50 км/ч. Минавам покрай къща с две коли отпред и след 20 метра гледам някакъв дебелак зад мен вика и ръкомаха. Реших че има проблем с колата и се върнах да му помогна. А оня ми се нахвърля и вика що съм карал така бързо пред къщата му, имал кучета. Засилих се, и докато се усети - шут в т...цитте, още един, длан в носа и една бърза глава за десерт. Сви се на охлюв и взе да вика за помощ. Аз офейках най-вече защото спомена за кучета а бях сигурен че ги държи отвързани. Аман от такива раздавачи на правосъдие.
  • 36 БУМЕР КАМОР

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "uuuuuu":

    mii hodi tam kadeto niama da se sramuvash
  • 37 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "free":

    imam protiv golfa da shto neshto iskash da mi kajeshh li a nemec xaxa
  • 38 Ина Стефанова

    1 0 Отговор
    Преди десет години в Лондон няколко от най-успешните британски PR агенции бяха организирали представяне на своите идеи за комуникационна стратегия на България – тогава ни предстоеше да извървим пътя до членство в НАТО и ЕС, тогава българската икономика, както и сега, разчиташе на животоспасяващи пари от туризъм.
    Медиите не знаеха какво е заданието, стигнало до тях. Стана ни ясно, когато един от експертите се обърна към хората от официалната делегация и каза в прав текст: "Грешка е да искате да се рекламирате като най-евтината дестинация. Защото това означава евтини хотели, евтино пиене, но също и евтини жени, никакво достойнство. Това ли искате хората да си мислят за страната ви?".
    Така и не знам кой тогава спечели конкурса, но явно някой, който е смятал, че когато сам си сваляш цената, това е ок! Защото имиджът ни е точно такъв – място, където можеш до несвяст да се напиваш, жените са повече от достъпни дори и с джобните пари на един западен тийнейджър, полицията е благосклонна, когато безобразничиш и повръщаш по главната улица.
    В Албена още се разказва легендата за туриста, който три дни слизал от стаята си, напивал се до безсъзнание на бара, персоналът го завличал обратно и така до момента, в който му предложили да иде на плажа поне веднъж. Той ги погледнал мътно и попитал: "Ама тук море ли има?".
    Но този текст не е за туризма ни, или поне не само за него.
    Защото имиджът на България има и други измерения. Ако се "откачим" от собствените си представи за
  • 39 bulgarian?

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "гола вода сме":

    Като простотията българска няма никъде...ха-ха ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ???Минало-заминало. И помен няма от това което е била България.За огромно съжаление днес сме най-изпростялата нация, ЧАЛГАДЖИИ, в което ме уверяват писанията по-долу! Никакви закони, никакви правила, никакво уважение към човека, само простотия!!! Извън България хората са научени на правила и с право се възмущават на родната ни идиотщина!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 наблюдател

    1 0 Отговор
    до 31 - може да не е германец пострадалия, но и нападателя от Сливо поле не е българин!
  • 42 пижо

    1 3 Отговор

    До коментар #40 от "Стар Българин":

    Петър Кирчев, не беше ли ти оня хулиган с бухалката на пловдивското кръстовище?
  • 43 само така

    2 1 Отговор
    бий да те уважават,разни германци,англичани,ай
  • 44 Германеца

    1 0 Отговор
    Ти кво мислиш, че в Европа ги няма тези неща ли? Бачкаш някъде и дословно ти го казват в очите - "Крада, ама аз съм си в държавата, ти си чужд!" Вземи се осъзнай малко за какво иде реч - не всеки германец, ш...л булгаристанска проститутка е "инвеститор", нито ще подобрява страната - само ползва съществуващата инфраструктура - дрога, алкохол, к..ви и т.н. Преди дни го писаха един такъв богат "инвеститор" от Германия и "доброволното" му връщане до родината, че бил крил данъци. Вярно е и това, че се избиват нашите от мизерия и алкохолизъм, кражби и проституция, включително и в чужбина, но никой не подава там ръка. Някой ги кани, за да ги ползва за това, не мислиш ли, някой, който е доволен от евтините проститутки и алкохол, дрогата и кражбите! Кой друг ще вади кестените от огъня или ти кестени не ядеш?
  • 45 Николинка КАМОР

    4 1 Отговор
    чужднеца има касмет ако мебе напсовал в врацанско удряме здраво аз удрям здраво

    Коментиран от #52

  • 46 Естет

    1 1 Отговор
    Тия па германци все някой ги бие...
  • 47 свиетел

    1 0 Отговор
    То за простотията няма българи няма германци но всеки си намира майстора...преди 2 седмици един бакшиш премина с висока скорост покрай играещи си деца и един дядка му заракомаха..и бакшиша веднага задна и пред дядката с щанга в ръка...на дядката като подвади патлака от торбата и хахаха...бакшиша се наака ...даде задна и дим да го няма !!!
  • 48 anonym0us

    1 0 Отговор
    Бай-Ганьо, поне в тези неща го бива! Да се бие и да се прави на отворен, че някой кара бавно пред него, слиза и го пребива, че някой кара бързо, слиза и го пребива, че някой пресякъл или го засякъл с колата, веднага излиза и го пребива, друго не знаем! Винаги сме били последната дупка на кавала, и такива ще си останем, простолюдие! Жалко но факт! Културата ни е НУЛЕВА, и никога не е била по-висока, и няма какво да се сравняваме с другите държави! Не, че там ги няма такива като този идиот! НО при нас са масово явление! Не се срещат нормални, това е лошото!
  • 49 не става

    0 1 Отговор
    Яяяя..,че то в Кубрат било пълно с граждани на германия....и предста
    ви си от там минал селянин с бус."Разиграл се юмручен побой".....
    Уж нашия го набил,пък се разиграл побой.Немеца май не е стоял много хрисим,след "любезната забележ
    ка".Интересно как го е чул толкова подробно шофьора след като шофирал бързо в населено място,сигурно онзи е тичал след него с 80 км и му е отправил лека забележчица заради пустото му куче.
    Интересно ,ако беше станало обратното след "юмручния побой"
    дали щяхме да прочетем и една дума. anonym0us....стига си стенял,
    ами чети между редовете.АМАН ОТ СУПЕР КУЛТУРНИ....И ЕВРОПЕЙЦИ
    Баш ми е до кучето на немеца, те ни направиха на роби, сега ще
    им лежим кучетата.....евала на полицаите предотвратиха 3та световна
  • 50 БУМЕР КАМОР

    1 3 Отговор

    До коментар #22 от "Марио":

    e imai v predvit che ako pak ti imashe poveche akal ot nego shteshe da go pusnesh za da niama razpravii ama karai
  • 51 Лъчо

    3 1 Отговор
    Ее голлллям проблем ! Какво толкова е станало ? Един нашенец (може и да е Ганьо но си е наш) взел че отупал малко прахта на един немец,нищо му няма ще му мине като на кучето. Наистина това може да се случи на всеки един от нас (не желая на никой) но какво да се прави,като живеем в такава държава с такива хора. Лично аз мисля,че скоро няма да видим оправия,но едно малко ме успокоява: не сме само ние такива "бабаито-джигити". То май като вземеш Балканския полуостров и бившия СССР сме си все от един дол дренки и сме на едно и също дереже с малки разлики. Така че е редно европейците,като дойдат при нас в Евро-Азия да се съобразяват,малко с нашата реалност и да се държат малко по така. Същото се отнася и за нас (когато сме на запад) но друг е въпроса,че не винаги се получава така и случката в Кубрат е нагледен пример за това.Това си е мое мнение. Не исках да обидя никой!
  • 52 kiril

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Николинка КАМОР":

    там се научете да пишете ... за пиенето и боя сте ми ясни ...
  • 53 кйх

    1 4 Отговор
    ТЪПИТЕ ШВАБИ СЕ МИСЛЯТ ЧЕ МОГАТ ДА Е... БГ ЖЕНИТЕ И ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ С НАСЕЛЕНИЕТО
  • 54 ичко

    1 0 Отговор
    щом е в кубрат значи турчин с немски паспорт се сби с циганин с български паспорт
  • 55 999

    0 1 Отговор
    честито на немеца,другя път пак да псува заради някакъв коферман,тогава може и повече юмруци да отнесе...браво на нашия човек,стискам му ръка
  • 56 ТРОШАЧА

    1 1 Отговор
    ТИПИЧНО БЪЛГАРСКА ПРОСТОТИЯ ... НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ПОВЕЧЕ ДА КОМЕНТИРАМ КАКВОТО И ДА Е ... ! КАМИОНДЖИЯ'' ! ПРОСТ КАТО ... (епитета е кой каквото си избере ...)
  • 57 :D:D

    0 1 Отговор
    kvo da kaja zakvo vika germaneca kato 4oveka si kara po barzo emi ko kakto iska taka 6te si kara az kat karam v naseleni mesta sus 100 kvo i na men da mi se razvikat vra6tam se i go vkArvam vuv koma
  • 58 Гатю секса

    2 1 Отговор
    То тъпия германец да се радва че е имало само бой :) Щото можеше да стане и по-лошо. Ей като ония френските командоси дет си признават само за боя, че другото не е за разправяне :) Ако на мен някакъв шваба ми се развика на улицата сигурно няма да се сдържа и аз ше му разбия кофата ! За кви се мислят ? За колонизатори ли ? Кат не им харесва тук да си седят в германия и да бачкат, ама много да бачкат, че има цяла Гърция да изхранват кат са толква умни :) Швабата бачка, гръка играе сиртаки, ама иначе мого умни били немците :)

    Коментиран от #60

  • 59 REDBULL

    1 0 Отговор
    ПОловината от акъла на немците да имахме щяхме да сме светлинни години напред..но с тея разсъждения тип бай Ганьо нема стигнем далеч.... Господ да пази България!!!

    Коментиран от #63

  • 60 Васил Кехайов

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "Гатю секса":

    Уникално силен в глупоста си.
  • 61 Джак Даниелс

    1 5 Отговор
    Както ние се учим в Германия ,Англия и къде ли още не , да спазваме техните правила , да викаме "ДАНКЕ" и "тенкю" на всеки 10 метра,така и те ще се съобразяват с нас и нашите правила в НАШАТА държава . Който каквото си е търсил си го е намерил . Сега ще си връзва немеца кученцето и ще му е мирна главата . И няма да му е подута най-важното :)

    Коментиран от #65

  • 62 бай Ганьо

    1 0 Отговор
    Тази пръчка да го ръгнат в панделата за две години.После ще минава и ще поздравява на немски език учтиво.
  • 63 Германеца

    1 3 Отговор

    До коментар #59 от "REDBULL":

    Ние имаме мнооого повече акъл от тях ( запознай се с поне 100 тина Германеца и после давай статистики ) разликата е , че те са голяма държава и мноог дисциплинирана .. и много умели политици я управлават
  • 64 doni

    1 0 Отговор
    Да бе, Германците глупави, ама политиците им свестни. Тези политици да не ги спускат от космоса? Факт е, че сме много прост, с малки изключения.
  • 65 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #61 от "Джак Даниелс":

    Ти може от селото си да не си излизал,ама знаеш къде тенкю ...къде данке казвали на 10 метра:)))))
  • 66 Емилия Стефанова

    0 0 Отговор
    итам в германия ги има ама те са чужденци не немци
  • 67 Емилия Стефанова

    0 1 Отговор
    те са от някаде гладни да дожли да земат ено бмв на 20 гудини и да ховят по барчитата да са праят на клоуни

    Коментиран от #68

  • 68 хахах

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "Емилия Стефанова":

    ТИ амаш ли 3-ти клас,май-цък?
  • 69 SHITBG

    1 1 Отговор
    sega e momenta na Germaniq da i pisne ot nas i da ni porobqt i da mahne na6te upravlqva6ti i da si nazna4at tehni nezavisimi ot Bulgariq i taka :) EEEEH MECHTIII... :x KOI 6E NI ZEME NAS WE ? :d :d :d
  • 70 ГЕРО

    0 0 Отговор
    ЕИ Хора отворете си очите НЕ само да казвате или викате данке или тенк ю а да имате култура на движение по пътищата било то като пешеходци или като водачи в селото ви да има знак 30км. трябва максималната ви скорост да е 30км. а не като селски бекове да раздавате юмруци!!! Той е силен със силата си а не с умът си!!!
  • 71 selski bek

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "БУМЕР КАМОР":

    6ofera e sprial ama az da biah na mqstoto na nemeca hohoho 6tiah da go ... na centara....

    Коментиран от #76

  • 72 Насо

    0 0 Отговор
    Ей,Джак Даниелс -да се съобразява казваш,с нашите правила,а? А какви са тези нашите правила? Ти знаеш ли ги? Явно не,и аз ще ти кажа поне едно от тях : В населено място,движението става с максимална скорост 50 км/ч ,освен в случаите,когато има знак с указано друго ограничение (разбирай по-малко - 40,30...)! Та,за кой по-точно казваш,че трябвало да се съобразява с НАШИТЕ правила? От такива като теб и този сливополец ли е и другите ви подобни,до гуша ми е дошло. На тоя ако му дадат по-малко от 2 год. ефективно,смятай че не сме държава,а забележи -в закона има опция и УСЛОВНО !!! Как е възможно? Кога ще станем нормална за живеене страна? Такива трябва редовно да се плевят,в добрите страни,затова е хубаво,защото градините са им по-оплевени,а нашите са направо буренясали...-:(
  • 73 ashito

    0 1 Отговор
    ми то туи е баи ганио......просто немам думи
  • 74 Иван

    1 0 Отговор
    Приказката за казана е вярна.Германеца с радар ли е бил,че е установил скоростта на МПС то?Второ колко от ВАС спазват правилата за движение по пътищата на 100%?Трето..едно от кучетата му пострадало....А защо не е било вързано въпросното куче и било ли е с наморник?

    Коментиран от #75

  • 75 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "Иван":

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.