Last news in Fakti

23 Март, 2021 15:51 6 539 5

Трагедия почерни младо семейство в Калофер

  • самоубийство-
  • калофер

Заради любовта към чашката семейството няколко пъти се разделяло и събирало

Жестока семейна трагедия се разигра в Калофер. 32-годишната Иванка К. се натъкна на трупа на 36-годишният ѝ съпруг.

Жителка на Калофер подала сигнал в РУ Карлово, че намерила съпруга си прострелян.

36-годишният мъж имал проблеми с алкохола, пиел, но не тормозел семейството си. Живеел заедно със съпругата си, двете си деца- на 4 и 8 годинки и своята майка в къща в Калофер.

Заради любовта към чашката семейството няколко пъти се разделяло и събирало. Всеки път те се сдобрявали в името на децата, но мъжът не се отказал от порока си, дори се подложил на лечение в клиника.

Снощи около 18:30 часа, както всяка вечер, семейството трябвало да се събере около трапезата, но от горния етаж се чул изстрел. Когато съпругата се качила в стаята, намерила мъжа си мъртъв с рана в слепоочието.

При огледа не са установени следи от насилствена смърт, а до тялото на мъжа е открито и оръжието, с което се е самоубил- незаконно притежаван пистолет.

Тялото е в съдебна медицина за аутопсия.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    7 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: При огледа не са установени следи от насилствена смърт

    Само дупка в слепоочието! Марче, самоубийството (дори доказаното) Е НАСИЛСТВЕНА смърт! За недоказаното - да не говорим!!!
  • 2 Гостенин

    8 2 Отговор
    Трагедия е да ти падне керемида от някой покрив, а това е логичен край на алкохолната зависимост.
    Осен ако не е бил неизлечимо болен

    Коментиран от #4

  • 3 Човекът

    4 2 Отговор
    Може да е и психясъл, ако в храната му, някой е слагал нещо. За отказване от алкохола. Знам за такъв случай, преди години, в София , на ул. “ Странджа “. Без значение... лека му пръст.
  • 4 Склоняването

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гостенин":

    Към самоубийство, по различни начини, е престъпление. Пример системен женски тормоз. А жените го умеят! Бие мъжа си и крещи за помощ.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.