Last news in Fakti

24 Март, 2021 12:41 3 369 8

В ранен следобед: задържаха водач с близо 4 промила алкохол в Своге

  • своге-
  • пиян водач-
  • пиян

Нарушителят отказал кръвна проба за химически анализ

В ранен следобед: задържаха водач с близо 4 промила алкохол в Своге - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Около 14.30 часа вчера, на бул. „Дунав“ в град Своге автопатрул спрял и проверил лек автомобил Audi 80, управляван от местен жител. 31-годишният водач бил тестван с дрегер, при което уредът отчел внушителните 3.86 промила алкохол в издишания въздух. Нарушителят отказал кръвна проба за химически анализ. Задържан е за срок до 24 часа и срещу него е образувано бързо производство за престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

Почерпен шофьор e попаднал в полезрението на свогенските полицаи и малко преди обяд вчера. На бул. „Искър“, при проверката на лек автомобил Opel Astra, служителите на реда изпробвали водача с дрегер, който отчел 1.28 промила. 64-годишният нарушител е задържан за срок до 24 часа и срещу него също е образувано бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Врачка

    9 0 Отговор
    Ами ,ако го бяха задържали в късният слетобед вероятно щеше да бъде
    с 6 промила.
  • 2 Шофьора

    4 0 Отговор
    На закуска ядох баничка с боза! Ония производителите какво ли не слагат в тая боза! Ей, вече няма нищо истинско! Ще ги съдя!
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор
    Не е в кръвта ,а в издишания въздух!И не ,може да имаш 4промила,щото ще имаш алкохол вместо кръв!Уреда им е дал грешно показание,или са го намазали със чист спирт и проверявания водач не се е усетил!И Накрая,малко се образовайте в промилите за да не пишете такива небивалици!!!

    Коментиран от #7

  • 4 Бандерас

    1 0 Отговор
    Ами как!? Това не е възможно да е местен,защото вече втора година ме спират със СВ регистрация и се опитват незаконно да ми отнемат книжка или регистр.табели ,но уви минавам с глоба за отчитане на дейност, защото нямам предишни нарушения,докато преди и след мен местните СО регистраций биват не обезпокоявани! Та евала за това,че и местни санкционирате,защото се чудих повече да не излизам там да правя обороти на магазините ,като ме бройкат с номер СВ на автомобила,то скъпичко ми излиза хем да подържам бизнеса в Своге като клиент,хем КАТ Своге😄😄😄
  • 5 сила

    2 0 Отговор
    EMO KMЕТСКИЯ нон стоп пиян и дрогиран от 1996 до сега....
  • 6 Искрецов

    0 1 Отговор
    Това е в резултат на пътуването му от Бучин проход до Своге. Изродите от община Своге и АПИ изровиха пътя през ноември миналата година и хората пътуват като през турски гробища вече пет месеца! Не издържат и вдигат промилите!
  • 7 гошо

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ми като не е пил защо не е дал кръвна проба. Требе да е много ПРОСТ тоя от Своге, не мислиш ли /ако можеш/.
  • 8 whitenoise

    0 0 Отговор
    98-ма дадох 3.9 на мотор там... само напред и нагоре :)