31 Март, 2021 15:14 3 613 6

Отвличане като на филм в Тръстеник

  • отвличане-
  • тръстеник

32-годишният е установен в дома им, жената и детето също били изведени от там в добро физическо състояние

Отвличане като на филм в Тръстеник - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

На 30 март, около 16.30 часа, в УП - Тръстеник постъпил сигнал за отвлечени 23-годишна жена и едногодишната ѝ дъщеричка. Това съобщиха от ОДМВР-Плевен.

Посочен е и извършителят на посегателството - 32-годишен, с когото тя живеела на семейни начала. Според първоначалните данни, след скандал между двамата, младата жена, заедно с детето, напуснала дома им в Тръстеник с лек автомобил.

След като мъжът засякъл и спрял колата, използвайки физическа сила, качил партньорката си и детето в своя автомобил и отпрашил в неизвестна посока.

По случая било образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 142 от НК и в хода на предприетите незабавни полицейски действия, късно вечерта същия ден, 32-годишният е установен в дома им, жената и детето също били изведени от там в добро физическо състояние.

Заедно с мъжа са задържани и съучастниците му - 51-годишна негова близка и 25-годишен. Под ръководството на прокуратурата продължават процесуално-следствените действия за пълното документиране на случая.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    16 1 Отговор
    Този див див изток.

    Коментиран от #3, #6

  • 3 koлибap

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Аслъ кат америчките еКашони от Оливуд...
  • 4 Гъдю Гъдев

    3 0 Отговор
    Скучен филм
  • 5 лилав сюжет

    15 1 Отговор
    и лилави актьори
  • 6 Гошо

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Север брат, централен север. Ясно е че са роми със неустановени роднински, фамилни и сексуални връзки, паднели мрак падат граници и задръжки!