2 Април, 2021 10:24 3 863 4

Задържаха бивш общински съветник – шофирал пиян

  • илия георгиев-
  • сандански-
  • пиян

Поредно провинение на Илия Георгиев на пътя

Задържаха бивш общински съветник – шофирал пиян - 1

Бизнесменът и бивш съветник в Общинския съвет в Сандански Илия Георгиев е бил задържан в следствения арест заради шофиране след употреба на алкохол, предаде "Струма". Инцидентът е отразен в полицейския бюлетин вчера.

На 29 март около 00.10 ч. бизнесменът е бил спрян на пътя между Сандански и село Лиляново от автопатрул за рутинна проверка. Той е управлявал лек автомобил Opel. Тестван е с техническо средство дрегер, който е отчел 2.35 промили алкохол в кръвта. Ил. Георгиев е задържан за 24 часа, а случаят е докладван на Районна прокуратура – Сандански.

Региналното издание допълва, че това не е първо прегрешение на Илия Георгиев на пътя. Преди 3 години и половина той е бил осъден условно с лишаване от свобода и отнемане на свидетелството за управление за половин година. От справка в съда става ясно, че след случая Ил. Георгиев е бил реабилитиран и по документи се води неосъждан.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Си ган

    1 17 Отговор
    Оставете хората поне за ден, празнуват победата на ГЕРБ предсрочно..
  • 2 този

    18 2 Отговор
    И пак от герб
  • 3 дявола

    14 0 Отговор
    Взимате му книжката и колата и затвора лесно
  • 4 Иван Грозни

    8 1 Отговор
    Как реабелитиран? Все едно, че не е пил никога. Сега се случва пак. Е гати държавата, е гати правосъдната система.