Last news in Fakti

12 Април, 2021 10:20 2 855 3

Обраха и потрошиха заведение за трети път в Пловдив

  • обир-
  • кафене-
  • кражба

На камерите ясно се виждат трима души. Те са подготвени, носят желязо, маски

Обраха и потрошиха заведение за трети път в Пловдив - 1

Вандали разбиха за трети път кафене в центъра на Пловдив. Грозната случка се предполага, че е дело на група младежи. Въпреки охранителните камери, те не се притеснили и изпочупили заведението и витрините. От заведението са задигнати хранителни продукти, безалкохолни и бира. Крадците първо чупят външна камера, която е бутафорна.

„На камерите ясно се виждат трима души. Те са подготвени, носят желязо, маски. Чупят прозореца, след това разбиват и витрината и започват да изнасят каквото могат”, разказа собственикът на заведението Методи Андреев пред NOVA.

Крадците обаче не забелязват, че в заведението има и друга камера, която ясно ги заснема. Собственикът е публикувал снимка на единият от тях в социалните мрежи. От полицията са заявили, че разследват случая.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 667

    4 5 Отговор
    Ако е прецакал хора.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 кайо

    0 0 Отговор
    E как нема да носат маски, нали е ковид, идеален климат за престъпниците!