29 Април, 2021 16:40 3 640 4

ГДБОП преустанови дейността на незаконни кабелни оператори в Североизточна България

  • гдбоп-
  • кабелна телевизия-
  • кабелни оператори

В хода на спецакцията са били извършени претърсвания на осем адреса в Русе, Разград, Шумен и Велико Търново, като са били иззети компютърни конфигурации, телекомуникационна техника и документи

ГДБОП преустанови дейността на незаконни кабелни оператори в Североизточна България - 1
Снимки: МВР

ГДБОП е преустановила дейността на незаконни кабелни оператори в Североизточна България, съобщиха от МВР.

Специализираната полицейска операция за противодействие на незаконното разпространение на телевизионни канали е била проведена на 28 април. Действията са били осъществени от служители на отдел „Киберпрестъпност“ – ГДБОП, съвместно с териториалните звена БОП в Русе, Разград, Шумен и Велико Търново.

ГДБОП преустанови дейността на незаконни кабелни оператори в Североизточна България

В хода на спецакцията са били извършени претърсвания на осем адреса, като са били иззети компютърни конфигурации, телекомуникационна техника и документи. Върху устройствата са били установени данни за неправомерно разпространение на телевизионни канали, без необходимото по закон съгласие на правоносителите, до хиляди абонати в североизточната част на страната.

Разследването по случая продължава под надзора на окръжната прокуратура в Разград.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аууууу

    12 2 Отговор
    Колко са страшни...

    Коментиран от #2

  • 2 0sij

    2 10 Отговор

    До коментар #1 от "Аууууу":

    Те да дойдат у вас да ти набият дупетод електрошок и с влизането да ти набият шамарите, няма да посмееш да пишеш такива глупости за тях. Там работят много сериозни хора и знаят как да въздействат на хора като теб. Бъди разумен, мисли преди да пишеш.

    Коментиран от #4

  • 3 Открехнат по въпроса

    8 0 Отговор
    А някой задавал ли си е въпроса само там ли има незаконни оператори. Защо само там се прави такава акция. Ами интернет доставчиците с тяхните незаконни iptv приемници до кога ще ги търпят.
  • 4 окей

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "0sij":

    С теб така ли направиха,та знаеш :)