Last news in Fakti

10 Май, 2021 13:48 3 315 22

Брутално убийство на жена в Силистренско

  • жена-
  • убийство-
  • силистра

19-годишен изнасили и намушка 27 пъти 51-годишна самотно живееща

Брутално убийство на жена в Силистренско - 1
Снимка: БГНЕС

51-годишна самотно живееща жена е убита жестоко през нощта на 6 май в дуловското село Скала. Тя била нападната в дома си, изнасилена и намушкана 27 пъти с хладно оръжие в гърдите, лявата ръка и гърба, предаде "Нова телевизия".

В спалнята на жертвата имало множество разхвърляни дрехи и вещи, празни дамски чанти и портмоне, съобщават от прокуратурата.

Липсват пари, златни накити и автомобилът на жертвата. Колата била намерена след пътно произшествие в съседно село.

Извършителят е на 19 години и е задържан за 72 часа. Той е направил самопризнания.

Привлечен е към наказателна отговорност за извършеното тежко умишлено престъпление, за което в закона се предвижда наказание „лишаване от свобода“ за срок от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

В Окръжния съд в Силистра е внесено искане за налагане на най-тежката мярка спрямо 19-годишния младеж.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 петдесет

    13 6 Отговор
    Дуловсската мири.злива сли.ва как ще го коментира?
  • 3 Ааааа

    66 1 Отговор
    А на бас, че тоя 19 годишен "младеж" е от ония по тъмнокожите подръжници на бате ви Бойко, които отдавна трябваше да бъдат изселени от България, и да си търсят родината някъде към Индия, а най добре и да бъдат скопени, за да не се възпроизвеждат.
  • 4 Винету

    48 1 Отговор
    Евтаназия веднага!! Казах!
  • 5 165

    52 0 Отговор
    ДЪРЖАВАТА НЯМА ПОЛИТИКА ОТНОСНО РОМСКОТО РАЗМНОЖАВАНЕ, СЪОБЩАВАТ СЕ САМО УБИЙСТВАТА, А ЕЖЕДНЕВНО СТОТИЦИ ПЕНСИОНЕРИ СА БИТИ И ОГРАБВАНИ, МНОГО БАБИ ИМА ИЗНАСИЛЕНИ, ДЕЦА МАЛТРЕТИРАНИ И ИЗНАСИЛВАНИ В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА . . . АКО СЕ РАЗРОВЯТ ЖУРНАЛИТЕ В КРИМИ СТАТИСТИКАТА ЗА 1 ДЕН НЯМА ДА СМГТНАТ НА ОПИШАТ ВСИЧКИ ЦИГАНСКИ ГАВРИ
  • 6 Пучо Капучо

    45 0 Отговор
    Трепане! Само трепане за такива из.роди, колкото и клиширано да звучи. Иначе и да си говорим, файла никаква. А само допреди малко повече от 20 години, в България имаше и смъртно наказание. И подобни б.оклуци веднага си намираха заслуженото.
  • 7 антрашпиц

    31 1 Отговор
    Тая новина не е интересна.Дайте нещо за Каролев.Но не съм прочел за него през последните пет минути....Прост народ,слаба държава.Ще ни бият,ограбват,гаврят,убиват и унижават всеки ден и това ще продължава докът не разберем,че не Каролев е важен, а народа,тоест ние.А дано,ама надали...
  • 8 Wee

    38 0 Отговор
    Такива трябва да ги дават на роднините на жертвата за 2 часа и каквото остане от него после да го изгребът с лопатата и на свинете .
  • 9 Иван

    34 0 Отговор
    Какви са тия 15,20 години смешници поставете се вие на нейно място тоя е за рудниците до живот

    Коментиран от #22

  • 10 Гост

    28 0 Отговор
    На екарисажа веднага
  • 11 3333

    21 0 Отговор
    Такива излишъци в природата трябва да бъдат публично линчувани и да се излъчва пряко по ТВ, на тия в махалите да им се прожектира като филм през ден ако трябва.
  • 12 КараБаджак

    26 0 Отговор
    Сега да пробвам моите екстраски способности.
    Нападателят е РИМски пехотинец, мургав, той е на 19, а майка му на 30. Има 21 брате и барем 30 сестри. Майка му е женана 10 пъти и все успешно. Цялата му рода никога в живота си не са работили, не плащат ток, вода и пр. В момента 306 охранени адвокати, платени от БХК и Америка за България, както и още 200 адвокатки на ЕВРО-рома за застанали на амбразурите да защитават "бедният и онеправдан" получовек и ще го измъкнат с една условна присъдка, някъде къде 3 години с 1 година изпитателн срок.
    п.п.
    Познах ли ?

    Коментиран от #13

  • 13 антрашпиц

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "КараБаджак":

    На прав път си....
  • 14 възмутен

    8 0 Отговор
    Къде е дуловската деса атанасова? Нали тя е тартора на гербаджиите, а там са тези, които са отговорни за опазването на здравето и живота на българите, или и сега ще се забавят нещата, защото идват избори, а този изверг сигурно е от "елитния "електорат на герб. Такива трябва да ги наказват на място, или да го пуснат на местните, те знаят какво да го правят.
  • 15 българин

    10 0 Отговор
    През 1906 г. тогавашният митистър председател на България пише закон за циганите, с които им се забранява да гласуват .
  • 16 Мим33

    7 0 Отговор
    И за най непросвтенуя,веднага става ясно,при тези изнесени факти,че е циганин.Наказанието за такъв серсем ттябва да е до живот....
  • 17 ManofTomorrow

    12 0 Отговор
    27 пъти? Защо? Що за изрод трябва да си... Доживотен и без право на замяна.
  • 18 ОЩЕ ЕДНА СТАТИСТИКА ЗА

    10 0 Отговор
    ЩАСТЛИВИЯТ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ!!🤢
  • 19 БПФ

    12 0 Отговор
    Хъхряшките зверства няма как да бъдат спрени с толерантност и либерални закони. Има и изключения, то се знае, но по природа хъхрекът е звяр, който стои по-ниско и от животните. Единствено безмилостни репресии могат да защитят хората от терора на тая напаст. Смъртна присъда, включително публични екзекуции, тежък каторжен труд, унищожаване на незаконните свърталища, а най-добре прогонване от България !!! Такъв ужас и под турско не сме търпели. То неслучайно изстрадалият ни народ е казал, че по-добре да те ритне турчин с чизми, отколкото бос цганин... защото от турчинът все може да се очаква някаква човещина, но не и от дивият кафяв примат !!!

    Коментиран от #20

  • 20 ДА АМА САЩ И ЕВРЕИТЕ НЯМА ДА

    8 0 Отговор

    До коментар #19 от "БПФ":

    РАЗРЕШАТ..САМО ТОВА Е РЕШЕНИЕТО НА ВЪПРОСА....ЕВРЕИТЕ СА ПИСАЛИ В БИБЛИЯТА $$$ОКО ЗА ОКО..ЗЪБ ЗА ЗЪБ$$$....В ТЯХНИТЕ ДЪРЖАВИ ПАЛЕСТИНЕЦА АКО НАПРАВИ НЕЩО ЛОШО..НАПРАВО ДО СТЕНАТА 🤑🤑🤑
  • 21 Сульо

    2 0 Отговор
    ауу пандизчиите както са зажадняли за млад пубер.....
  • 22 в законът

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Иван":

    Бог да прости жената и съболезнования за нейните роднини.
    Това са най-тежките предвидени наказания.
    Лошо е, че като общество стигаме до такова пропадане...