Last news in Fakti

31 Май, 2021 17:05 7 252 14

Баневи пак опитаха да си вземат "Каваци" , но...

  • баневи-
  • каваците

Според настоящите стопани спечелените дела са само срещу техния наемодател, а не срещу тях

Баневи пак опитаха да си вземат "Каваци" , но... - 1

Бившите стопани на къмпинг "Каваци" – семейство Баневи, се опитаха да влязат отново във владение след спечелено съдебно дело. Това стана чрез адвоката им Мирослав Стойков, който пристигна на място с полицейски патрул. Той обаче не беше допуснат от фирмата, която в момента стопанисва къмпинга и се стигна до напрежение.

Фирмата, която в момента стопанисва къмпинг "Каваци", има сключен договор за наем с компанията, с която се съди семейство Баневи. Нашите права произтичат преди завеждане на делото, така че ние сме си в законовото право, твърди представителят Мария Николова.

"Баневи може да искат да влязат във владение, само че те са въведени по отношение на други две дружества "Джи Ен Джи 90 ООД" и "Делта Гард".

Идваме, за да влезем в къмпинга и да осъществяваме правата си на наематели и собственици, като това е подплатено със спечелени дела, каза адвокатът на семейство Баневи Мирослав Стойков.

"На всички инстанции, с изпълнителни листи и с едно разпореждане на частния съдебен изпълнител Илко Бакалов, от което се вижда, че изпълнителното дело е приключило по отношение на всички лица".

Но напрежение се създаде, тъй като според настоящите стопани спечелените дела са само срещу техния наемодател, а не срещу тях. Да подкрепят семейство Баневи пред къмпинг "Каваци" бяха дошли и десетина души, които претендират, че са собственици на земи в курортното селище. Те имали обещанието, че влязат ли във владение Баневи, ще им върнат земите.

Междувременно на къмпинг "Каваци" заради напрежението два полицейски екипа снемаха самоличността на присъстващите и подготвяха предупредителни протоколи, за да не се стигне до саморазправа.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манекена

    31 4 Отговор
    Няма да си вземат Каваци, Митко Каратиста го иска на всяка цена
  • 2 Bai Nudals

    21 4 Отговор
    Абе съдът ще реши,какво значи да вземат. А и гешефффф си го е заплюл.

    Коментиран от #13

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ПЕНКО

    5 13 Отговор
    ОБИКНОВЕН МАЛОКАЛИБРЕН СНАЙПЕР / К У Р ЗА КРИ МИНАЛЕТЧЕТА / СРЕЩУ БАНЕВИ И СИЕ -БКП-ДС - КОМСОМ ОЛЕТАТА ...Е РЕШЕНИЕТО - НИКАКЪВ КОМПРОМИС -СМ Ъ РТ ЗА ГА ДО ВЕТЕ И СМ ЪР Т НА: " НЕГО ЖЕНА МУ -ДЕЦАТА -СЛУГИТЕ И ЦЕЛИАТ МУ РОД " -- " КАЗАХ"!!!!!

    Коментиран от #9

  • 5 ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ

    12 9 Отговор
    ТИЯ НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ СЕГА ШЕ НИ ОПРАВЯТ......

    Коментиран от #12

  • 6 Добре дошли при бай Марин

    12 3 Отговор
    Къмпинг Глупаци на семейство Бананеви.😅😅😅😅
  • 7 Комсомолеца Е

    6 2 Отговор
    Мошеник Не плаща заплати На Централни
  • 8 Сланина и Зурла

    5 2 Отговор
    Изплуваха веднага гнъсарите..Бррр..гнъссс
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Тея са за затвора много отдавна

    17 3 Отговор
    Баневи само взимат нищо не връщат и не дават🤔

    Коментиран от #11

  • 11 Затвора не е решение а милост

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Тея са за затвора много отдавна":

    Трябва изстрел в главата иначе няма да има оправия
  • 12 ЩЕ РАЗБЕРЕМ ЛИ

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ":

    Тази комунистическа утайка, със сигурност ще отърве решетките - вместо да връща откраднатото, кани се да си върне къмпинг " Каваци " - от пладнешката приватизация, "наследство" от дядо им! Вече с устрем и реваншизъм се завръща деветосептемврийския превратаджийски комунизъм - не чакайте справедливост - ще има закони само за наши и ваши - за това се готви новия парламент - нашите са утайката шумкари, и имат право безнаказано да бъркат в кацата с мед - нали за тово са се "борили", а ние останалите, "умен" суверен, ще ги избираме до дупка да ни управляват...! После не питайте глупаво защо сме бедни - защо закона закриля нашите, а другите са винаги потърпевши...! Отговора е само един - Там където стъпи комунист, трева не никне напоена с кръв!
  • 13 НАЛИ ЗНАЕШ

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Bai Nudals":

    - "А и Гешефффф си го е заплюл!". Направо си го е наплюнчил и те чака. Само преди това, нали знаеш Бай, как се БАЙ - първо ще минеш през банята...Бай, и тогава ще си помисли дали слънцето ще те огрей. Бай, бай...!
  • 14 Иван

    7 0 Отговор
    Мястото на всички родни олигарси като Баневи, Васил Божков, Иво Прокопиев, Цветан Василев е в затвора!