2 Август, 2021 15:46 2 428 4

Прокуратурата се зае със смъртта на баща и син от с. Копринка

  • село копринка-
  • мъртви-
  • баща и син

Предстои назначаването на ДНК експертиза

Прокуратурата се зае със смъртта на баща и син от с. Копринка - 1

Под надзора на Районна прокуратура – Стара Загора се извършва разследване по досъдебно производство за изясняване на причините за смъртта на мъж и дете, открити в автомобил във водите на язовир "Копринка" в землището на с. Копринка, обл. Стара Загора.

На 06.03.2021 г., в РУ-Казанлък е постъпил сигнал за изчезването на Б.Р., на 29 г., и на А.Р., на 5 г., които на 05.03.2021 г., около 18 часа, са напуснали дома си в с. Копринка, обл. Стара Загора, с моторно превозно средство и оттогава са в неизвестност. Предприето е търсене на лицата, но същото е останало без резултат.

На 01.08.2021 г., автомобилът на Б.Р е бил забелязан в коритото на язовир "Копринка", за което е бил подаден сигнал на тел. 112. На място са пристигнали полицейски екипи от ОД на МВР – Стара Загора. Незабавно е започнат оглед на местопроизшествието, иззети са веществени доказателства. Извършват се активни действия по събиране на доказателства. Назначени са съдебномедицинска, химическа и автотехническа експертизи. Предстои назначаването на ДНК експертиза.

Срокът на разследването е двумесечен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    15 2 Отговор
    Питам кога прокуратурата ще се заеме да разследва престъпленията на Борисов, Доган, Пеевски и Гешев?
  • 2 Последния Софиянец

    14 2 Отговор
    Гешеф се скатава, гони кокошкари!Няма бате Бойко кой да окошари!

    Коментиран от #3

  • 3 ДОКТОР ШНОРХЕЛ

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    ИЗПЪРЖИ МИ ДВЕ „ЯЙЦА” НА ОЧИЛАТА🤓УТРЕ ШЕ ВИДИТЕ КАКВА СТОКА СЪМ ПРИГОТВИЛ ЗА МИНИСТРИ !ПЛАВНИК ДО ПЛАВНИ И ЕДНА ВОДНА КАПА👷
  • 4 Е добре де

    0 7 Отговор
    ама на кой му пука?