3 Август, 2021 12:38 3 694 8

4 години затвор за 35-годишен рецидивист, продавал наркотици

  • наркотици-
  • рецидивист-
  • затвор-
  • наркоразпространение

Присъдата не подлежи на обжалане

4 години затвор за 35-годишен рецидивист, продавал наркотици - 1
Снимка: БГНЕС

По обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна съдът е постановил наказание за 35-годишния И.Д., съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. Мъжът бил привлечен като обвиняем за две престъпления - държане с цел разпространение високорисковo наркотично вещество при условията на опасен рецидив, в съучастие и без надлежно разрешително и разпространение на наркотични вещества.

Подсъдимият ще търпи наказание „лишаване от свобода“ за срок от четири години, изтърпяването на което ще бъде при първоначален строг режим. Направените по делото разноски в размер на 407,06 лева, се възлагат на И.Д. и ще бъдат заплатени от него.

В края на декември 2020 г. обвиняемият бил задържан след като продал марихуана с тегло 0,75 грама на мъж от Варна. При действията по разследването от И.Д. били иззети още 26,26 грама от същото наркотично вещество. Това не била първа проява на подсъдимия. Той бил добре известен на органите на реда и осъждан, включително за същото престъпление.

Одобреното от съда споразумение е със сила на присъда и не подлежи на обжалване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zeus

    17 1 Отговор
    Половината свят легализира марихуаната, тук се води "високорисковo наркотично вещество". В същото време се пласира силна и смъртоносна дрога на децата, ама под шапката на МВР и сичко е "ток".
  • 2 Ама че балък

    11 0 Отговор
    За няколко грама трева ще бъде 4 години белка във варненския ама нека това да е за урок на всички които не се отчитат пред МВР.
  • 3 Ама че балък

    7 0 Отговор
    Пардон-булка
  • 4 Гост

    12 0 Отговор
    Поздравления, хванали са П. Ескобар
  • 5 ЕВРО НЮЗ

    7 0 Отговор
    А за търговци и рекламни агенти на препарати наречени ваксини, какво предвижда закона

    Коментиран от #6

  • 6 Как какво

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "ЕВРО НЮЗ":

    Нищо просто нищо.Те се съсипаха да ни надуват главите с тези ваксини.На всичкото отгоре те карат да се подпишеш че ако се случи нещо с теб ти си поемаш отговорността.Нещастници за пари.
  • 7 МАГ-НИТ

    6 0 Отговор
    Българското СЪД е с недостижими постижения във кокошкарските дела, но дела като КТБ, отнемания на легални бизнеси изнудване на хора политически машинации,корупция,грабежи,убиства, самоубиства,изсичане на държавни гори,нарко босове с чадър от МВР и прокуратурата внасящи и разпространяващи тонове наркотици от различен тип за тях "НЯМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА"!Я разпускате този примитивен "СЪД" и вървете по дяволите!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.