Last news in Fakti

9 Август, 2021 18:17 4 983 7

Зверски побой в кола в Шуменско

  • побой-
  • шумен

По първоначални данни причина за побоя са предишни спречквания

Зверски побой в кола в Шуменско - 1
Снимка: Shutterstock

Сигнал за нанесен побой над 20-годишен мъж и щети по лек автомобил Опел „Астра“ в село Изгрев е получен в дежурната част на полицията на 7 август. Изпратен на място бил полицейски екип.

Изяснено било, че около 20 часа до магазин за хранителни стоки в селото неизвестни нанесли побой на местен жител с твърди предмети и юмруци. Мъжът бил в паркиран лек автомобил, собственост на мъж от село Климент. Мъжете нанесли и множество щети по автомобила, повредили всички стъкла, стопове, фар, таван. Веднага след това извършителите, с автомобили, се оттеглили в неизвестна посока.

Пострадалият е откаран за преглед в шуменската болница, където е установено, че има спукан десен глезен и множество охлузни рани. Обработен е и е освободен за домашно лечение.

По първоначални данни причина за побоя са предишни спречквания. Полицейски служители работят по установяване на извършителите.

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 129 ал. 2 вр. с чл. 129 ал. 1 от НК.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло Испиров

    16 0 Отговор
    Диваци
  • 2 В патладжан махала...

    21 1 Отговор
    Са изберателите на дупесето...
  • 3 Циганизация БГ

    21 0 Отговор
    Римски боеве!
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 0 Отговор
    биячи цигани диваци до кога ще се имат над закона
  • 5 човек от народа

    17 0 Отговор
    любимият автомобил на мургавите общаци !
  • 6 ИВАН

    12 2 Отговор
    Така ще е .... ако някой българин направи нещо, ченгетата ще му разкатаят фамилията, съда също ... ама патладжаните ги дондуркат - такива са наредбите от много високо място, зад океана
  • 7 Кенефистан

    3 0 Отговор
    Нормален ден в бг