Last news in Fakti

16 Август, 2021 15:20 2 372 3

Мъж намушка с нож съседа си в Горна Оряховица

  • намушкан-
  • нож-
  • горна оряховица

45-годишният пострадал е освободен за домашно лечение, без опасност за живота

Мъж намушка с нож съседа си в Горна Оряховица - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

В РУ Горна Оряховица са образувани две досъдебни производства за причинена средна телесна повреда, съобщава "Труд".

На 14 август около 10:55ч. на телефон 112 е получен сигнал от 45-годишна жителка на Горна Оряховица, че лицето, с което живее на семейни начала, е намушкано с нож от техен съсед.

Екшънът се разиграл пред дома им. Установено е, че същия ден 60-годишен жител на железничарския град, който е осъждан, отишъл в дома на потърпевшия. След възникнал конфликт между двамата, се стигнало до физическа саморазправа. Криминално проявеният измъкнал нож и го забил в бедрото на левия крак на стопанина.

След преглед в ЦСМП Горна Оряховица 45-годишният пострадал е освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 131, ал. 1, т. 12 от НК.

На същата дата около 19:15ч. в РУ Горна Оряховица е получен сигнал от 29-годишен мъж, че около 18:45ч. са му избити четири долни зъба. Установен е извършителят – 29-годишен рецидивист, водещ се на отчет в Държавната психиатрична болница в с. Церова кория.

Кървавата разпра станала в района на общинския пазар в Горна Оряховица. Двамата се скарали люто и скандалът прераснал в меле. Агресивният извършител нанесъл три удара с юмрук в долната челюст на потърпевшия.

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 129, ал. 1 от НК.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛЪЧО ИМА МОЗЪК💩💩💩

    6 3 Отговор
    А НИЕ ЩЯХМЕ ДА ИЗБЕРЕМ ПРЕМИЕР ОТ ТОЯ ГРАД...😬😬😬😬
  • 2 Браво ! Най- после сме Европейци !

    1 3 Отговор
    Бели хора ! А преди какво беше ?! Ужас !
  • 3 Само така ! Туй е живота !

    0 3 Отговор
    Ти си Царя , ти си и Господаря ! Ти си Законодателя , и Съдията и ИЗПЪЛНИТЕЛЯ ! Ряз и край ! Има Човек - ИМА ПРОБЛЕМ ! Няма ЧОВЕК - Няма ПРОБЛЕМ ! Тъй ли е ? Чиста работа !