5 Март, 2013 19:31 1 233 5

Педофил, нападнал 5-годишна, остава в ареста

  • педофил-
  • остава-
  • ареста

Пловдивският районен съд взе мярка за неотклонение “ задържане под стража" по отношение на 54-годишния Марин П. за педофилия.
 

На 01.03.2013 г. в гр. Пловдив е заловен край фонтана на копчетата, докато опипвал 5-годишно момиче. Майка и бабата си бъбрили на пейка наблизо, мъжът не устоял и награбил детето. Минувачи обече се намесили и отървали малката. Бабата и майката писнали, някой веднага звъннал на 112. Дошлите полицаи задържали Марин и оттогава е зад решетките.
    

Райнният съд в Пловдив  намери, че са налице всички предвидени в закона предпоставки, за да бъде взета най – тежката мярка за неотклонение. Марин П. е обвинен в тежко умишлено престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от 1 до 6 години. Доказателствата по делото, събрани на този етап, обосновават в достатъчна степен извода, че той е извършил деянието, в което е обвинен. Съдът прецени, че има реална опасност да се укрие и извърши престъпление. При определянето на мярката бяха взети предвид и двете предишни осъждания на Марин П., също за блудство, които макар да са извършени преди време и е настъпила реабилитация, се отчитат като лоши характеристични данни.

Определението на съда не е окончателно и подлежи на обжалване в 3 – дневен срок пред Окръжен съд.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съдията

    1 0 Отговор
    Най-справедливото наказание за този изрод ще е
    да го предоставят за около половин час на таткото!
    После да го пуснат да си ходи-ще е безопасен завинаги
    и за всички.......
  • 2 ппппп

    1 0 Отговор
    АКО наистина е доказан педофил, направо да го бесят.
  • 3 Христо Ковачев

    1 0 Отговор
    ЧУРКАТА В УСТАТА ДА МУ Я ЗАШИЯТ
  • 4 Heinrich

    1 0 Отговор
    да си взема вазелина и да се подготви за дълго е.не и много дълъг престой в затвора......
  • 5 соти

    1 0 Отговор
    Да бъде обесен на обществено място.........