Last news in Fakti

4 Септември, 2021 12:21 4 616 9

Мащабна акция на КАТ днес

  • акция-
  • кат

Със заповед на Пътната агенция е ограничено движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона по автомагистралите "Тракия", "Хемус" и в района на Кресненското дефиле

Мащабна акция на КАТ днес - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

В цялата страна се провежда специализирана операция на пътната полиция за безопасността на движението, в рамките на която се осъществява контрол на скоростта и за шофиране след употреба на алкохол и наркотици.

Заради очаквания натоварен трафик днес в началото на серията почивни дни по повод Деня на Съединението екипи на пътната полиция ще регулират и подпомагат движението на изходите на столицата и основните пътни направления в страната.

Със заповед на Пътната агенция е ограничено движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона по автомагистралите "Тракия", "Хемус" и в района на Кресненското дефиле.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От там

    27 0 Отговор
    А нещо да съобщите за гражданката на Русия ударена от полицейски автомобил на пешеходна пътека тази сутрин около 6.30-7.00 часа в София???
  • 2 ваксиниран

    32 0 Отговор
    Само да попитам КАТ приемат ли ваучери за храна.
  • 3 БАЙ Х@Й ‼️

    15 0 Отговор
    Пускайте "Уейза", че на Аспаруховия мост , ако застанат няма кола която да мине с под 30 над ограничението от.... 30‼️ Лек път на всички колеги‼️ Карай разумно, стигни жив‼️
  • 4 Е само там ли

    12 0 Отговор
    Що не спрат тежкотоварния трафик и по други натоварени направления - Русе-Търново-Хаинбоаз например? Да не би да е по-малко натоварено там?
  • 5 DrivingPleasure

    12 0 Отговор
    Земеделците имат реколта веднъж в годината - КАТ на всеки празник... и между празниците! Нищо не променят с тия акции ама си докарват не лоша кинта
  • 6 Бай 1️⃣8️⃣

    12 0 Отговор
    Мащабен РЕКЕТ НА КАТ ДНЕС!!!До кога ще го търпим това го няма никъде в ЕВРОПА !!!Какво се промени от управлението освен ХИПЕР ИНФЛАЦИЯТА ВИСОКИТЕ СМЕТКИ И РЕКЕТА ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА!!!
  • 7 ПАРИ ДА ИМА

    4 1 Отговор
    ДРЕМЕ МИ НА АНТИРАДАРА ХАХАХА
  • 8 гнъ

    3 1 Отговор
    НЕ Е по безопасност а за рекет за нищо .те работа не вършат и не желаят да вършат
  • 9 Пешеходец

    0 1 Отговор
    Само яки глоби за наглите джигити