Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 06:19 4 646 10

Пуснаха Стоян Янев, нямало доказателства, че е източил 100 хиляди лева от сметката на Гарабетов

  • стоян янев-
  • гарабетов-
  • източване-
  • банкова сметка-
  • съд

Определението не е окончателно и подлежи на протест и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив

Пуснаха Стоян Янев, нямало доказателства, че е източил 100 хиляди лева от сметката на Гарабетов - 1
Снимка: БГНЕС

Окръжен съд – Пловдив отхвърли искането на прокуратурата да задържи обвинения Стоян Янев за източването на 100 хиляди лева от банкова сметка на бизнесмена Георги Гарабетов, предаде БНТ. Магистратите отказаха да му наложат и по-лека мярка за неотклонение.

Съдът прецени, че от събраните до момента доказателства не може да се направи обосновано предположение, че 43-годишният Янев, в съучастие с още двама, е съпричастен към престъплението, за което е привлечен като обвиняемо лице.

Определението не е окончателно и подлежи на протест и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив на 9 ноември 2021 г. от 10:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много

    6 3 Отговор
    шум за нищо !
  • 2 Затова

    12 2 Отговор
    Ще има все повече престъпници
  • 3 Миро

    18 2 Отговор
    Вчера отивам в една поземлена комисия за трета поредна седмица. Защо трета? Работят с граждани във вторник от 9 до 12 ч.! Да. 3 часа в седмицата. Първата седмица отидох в 12 ч и бяха приключили. Втората седмица разбрах какви документи изискват от мен и вчера отидох. Попълних формуляри и поисках копие на цялата папка с документи. Изчаках и о изненада! Всички документи за имотите липсваха. Къде са Господ знае. И вдигат рамене и толкоз. То не било фатално те били имали инфо на компютрите. Нямало никакви проблеми! И това е навсякъде във всяка община. Крадат се документи,крадат се имоти и никой не носи никаква отговорност за нищо. Всеки който плати може да прибере каквото си поиска от където си поиска. Законите са такива че умишлено те пускат по пързалката да си водиш граждански дела и ако не можеш то си в музиката. Не е нужно ни да си хакер нито нищо. И в тези схеми убиват и хора които се водят не убити забележете ами безследно изчезнали защото нямало труп. И случаите не са един и два .

    Коментиран от #5

  • 4 любител

    6 2 Отговор
    така е ако в Б-я имаше правосъдие точно главния каскет и боко тиквата крадеца досега трябваше да са в затвора с доживотни присъди в единочки на хляб и вода за всичко което сториха на тоя народ.
  • 5 любител

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Миро":

    при мен беше същото няколко гидини се борих да си върна имот от 500дк от които получих 3дк за другите документите изчезнали и ни предупредиха да не ровим за да нямало лоши последсвия.

    Коментиран от #9

  • 6 Павел пенев

    3 2 Отговор
    Бозаджията Гарабед от къде има 100000 лева?

    Коментиран от #7

  • 7 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Павел пенев":

    Спестявал стотинките от закуски...
  • 8 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 1 Отговор
    Каква е тази банка ,кото разрешава теглене на 100000лв без предварителна завка и срок за изпълнение???
  • 9 Истината

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "любител":

    И ти с лека ръка отписа земята , мен така искаха да ме изклатят, Само че тоя който ме предупреждаваше да не ровя като му заврях дулото на пистолет в гърлото набързо оправи всичко и ми върнаха земята . Заплашете ги е вие и те деца и семейства имат само ги проследете и ги снимайте .деца ,жена и тия корумпирани чиновници се напикават от страх вервайте ми
  • 10 Истината

    1 1 Отговор
    Aко някой ми гепи 100 бона няма да чакам съд , почвам първо от децата му ...после жена му докато отрежа ушите на десето му парите ще бъдат върнати на мига. Българино не разбрахте ли че справедливостта е само във вашите ръце