15 Ноември, 2021 18:43 3 220 6

Съдът остави за постоянно в ареста обвинените за убийството на Евгения Владимирова

  • съд-
  • за постоянно-
  • ареста-
  • обвинените-
  • убийството-
  • евгения владимирова

Двамата заявиха в съдебната зала, че съжаляват за извършените деяния

Съдът остави за постоянно в ареста обвинените за убийството на Евгения Владимирова - 1
Илюстративна снимка БГНЕС

Съдът остави за постоянно в ареста обвиняемия за убийството на съпругата си Евгения Владимирова - Орлин Владимиров, и баща му Пламен Владимиров, който е помогнал за укриването на трупа. Това съобщават от Нова телевизия.
Двамата заявиха в съдебната зала, че съжаляват за извършените деяния. Пламен Владимиров поиска по-лека мярка заради влошено здравословни състояние. Съдът обаче не уважи искането му. Мярката може да бъде обжалвана от адвоката на обвиняемите в тридневен срок.

Ако двамата мъже бъдат признати за виновни, ги чака присъда "лишаване от свобода" от 10 до 20 години. Към момента писмени официални показания пред прокуратурата не са давани. Двамата обвиняеми са признали за убийството и укриването на трупа на 33-годишната Евгения Владимирова пред близки и приятели. Към момента най- вероятната причина за извършване на убийството е ревност.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    типичен психопат и садист
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    при такива ДОБРО няма то е мъртво родено
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 3 Отговор
    МИЛИ ДАМИ бягайте от насилниците те са манипулатори
    иначе са психопати и садисти
    психопатията не е болест и не се лекува
  • 4 Голям Слон

    8 0 Отговор
    А за родителите на горкото момиче нищо не се пише и приказва. Живи ли са?
  • 5 ревността

    6 0 Отговор
    е много тежко заболяване, явно рогоносеца е бил в последната обострена фаза на заболяването, винаги съм казвал, че такива хора трябва да си избират по грозни, и пълнички жени, за да не им се изостря заболяването, хубавата жена не е само твоя, особено ако отива на фитнес и на кафе с приятелки, смятай, че баджанаците се увеличават в геометрична прогресия, и след като я удушил, не доубил, защо е трябвало да замесва и баща му да я доубива, и които като най неопитното ченге, изхвърля трупа на най лошото място именно водоем, явно човека е проспал часовете по биология, когато трупа се разлага, се подува и образува газове, които го карат да изплува и ще бъде намерен, копаенето е най сигурния метод, и отричането до последно, а те и двамата мекушави пълни самопризнания, ха сега 15 годинки за единия и 10 за помагача, и три семейства разбити, да ви дойде акъла, че всичко можеше да мине културно и цивилизовано с един развод.
  • 6 pbdan

    3 1 Отговор
    В Грузия такива неща не стават. Съпругът продава невярната си жена на любовника, а с парите си купува друга. Няма разводи, убийства, дележи и всички са живи, здрави и щастливи.