Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 10:46 3 182 24

Изверги пребиха трудноподвижна баба в Съединение

  • побой-
  • баба-
  • съединение

Двама мъже са били задържани за нападението. Повдигнато им обвинение за извършен грабеж

Изверги пребиха трудноподвижна баба в Съединение - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Трудноподвижна баба от село Съединение, Община Сунгурларе, е била зверски пребита в дома си от двама млади мъже. Йовита Григорова от Окръжната прокуратура в Бургас разказа пред Нова телевизия потресаващи подробности за бруталното нападение. Докато единият бияч нанасял удари с ръце и крака по тялото на бабата, другият е тършувал из къщата, за да намери пари, заяви прокурорът.

Нападението е станало в нощта на 12 срещу 13 ноември в едно село, което е близо до Карнобат, но е в Община Сунгурларе, уточни Григорова.

„Двама млади мъже на 23 и на 32 години със сила са влезли в дома на самотно живеещата възрастна жена. Очевидно е имало някакво координиране на действията помежду им“, добави тя, цитирана от Флагман.

„Имало е някаква информация, вероятно съвсем относителна, за това, че жената е продала земеделски земи. Отнетата сума е била около 600 лева. Тя е установена частично в мъжете”, разкри прокурорът.

„Възрастната жена е успяла да разпознае двамата обвиняеми. Случилото се е станало в късните часове между 23:00 и 00:00 часа. Нападателите са използвали факта, че жертвата е трудноподвижна и самотно живееща“, уточни тя.

Двама мъже са били задържани за нападението. Повдигнато им обвинение за извършен грабеж.

Мъжете са задържани за 72 часа. Предстои наблюдаващият прокурор да внесе искане за налагане най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража”.

Законът предвижда от 3 до 10 години затвор за това престъпление, заяви Йовита Григорова.

„Здравословното състоянието на жената е стабилно. Стресът, ужасът, шокът, който тя е преживяла, не могат да бъдат компенсирани, но няма тежки телесни увреждания. Това е установено с назначената по делото съдебно-медицинска експертиза“, каза още тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Такива изроди трябва да увиват на въжето

    52 1 Отговор
    Както и онези, които крадат държавата и са част от мафията.

    Коментиран от #11

  • 2 aaaa

    67 0 Отговор
    И сега дали можем да познаем че това са от ония патладжанените, които са редовните избиратели на някой партии.
  • 3 пешо

    52 0 Отговор
    пишете цигани ли са роми ,турци или българи

    Коментиран от #6, #9

  • 4 Атина Палада

    35 5 Отговор
    Така ще по Бойковите закони които кова в продължение на години за защита на престъпници и рецидивисти. Горката жена, дано се оправи
  • 5 фенове на

    6 29 Отговор
    радев

    Коментиран от #12

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ще е така

    30 0 Отговор
    Докато не направят много строги закони! Ако трябва и крайници за режат! А най - добре да оставят правосъдието на народа! Защото нашите управници явно не могат да се справят с престъпността!
  • 8 XXX

    34 0 Отговор
    Така е. През това време докато римляните тършуват и безчинстват полицаите глобяват редовите работещи граждани за неносене на маски. Също така обикалят да притесняват хората и по магазини и заведения за зелени сертификати. Пречат се и се заяждат, велики са. Римляните обаче никой за нищо не ги закача.
  • 9 Познай от 3 пъти

    23 3 Отговор

    До коментар #3 от "пешо":

    Гласоподаватели - я за ГЕРБ, я за ДПС! До там е докарахме! Истинските генерали и полковници от ДС се обръщат в гроба сигурно! Всичко маже да е било тогава, но рамите и турчалята си знаеха мястото - а то беше да не се обаждат
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 100% евроатлантизъм

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "Такива изроди трябва да увиват на въжето":

    Най много да ги накажат с мъмрене и глоба от 5лв. Ние сме либерална държава и гледаме със снизхождение на престъпниците!
  • 12 Абе,

    17 5 Отговор

    До коментар #5 от "фенове на":

    само от електората на Гроб са,от маалите....

    Коментиран от #14

  • 13 Дедо

    23 1 Отговор
    Докато не започнат да ги разстрелват на място, тия изроди няма да се спрат.
  • 14 seким

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Абе,":

    ти от там ле си ма
  • 15 В Съединение

    14 0 Отговор
    има голяма норвежка емигранстка колония, може от тях да са били.
  • 16 Това ни отчаква

    6 10 Отговор
    при радев и рашков
  • 17 Георги

    11 0 Отговор
    Куршум !
  • 18 vasik atanasova

    8 0 Отговор
    ТЕЗИ РОМИ НИ ИЗПОЕБ@ХА МАЙКИТЕ И НИ БИХА БАЩИТЕ
    ПО СЕЛАТА
  • 19 ПЕНКО

    6 0 Отговор
    ПРЕДСТЕВЕТЕ СИ ПРИСЪДА В САЩ ОТ ДО ЖИВОТ -ДО ТРИ СЛЕДВАЩИ ЖИВОТА - ПАНДЕЛА !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 20 Gen Gurko

    10 0 Отговор
    А сега ми кажете циганите не трябва ли да се избиват е такива случай.
  • 21 БПФ

    12 0 Отговор
    Причината за подобни деяния е лигавото ни правосъдие, според което и най-гнусните изверги имали "човешки права". Решението е само едно - връщане на адекватни и съответстващи на деянието наказания - жесток побой в районното, принудителен труд в мини, тухларни и каменоломни, при най-тежките провинения - смърт !!!
  • 22 БПФ

    2 0 Отговор
    Новината от днес е, че едното хъхpeщо вече е пуснато да си ходи под домашен арест !!! Какво да кажем повече... ако утре можех да стана диктатор, още понеделник щяха да започнат поголовни екзeкуции на продажни садии и прокурори, покровителстващи хъхрeшкия терор срещу българския народ !!!!
  • 23 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Тези цигани, останали в България , на възраст от 20 до 40 години са демократично поколение на социални помощи. Те са чували само за реда и спокойствието в техните редове преди 32 години. Сега обаче почти всичките минаха под егидата на ДПС и често озверени от немотията, която ги спохожда, вършат брутални престъпления. Знаят, че ще получат я глоба, я домашен арест, я условна, ако хлъзнат някоя "крива краставица" на адвокат и съдия.
    Най-важното - те не знаят какво е това БОЛКА ! Грабят-грабят, крадът - крадът..... Защо трябва да пребиват възрастен човек ??? Ако знаят, че : 1/ я излязат живи от този дом, я- не
    2/ ще им потрошат кокалите - я полиция , я ДОТ - младото поколение не знае - Доброволен Отряд на Труда се казвашже едно време
    3/ съдията ще им отсъди поне 15-20 години каторжен труд в полза на Общедството .......
    питам се, дали ще си позволяват такива набези и жестоки побои на беззащитни хора !?!?
    Оказа се, че в Дания няма нищо "гнило" и си имат хората управници !! Всичката мерзост и воняща гнилоч е на Балканите !!!
    До кога !???
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.