Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 09:53 2 315 6

Бащата на загиналия в гонка иска правосъдие "без пликове под масата"

  • загинал-
  • крушаре

„Искам да направим така, че децата ни спокойно да посещават клубове, дискотеки и да се разхождат по улиците, без някой да ги притеснява”, каза още той

Бащата на загиналия в гонка иска правосъдие "без пликове под масата" - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

19-годишният Петър Досев загуби живота си при автомобилна катастрофа в сливенското село Крушаре. Инцидентът стана преди седмица след свада между младежи.

Близките на жертвата са категорични, че катастрофата е била умишлена, а нападателите са били повече от задържания към момента 26-годишен мъж. Те искат да бъдат арестувани и другите двама мъже, които са участвали в преследването. Съмняват се, че ще се измъкнат безнаказани и че може да напуснат страната. В събота много хора се събраха на протест с искане за справедливост.

„Трагедията е голяма. Искам нормално правосъдие, без да има пликове под масата. Който е виновен – да си поеме вината и да си излежи присъдите”, каза бащата на загиналия Петър - Десислав Досев.

„Искам да направим така, че децата ни спокойно да посещават клубове, дискотеки и да се разхождат по улиците, без някой да ги притеснява”, каза още той.

От прокуратурата съобщиха за NOVA, че работят усилено за разплитане на случая. Положени са всички усилия, направени са разпити и ще бъдат взети всички мерки както от прокуратурата, така и от полицията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кочо

    27 0 Отговор
    И ние това искаме!
  • 2 Раданч Татлъту

    34 0 Отговор
    Еххх човече,в кой свят живееш?!
    Разбира се ,че ще има пликове,живеем в Епохата на подлеците и мерзавците.Съболезнования за смъртта на сина ти!😢
  • 3 Перо

    21 0 Отговор
    Всички в преследващата кола са съучастници в престъплението и трябва да бъдат съдени,където ще им се определи вината!
  • 4 сектант

    12 0 Отговор
    ПРЕСТАНЕТЕ ДА МУ ВИКАТЕ ГОНКА ТЕ СА ГО ГОНИЛИ НЕГО ДА ГО УБИЯТ С БУХАЛКИ СА БИЕЛИ БАЩАТА СЛЕД КАТАСТРОФАТА ДОКАТО ДЕ Е МЪЧИЛ ДА ИЗВАДИ СИНА СИ. И сега защото турчоляра познавс прокурори ще лъже и маже защо се укрива в турция в момента ако е невинен???????
  • 5 сектант

    16 0 Отговор
    ИМА ГИ АН ЗАПИС НА КАМЕРА КАК ГО БИЯТ ЧЕРНО НА БЯЛО АКО ПРОКУРАТУРАТА НЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ПРОТЕСТ
  • 6 kvy

    6 0 Отговор
    За това като в Русия, всяка кола задължително с видеорегистратор и записите от него автоматически се признават от съда.