Last news in Fakti

14 Декември, 2021 09:00 7 148 3

Труп на жена заплете случая с изчезналия край Дупница

  • дупница-
  • село тополница

В социалните мрежи има коментари, че Васил Мавров е ключов свидетел по дело между баща и син

Труп на жена заплете случая с изчезналия край Дупница - 1
Снимка: БГНЕС

Случаят с изчезналия преди 10-ина дни 50-годишен Васил Мавров от дупнишкото село Червен брег се заплита. Жената, на която гостувал често в с. Тополница, е открита мъртва.

В събота сутринта ловци от село Тополница, община Дупница, тръгнали на лов и попаднали на трупа на жената на около 50 м от дома ѝ. Ловците веднага се обадили на тел. 112. На място са пристигнали криминалисти от РУ – Дупница.

74-годишната жена е била трудноподвижна, придвижвала се е с помощта на два бастуна, коментират жители на селото. В. Мавров често ѝ гостувал да се почерпят с по чашка алкохол.

Пристигналите на място криминалисти не са открили видими следи по тялото на възрастната жена. Според тях тя е починала от измръзване. Тялото е закарано за аутопсия в Кюстендил. Назначени се експертизи, за да се установи точната причина за смъртта ѝ.

Мавров изчезна на 2 декември. Три дни след изчезването му собственикът на кравефермата, в която работел Мавров, уведомил полицията в Дупница и мъжът е обявен за издирване. При първоначалния оглед в селото са открити якето и телефонът на В. Мавров над реката, която минава покрай селото. Докато полицаи извършват оглед на речното корито, якето на В. Мавров изчезнало.

В социалните мрежи има коментари, че Васил Мавров е ключов свидетел по дело между баща и син. В издирването на мъжа са се включили и спасители от ПСС – Дупница с дрон. В местност в близост до съседното село Яребковица, в което не живее никой, е открита мъжка обувка, тя е взета за изследване, за да се установи дали не е на изчезналия В. Мавров. Издирването на Мавров продължава от РУ – Дупница.

Племенница на В. Мавров, която живее и работи в Англия, се опитва да издири вуйчо си по интернет. Мъжът не е семеен и няма други роднини освен нея.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    28 2 Отговор
    Те това го чака и оня с милионита от "Хемус" и он го знае затова е искал да пропее като защитен свидетел, но каскетите се правят на глухи.
  • 2 Раданч Татлъту

    9 4 Отговор
    Тоя Мавров е бил с либерални разбирания ,като франсето Макрон.😎🤡🥳👍
  • 3 Европа

    9 0 Отговор
    Този район Дупница много опсен. Какво ставА.....