24 Януари, 2022 14:11 1 332 1

Труп след пожар в Априлово

  • загинал-
  • пожар-
  • априлово

Тялото на мъжа е открито в коридор на около метър от входната врата на имота от пристигналите на място служители на РСПБЗН-Попово и на РУ-Попово

Труп след пожар в Априлово - 1

Тялото на възрастен мъж е открито след пожар в поповското село Априлово. Инцидентът е възникнал снощи около 23,20 часа, а жертвата е 74-годишен самотноживеещ в имота жител на селото, информират от Областната дирекция /ОД/ на МВР в Търговище.

Трупът на мъжа е открит в коридор на около метър от входната врата на имота от пристигналите на място служители на РСПБЗН-Попово и на РУ-Попово. При първоначалния оглед следи от насилие по тялото не са установени. Откарано е в МБАЛ-Търговище за аутопсия.

При пожара е унищожена около 400 кв. м. разгъната площ от сградата, около 230 кв. м. покривна конструкция, дрехи, хранителни продукти, домакинско имущество.

Огънят е погасен от екип на пожарната в Попово с един противопожарен автомобил и две водоноски. За гасенето му са използвани около 20 000 л вода.

Причините за възникване на инцидента се изясняват. Образувано е досъдебно производство. Разследването се извършва под ръководството на прокурор от Окръжната прокуратура в Търговище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.