Last news in Fakti

6 Април, 2022 15:05 1 311 2

Започна делото срещу полицая, убил дете в Братаница

  • братаница-
  • полицай-
  • пешеходна пътека

Владимир Панайотов се появи с маска и забрани да бъде сниман в съдебната зала

Започна делото срещу полицая, убил дете в Братаница - 1
Снимка: БГНЕС

При засилени мерки за сигурност в Пазарджик стартира първото разпоредително заседание по делото срещу служителя на МВР, който миналото лято уби дете на пешеходна пътека в с Братаница, съобщи бТВ.

Бившият вече служител на Регионалното звено „Борба с организираната престъпност“ (БОП) – Пазарджик, Владимир Панайотов се появи с маска и забрани да бъде сниман в съдебната зала. Веднага след тежкото пътно произшествие той беше пуснат на свобода срещу парична гаранция.

Според очевидци на инцидента, Панайотов е управлявал служебния автомобил с несъобразена скорост. Днес пред съда той обясни, че в момента не работи в МВР, а като брокер на недвижими имоти. В съдебната зала се появиха и близки на убитото дете.

Владимир Панайотов призна изцяло вината си и поиска дело по съкратената процедура.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ирина

    2 0 Отговор
    Нагълият полицай се измъква чрез признание
  • 2 Бай Илия

    0 0 Отговор
    Винаги едно и също закона не важи за някои