Last news in Fakti

27 Април, 2022 15:33 1 984 5

Пироман рани полицай с нож в лицето в кюстендилско село

  • ломница-
  • пироман-
  • ранен-
  • полицай-
  • нож

Според коментари в селото задържаният често причинява пожари по имоти и в горите в района, за да се снима и да качва селфита в интернет

Пироман рани полицай с нож в лицето в кюстендилско село  - 1
Снимка: shutterstock

Полицай е наранен при задържане на мъж, подпалил умишлено имот в граничното село Ломница, съобщиха от Областната дирекция в Кюстендил. При инцидента униформеният е бил наранен с нож в лицето, с разкъсно-контузна рана е на главата, без опасност за живота.

Във вторник е подаден сигнал за пожар в чужд имот – сухи треви и ниска растителност в землището на с. Ломница. Пожарът е потушен от екип на Пожарната в Кюстендил, спасена от пламъците е 50 дка смесена гора.

На място е изпратен и полицейски патрул. От автомобила, който е бил паркиран в близост до запаления терен, от задържания са иззети патрон и пистолет. Последвали са претърсване и изземване в къщата му в с. Ломница, която обитава 22-годишният мъж. Открити и иззети са два пистолета, ловна пушка и над 400 патрона от различен калибър.

При задържането мъжът, който е с постоянен адрес в Панагюрище, и е бил въоръжен с пистолет и нож, е оказал съпротива и е нанесъл телесна повреда на един от полицаите.

Досъдебни производства са образувани за деянията му. Уведомена е прокуратурата.

Според коментари в селото задържаният често причинява пожари по имоти и в горите в района, за да се снима и да качва селфита в интернет, съобщава БНР. Задържан е няколко пъти.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    7 0 Отговор
    Изтървана държава станахме с такъв вътрешен министър, толкова много проблеми покрай Украйна, че никой не обръща внимание на битовите престъпления!
  • 2 Стамов

    4 0 Отговор
    Време е да ги претърсвате тези от села и махали на всяко спиране . Всички пичлигари с ножове по две педи тръгнали. Дано досъдебното производство да е не само за незаконното оръжие и деянията , а и за "Опит за убийство на длъжностно лице ". Да излезе любителя на чужди огньове на около 50 от затвора. Същия като за един " Бензина " от Синдел. Палене ,нарко , кражби ,побоища ,рекет и все от кеф да тормозят хората за пари. намерили му лесното една група римляни. Крият оръжие по горите дето крадат дърва и по къщите ,а в автомобилите им през деня са само хладните оръжия и бухалки.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Алфа въ.лкът а.м.б.р.и.а.ж.а.

    2 0 Отговор
    Само така
  • 5 Жокер

    4 0 Отговор
    Кой ли може да е? Младо момче през 2020 година "спаси" същото това село от пожар, като имаше и доста снимки от тогава. После пък същия изгря с няколко клипа с подпалени знамена, фашистки поздрави и въоръжен с униформа. По принцип е задържан и за търговия с антики, катастрофи и т.н. Май станаха доста съвпаденията с въпросната статия, но кой ли пък знае?...