Last news in Fakti

19 Май, 2022 09:02 2 766 5

Разбиха група за лихварство и рекет в София

  • опг-
  • лихварство-
  • рекет

Задържани са петима

Разбиха група за лихварство и рекет в София - 1
Снимка: БГНЕС

ГДБОП и МВР провеждат специализирана полицейска операция на територията на гр. София по неутрализиране на организирана престъпна група, осъществяваща лихварска дейност, рекет и принуда.

По информация на "По света и у нас" в хода на операцията са задържани лидерът на престъпната група, както и четирима членове.

Извършват се процесуално-следствени действия в жилища и офис помещения на територията на гр. София, използвани от групата при осъществяване на престъпната дейност.

Установено е, че групата извършва престъпна дейност от началото на 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    Нямало ли е някой да им пусне по един фишек в чутурите
  • 2 Затова

    6 1 Отговор
    Няма никакъв ред в София ! Защото ни се бъркат разни ГДБОП и подобни ! Ние сме достатъчно грамотни , да си гърмим сами по лихварите ! Защо ни пречат ?!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Лоич

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Чеп":

    Гърмя защото и той със синчетата дават на лихва,
  • 5 Стоян попа

    4 0 Отговор
    Така е при конкуренцията . Единия топи другия . Новобранците ще им се скарат сега и ще придобият още опит. Гордо ще заявят ,че са били задържани и пуснати за да вилнеят още по - авторитетно страшни. При мутричките и ромите , това си е като повишение в звание . Гордост. А за системата от разпределители на средства -адвокатите , си е добре дошло за веригата . Добре е за онази с превръзката на едното око .