20 Май, 2022 12:22 994 4

МОН: Предотвратихме хакерска атака преди първата задължителна матура

  • мон-
  • хакерска атака-
  • матура

От просветното министерство не казаха какъв тип атака е била

МОН: Предотвратихме хакерска атака преди първата задължителна матура - 1
Снимка: shutterstock

Министерството на образованието (МОН) е предотвратило хакерска атака в нощта преди първата задължителна матура за зрелостниците по български език и литература.

От просветното министерство не казаха какъв тип атака е била. Но за да я пресекат, е бил спрян достъпът до сървърите на МОН от чужбина.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3333

    2 0 Отговор
    Оф пак ли Путин ви атакува лично???
  • 2 Всяка гадост на путин му доставя

    1 1 Отговор
    тиха радост ! Наскоро хакнаха пощите, кой има интерес от социални вълнения - братушките ви ! Независимо от неспокосаните си мотиви червените капиталисти, назначени от руските агенти у нас, тръгнаха да събарят правителството, защото не подви опашка и не се помоли на Газпром. Ако до края на годината национализираме Лукойл и построим нов ядрен реактор без руснаците, има опасност да изпратят и втора бригада от ГРУ. Засека путин разчита на своите агенти на влияние у нас за да му свършат антибългарскта работа.

    Коментиран от #3

  • 3 путин разчита и на редовите балами

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Всяка гадост на путин му доставя":

    русороби !
  • 4 Гост

    3 0 Отговор
    Когато нещо се окъка в бг - винаги хакерите са виновни. След 4-5 млрд похарчени за е-правителство май нищо не работи кат хората....