Last news in Fakti

19 Юли, 2022 13:40 2 398 5

Задържаха ало измамници в Горна Оряховица

  • ало измамници-
  • горна оряховица

Те измъкнали над 150 000 лв. от възрастни хора в Разградско

Задържаха ало измамници в Горна Оряховица - 1
Снимка: БГНЕС

При съвместна акция с Главна дирекция „Национална полиция” органите на реда в Горна Оряховица задържаха трима мъже, заподозрени в участие в схема за телефонни измами в Разградска област.

Грубите сметки на разследващите показали, че от началото на годината досега мъжете са отмъкнали над 150 хиляди лева от възрастни хора. След задържането на заподозрените в горнооряховската полиция, те са откарани в разградската дирекция на МВР.

Предстои прокуратурата там да им повдигне обвинения. Разследването е все още в начална фаза. Задържаните са с богато криминално минало, свързано с този вид престъпления.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Учете си родителите!

    9 1 Отговор
    На нашите съм казал! Застрахован съм за един милион евро! Който и да се обади значи е ало-измамник! Иначе въобще не съм застрахован!
  • 2 ПП иZраждане - Она утонула!

    5 8 Отговор
    Взеха да му намалят на Костя избирателите !

    Коментиран от #3

  • 3 Механик

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ПП иZраждане - Она утонула!":

    Браво! Научил си една руска дума и все с нея парадираш. Русофил такъв!
    п.п.
    Няма дума "намалят" в българския език!
    Пак казвам- Русофил такъв.

    Коментиран от #5

  • 4 БПФ

    7 0 Отговор
    Прав беше генерал Франко, който режеше езиците на хъхpeшката напаст !!! Като са с "богато криминално минало", защо са на свобода, бе - за да продължават да лъжат хората и да им прибират и последния лев? На кой ли прокурор или садия "кихат" тия? Помните ли преди 4-5 години когато един садия подари на синът си абитуриент чисто нова кола за 200 000 лева? Ей-затова в цивилизованият запад някога са одирали живи корумпираните садии...
  • 5 Люси Дяковска

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    Книжовният глагол е намаляват, но диалекната форма е намалят, звучи красиво и няма никакъв проблем да се каже!