Last news in Fakti

9 Август, 2022 10:20 1 492 6

Мъж заплаши лекар от спешния център в Гоце Делчев

  • заплахи-
  • лекар-
  • гоце делчев

Д-р Христо Атанасов, завеждащ филиала на спешния център заяви, че според близките екипът се е забавил

Мъж заплаши лекар от спешния център в Гоце Делчев - 1

Поредната проява на агресия срещу медици, този път в Гоце Делчев. 26-годишен мъж заплашил с физическа саморазправа лекарски екип, отзовал се на повикване за спешен случай, съобщи БНТ.

Малко след полунощ на 5 август спешен екип отговаря на сигнал за 60-годишна жена с прилошаване и световъртеж. Екипът посещава дома, но мъжът е нападнал лекаря с вербални заплахи. Сигнализирана е полицията. Той е задържан за 24 часа.

Д-р Христо Атанасов, завеждащ филиала на спешния център заяви, че според близките екипът се е забавил. Те обаче не могат да преценят колко време е минало, защото екипът е дошъл за минути.

Д-р Атанасов заяви, че медиците от спешния център се чувстват в безопасност, защото линейките са оборудвани с паник бутони.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧУЙ ЧУЙ

    5 2 Отговор
    ...станете мормони ...те сами се лекуват..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Койдозлу

    11 7 Отговор
    Кой кого заплашва и бие ей тъй.
    Явно има проблем но никой не го решава и хората започват да се оправят сами.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Павел пенев

    8 4 Отговор
    Много приятно е да гледаш как някои изстрадали и измъчени хора бият докторите мафиоти които се подиграват с тях. Стига сте им повишавали заплатите на тези изроди. Те одраха българския народ.
  • 6 лобизъм

    6 2 Отговор
    Лекарите, каквото и да направят, каквото и да говорят, както и да се държат, са недосегаеми. Пациентите нямат право една дума да кажат. Колкото повече МВР, прокуратура, съд разпъват чадър над арогантните т. нар. лекари, толкова по- зле ще става положението в болниците. Няма нито 1 осъден лекар, а с лека ръка се раздават присъди над пациентите.
    Човек да се страхува да влезе в лекарски кабинет или да извика линейка.