Last news in Fakti

16 Август, 2022 16:59 1 705 14

Издирват велосипедист, блъснал майка с дете в Борисовата градина

  • велосипедист-
  • блъскане-
  • майка с дете-
  • борисовата градина

От удара количката се е преобърнала, а двумесечно бебе е паднало от нея. С черепно-мозъчна травма детето е настанено в болнично заведение

Издирват велосипедист, блъснал майка с дете в Борисовата градина - 1

От Столичната дирекция на вътрешните работи търсят съдействие от гражданите за установяване самоличността на велосипедист, блъснал майка с бебе и избягал.

На 11 август около 18.50 ч. на алея в парк „Борисова градина”, в близост до паметник „Братска могила”, неизвестен мъж с велосипед блъснал майка с бебешка количка и избягал, съобщават от полицията.

От удара количката се е преобърнала, а двумесечно бебе е паднало от нея. С черепно-мозъчна травма детето е настанено в болнично заведение.

Във връзка с извършеното престъпление и предприетото разследване служители на Първо РУ търсят свидетели на инцидента, които могат да помогнат за установяване на самоличността и местонахождението на колоездача. По данни на майката мъжът е имал голяма кървава рана на челото.

Хората, които разполагат с допълнителна информация за инцидента или за мъжа, могат да сигнализират на тел. 02/982 7166 и 02/ 982 7167 или в най-близкото районно управление при гарантирана анонимност.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    26 1 Отговор
    Там е фраш с камери,какво токова го издирват....
  • 2 Калин

    25 9 Отговор
    Забранете велосипедите и скутерите в София. Тротоарите и алеите са място за пешеходци. Нека хората да ходят пеша.

    Коментиран от #3

  • 3 Опорла

    24 1 Отговор

    До коментар #2 от "Калин":

    Принципно в парковете е забранено за велосипедисти над 12 год. И още много неща са забранени на тая територия.
  • 4 Иво

    20 4 Отговор
    Ако тестват колоездачите и тротинеткаджиите за алкохол и наркотици процента на положителните проби вероятно ще е над 50 но от КАТ и МВР не се сещат,че те са опасни почти колкото водачите на МПС в нетрезво състояние.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 На това трябва да се сложи край

    14 5 Отговор
    Велосипедисти и с тротинетките карат без правила на всякъде и като изоглавени. Имам чувството, че това е подържан хаос.

    Коментиран от #9

  • 7 Гост

    10 1 Отговор
    Заради такива идиоти после обиждат всички велосипедисти.
  • 8 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    11 1 Отговор
    Поредния бъзльо карал като гламав из парка . После колеездачите са идиоти ,кретени и още други епитети. А този е избягал после . Абе колега и аз карам през лятото колело,но в паркове се внимава и се кара браво, внимателно . За къде си бързал бе идиот. Дано детето се оправи загубеняк , да ти се връща.

    Коментиран от #11

  • 9 😈😈😈😈

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "На това трябва да се сложи край":

    Не всички са такива . Вярно че има такива които карат и ядът в момента , без светлини през ноща , без ръце и ли говорещ по телефона без хендс фрий . И други подобни . Това ти го пише един маниак колеездач . Но спазващ всичко докато кара .

    Коментиран от #10

  • 10 Иво

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "😈😈😈😈":

    Спазвате забраните за въртене по тротоарите и парковете и такива инциденти няма да има.
  • 11 Иво

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Да, колоездачите са идиоти ,кретени и още други епитети, щом карат по тротоарите и парковете. Няма бавно, внимателно и т.н.,п-умни хора от вас са преценили, че е опасно и за двете страни, затова е забранено. Лошото е, че контролът е 0-лев и явно трябва да смачкат някой наш човек, за да спре това безумие.
  • 12 асдаа

    5 6 Отговор
    Няма нищо по-просто от колелист. Без изключение. Имам чувството че колелисти стават само тези които имат нещо сбъркано в гените.
  • 13 Не разбрахте

    4 0 Отговор
    Велосипеди и тротинетки нямат място на тротоари! Правят се специални велоалеи с ограждане така, че да пазят велосипедистите от автомобилите, и автомобилите от велосипедисти, мотористи, тротинеткаджии. А всички трябва да пазят пешеходците. Безумие, цапнаха една боя на тротоари, на които майки с колички, пешеходци с пазарски чанти, няма как да минат успоредно с велосипеди. Масово велосипедисти и тротинетки не ползват звукови сигнали на тротоара, не че на мен ми помагаше една силна троМба, но има и норрмални пешеходци. Масова и гроЗна тендинция тротоарите да се намаляват, пърмо с маГазини и офиси, отворени врати и ТроТоарно право, второ с тротинетки, велосипеди, отстояния между сгради намаляват, оттам тротоари. Това е отнеманене на "жизнено пространство" на хората, за което са се водели войни в миналото, а сега локални конфликти между велосипедисти и пешеходци, и автомобили пешеходци. Защото като е непочистен зимата тротоара или е плаващ, пешеходците слизат на пътя, за да не чупят глазени, китки, и тазобедрени стави, и да останат трайни инваЛиди, ако нямат 2-ма свидетели.
  • 14 по колелото

    1 0 Отговор
    тъмен от комлука...